Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 101 253
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • България
кисело мляко Култура

Какво му е на млякото "Култура" ?
Това не е мляко, то пише на кофичката, че съдържа растителна мазнина?!!!!

# 361
кисело мляко Култура

Какво му е на млякото "Култура" ?
Това не е мляко, то пише на кофичката, че съдържа растителна мазнина?!!!!

Еееее, аз тъкмо от него все си купувам и му се радвам, че е нискомаслено и здравословно  Sad Май ще спирам и млякото  newsm78 В каква държава живеем  #Crazy Минавам на фотосинтеза  Joy

# 362
Супите на маги - вкусна чаша. Граховата е отврат. Мирише на смесица от антибиотик и нафталин
Съгласна съм PeaceНаправо не се яде

# 363
Супите на маги - вкусна чаша. Граховата е отврат. Мирише на смесица от антибиотик и нафталин
Съгласна съм PeaceНаправо не се яде

Ами те хората са писали, че чашата е вкусна, за супата нищо не се споменава.   smile3506

# 364
И аз съм пробвала от тези супи. Наистина не бих си взела ако не е крайно фатално. Само като си представя как ги приготвят - от няколко чувала сипват химии и накрая сложат 2 грозни зърна грах или нещо друго и хайде в пакетчето. И ние се радваме, че ядем здравословно.  Sick

# 365
ами утайката виждали ли сте й на тази супа

# 366
Еееее, аз тъкмо от него все си купувам и му се радвам, че е нискомаслено и здравословно  Sad
Това че е нискомаслено, не означава че е здравословно.

# 367
Еееее, аз тъкмо от него все си купувам и му се радвам, че е нискомаслено и здравословно  Sad
Това че е нискомаслено, не означава че е здравословно.

Нали като има по-малко мазнини означава, че ще ми се лепят по-малко и на мен и няма да качвам килца и няма да затлъстявам и затова се храня здравословно. Или поне така си мисля  Wink Майка ми купува само Каприз 3,6% и има страхотно тяло. И аз не се оплаквам де. Май гените наистина са важни  Peace

# 368
   На мен кренвиршите"Леки",които вчера купих,ми се видяха отвратителни на вкус.

# 369
  • София
Днес гледам в магазина кутии с прясно мляко, със срок на годност 31.03.2009  Shocked И с големи букви пише, че е без консерванти. Ей, много се ядосах, прясно мляко със срок от 6 месеца newsm61. Те нас за какви ни вземат, за малоумни ли #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 370
  • Испания и Стара Загора
diana78 дългия срок на годност на пр.мляко се дъжи на  UHT(ултра висока температура) - метод за преработка ,при който млякото за бързо се загрява до температура135-150С ,след което се охлажда до стайна температура.Бактериите от млякото са напълно унищожени, но вкусът, външният вид, устойчивостта и хранителното съдържание остават непроменени. Peace

# 371
  • София
Благодаря ти за уточнението, колкко съм задръстена Embarassed

# 372
  • София
Е, то и при обикновеното варене, след кипване, ефектът е същият Whistling

# 373
сори за спама, но нямаше ли тема за бял списък на храни или нещо такова, че сега не мога да го намеря или съм се заблудила нещо

# 374
  • гр. Пловдив
сори за спама, но нямаше ли тема за бял списък на храни или нещо такова, че сега не мога да го намеря или съм се заблудила нещо
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95792.0  Peace

Общи условия

Активация на акаунт