Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е тревожното съобщение, което се появи във форума?
Възможно ли е да бъдете управител на фирма и в същото време да имате трудов договор с друга компания, като същевременно се осигурявате?
Какви са килограмите, които се натрупват по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е тревожното съобщение, което се появи във форума?
-
Възможно ли е да бъдете управител на фирма и в същото време да имате трудов договор с друга компания, като същевременно се осигурявате?
-
Какви са килограмите, които се натрупват по време на бременност?
-
Какви са лунните и календарните месеци в контекста на бременността?
-
Какво представляват гестационните седмици в контекста на бременността?

В началото само прочетоха кои са гостите- специалисти и ако някой имаше въпроси- можеше да отиде при въпросния специалист и да му ги зададе директно. Бяхме доста хора.....не нзма как са се развили нещата впоследствие.... Аз очаквах, че към тези гост-лектори да речем ще бъдат отправяни публични въпроси и ще се отговаря пред всички, смятам, че така информацията щеше да достигне до всички...но пак казвам- това бяха моите очаквания и това си е моето мнение. Замисълът на срещата беше добър, но като за първа подобна инициатива...смятам, че ще стават все по-добри. 
(стр.4). Аз лично я приемам веднъж дневно, по една таблетка, на Неофолик. Вие как я пиете?
Hot_Lady благодаря за идеята ама моито слънчице не е чак толкова малко че да не се чатне защо мама е там пък тя иска бебе ама аз искам да съм сигурна че всичко е наред и тогава да и кажа.
а докато ми го изпратят може и да не ми е нужен
само 100 страници
Да ви се похваля почва да ми поминава и се надявам до ден два да няма никакви остатъци от него.