РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

• 263 634
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
  • На брега на реката
Аз лично не разбрах,  за коя фурна говориш ?  newsm78

# 451
Търся рецепта за морковената торта на Старбъкс.

# 452
Точно пред Общината в Пловдив има шадраван. Около него има наредени едни столчета, които приличат на кашкавалени пити, от големите. Та до този шадраван, от противоположната страна на Общината е тази фурна. На место пекат и продават закуски. За тяхната рецепта питам, невероятно вкусни са.

# 453
Търся рецепта за морковената торта на Старбъкс.

Никой ли не знае? А на някоя от другите им торти?

# 454
     Тръсих и в Гугъл,  и тук.   Или не задавам правилно въпроса, или просто никой не иска да каже.
     Майтапя се.  Но наистина само се рекламира в менютата.
  Търся рецептата за пълнени свински крачета.     За домашна употреба.  Ясно е , че невероятните шедьоври, които ми казаха , че са яли в Банско -  няма да им намеря рецептите.  Не ми и  трябва.  Говорено ми е за това ястие... искам да го пробвам!! Hug Hug Hug Hug   многооо!!
    Ако някой го харесва и си е нагласил съставките -- да казва. Ще се пробва веднагически.  bouquet  chef

# 455
Има на кашкавалите в Пловдив една фурна, където правят много хубави закуски със сирене, кренвирш и др. Някой знае ли как се прави тестото?

До колкото разбрах става въпрос за Гръцката пекарна на "копчетата" /не кашкавалите  Joy /.Въпросните закуски се казват "поча".Наистина са много вкусни,едни такива трошливи и крехки вътре,но нямам представа как се правят.Ако някой може да каже и аз съм цялата в слух   Mr. Green

# 456
Има на кашкавалите в Пловдив една фурна, където правят много хубави закуски със сирене, кренвирш и др. Някой знае ли как се прави тестото?

До колкото разбрах става въпрос за Гръцката пекарна на "копчетата" /не кашкавалите  Joy /.Въпросните закуски се казват "поча".Наистина са много вкусни,едни такива трошливи и крехки вътре,но нямам представа как се правят.Ако някой може да каже и аз съм цялата в слух   Mr. Green

Обожавам ги.  Поча с кайма.  Има една черна подправка отгоре.. май черен Сусам. / пак ще попитам/ И аз нищо не казах  , но е уникална тази подправка-   Не е ким.  За тестото нямам идея,  не меся.
     Фурната е  бившата Корона/ от соц-а/
      Срещу РТЦ - Пловдив.  Началото на Главната - Левия ръкав.  От  Градската градина - Център. 

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 22:20 от Найка

# 457
С какво се мариноват и мажат печените пилета на професионален грил?Благодаря предварително.

# 458

До колкото разбрах става въпрос за Гръцката пекарна на "копчетата" /не кашкавалите  Joy /.Въпросните закуски се казват "поча".Наистина са много вкусни,едни такива трошливи и крехки вътре,но нямам представа как се правят.Ако някой може да каже и аз съм цялата в слух   Mr. Green

Обожавам ги.  Поча с кайма.  Има една черна подправка отгоре.. май черен Сусам. / пак ще попитам/ И аз нищо не казах  , но е уникална тази подправка-   Не е ким.  За тестото нямам идея,  не меся.
     Фурната е  бившата Корона/ от соц-а/
      Срещу РТЦ - Пловдив.  Началото на Главната - Левия ръкав.  От  Градската градина - Център.  
newsm81Точно за тази фурна говорих. Закуските наистина се казват поча, бях забравила. Навремето "копчетата" бяха "кашкавали", ще знам за в бъдеще. И сега чакаме рецептата. Много сме!!! newsm22

# 459
С какво се мариноват и мажат печените пилета на професионален грил?Благодаря предварително.
Зависи от магазините ,знам за два как ги правят :
В единия с нищо - накисват се в студена солена вода да се размразят и се пекат /тези са по добри  Peace/
В другия - всички подправки с изтекъл срок се объркват , пилето се намазва с подправките - печеш .
Много зависи на коя фирма   е пилето , колко време се пече  ,и как опича самия грил .

# 460

Обожавам ги.  Поча с кайма.  Има една черна подправка отгоре.. май черен Сусам. / пак ще попитам/ И аз нищо не казах  , но е уникална тази подправка-   Не е ким.  За тестото нямам идея,  не меся.
      Срещу РТЦ - Пловдив.  Началото на Главната - Левия ръкав.  От  Градската градина - Център.  
newsm81Точно за тази фурна говорих. Закуските наистина се казват поча, бях забравила. Навремето "копчетата" бяха "кашкавали", ще знам за в бъдеще. И сега чакаме рецептата. Много сме!!! newsm22
И аз съм на опашката с вас........... и чакам. Освен да се завъртим там и да видим за някой познат работещ вътре, но не е гаранция, че ще ни я дадат. Thinking

# 461
  • София
искам и аз рецепта за тези закуски със странно име  Flutter

# 462

И аз съм на опашката с вас........... и чакам. Освен да се завъртим там и да видим за някой познат работещ вътре, но не е гаранция, че ще ни я дадат. Thinking
Мен веднъж ме отрязаха, за рецептата. Освен Пепика с една хапка да разгадае рецептата, е може и две, три. Laughing

# 463
  • На брега на реката
Така ли изглежда тази поча ?

# 464

Общи условия

Активация на акаунт