Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 101 378
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Не?
Аз отдавна не съм взимала, но преди все бях недоволна.

# 646
  • София
Миксове Happy Cook. В "хавайският" микс имаше "карфиол" с вкус на хляб  Sick

# 647
  • София
грах+моркови+броколи /замразени зеленчуци/ на Сторко . - Броколи имаше само една розичка  Peace пробвах три пакета /в различни дни/ защото иначе ми харесваха техните зеленчуци и трите пъти броколито липсваше  Close в два от пакетите имаше и някакви други неща ... като например нарязани стъбла, дръжки или нещо такова, та съм пощила  Sick
повече няма да им ге купувам  Naughty

# 648
  • София
не си копувайте никога топено сирене Родопея с подправки, ужасно е!не се маже и мирише на... Sickа ако искате да го разтопите върху нещо горещо става на боза Tired

# 649
Не харесвам шпековия салам " Народен", този дето го рекламира Ути. Направо УЖАС!!!

# 650
  • Варна
На мен пък ми е от любимите newsm78

# 651
Не харесвам шпековия салам " Народен", този дето го рекламира Ути. Направо УЖАС!!!
и аз съм на същото мнение.

# 652
  • София
В "Народна кайма" си намерих синичко найлонче, такова като от обикновените пликчета.

# 653
В "Народна кайма" си намерих синичко найлонче, такова като от обикновените пликчета.

Еее, аз все такава вземам. То се виждаше, че с времето стана по мазна ама пък и разни бонуси вътре, човек да се чуди какво да купува вече.

# 654
И аз наскоро намерих найлоново пликче с ластиче в охладено пилешко филе на Градус.  Rolling Eyes

# 655
  • София
Явно за да си опакова човек в него продукта и по живо, по здраво - в кофата... Wink

# 656
  • София
И аз наскоро намерих найлоново пликче с ластиче в охладено пилешко филе на Градус.  Rolling Eyes

Анима, много фирми слагат в пилетата пликчета с комплект за супа / дробче, воденичка, гръклян/. Но това не им прави лоша продукцията. За мен лично е по-удобният вариант, тъй като не се налага аз да ги чистя от тези дреболии:)

# 657

Анима, много фирми слагат в пилетата пликчета с комплект за супа / дробче, воденичка, гръклян/. Но това не им прави лоша продукцията. За мен лично е по-удобният вариант, тъй като не се налага аз да ги чистя от тези дреболии:)

Светле, това беше тарелка охладено пилешко филе (дали даже не беше бонфиле), а това което намерих беше прозрачна, празна торбичка направена на много мако топче и увита с ластиче. Изхвърлих цялата тарелка. Не знам как се е озовало там, сигурно при разфасоването, или пък пиле с по-стара дата са го опаковали отново.  newsm78

# 658
Ето новото ми откритие в шпек салам на ТАНДЕМ:

Парче метал - сигурно това е бонусът от 10%?!?!? #Crazy #Cussing out

Бях купила салама за детето, защото бях чувала добри отзиви за продуктите на ТАНДЕМ. Вземам за първи път. Даже давах на детето от тоя салам!  ooooh! Мъжът ми си отряза парче от него и в него имаше подобно парче. Това е второто, което вади!!! Не ми се мисли какво е изяло детето ми.  ooooh!

# 659
Реших да се поразровя още из остатъка от салама и току що открих това:

#Cussing out #Cussing out #Cussing out Колко още има?!?!?  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт