РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 263 595
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
  • Мнения: 237
побууут тема.  Mr. Green
Разгледах подробно цялата тема и си извадих 2-3 листа с рецепти! Laughing Голямо готвене ще падне!
Поздравления за темата, рецептите са страхотни!  bouquet

# 496
  • Мнения: 248
Здравейте, пилетата на грил, които продават готови опечени са много вкусни! Някой да знае в каква марина се киснат, преди да се опечат, а и нещо за онзи вкусен бял сос по дюнерите? Може и да има нещо писано, но не успявам да го намеря .

# 497
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Белият сос на дюнерите се прави от кисело мляко, малко майонеза, краставички, чесън и по желание копър.

# 498
  • Мнения: 1 110
Здравейте, пилетата на грил, които продават готови опечени са много вкусни! Някой да знае в каква марина се киснат, преди да се опечат, а и нещо за онзи вкусен бял сос по дюнерите? Може и да има нещо писано, но не успявам да го намеря .

Във Варна има едни страхотни печени пилета Ям-Ям. Мариноват ги за няколко часа в сок от портокал, кисело мляко и подправки по избор (каквито харесвате). Аз му слагам майорана, ч. пипер, солчица, ако имам и соев сос. Понякога слагам и малко чесън. Simple Smile

# 499
  • Пловдив
  • Мнения: 237
Аз да попитам за крем Милена! В рецептата пише за разтопен шоколад. Дали ще стане с тези топинги, с които заливат сладоледите?  newsm78
Апък и лесно ще е  - само се стиска шишето!  Laughing

# 500
  • Мнения: 1 461
може но ще се промени вкуса ,топинга е по различен от разтопения шоколад, но би могла  да пробваш ,според мен най вкусно ще стане ако разтопиш малко шоколад а една супена лъжица сметана

# 501
  • Мнения: 2 815
Белият сос на дюнерите се прави от кисело мляко, малко майонеза, краставички, чесън и по желание копър.
Аз знам, че се слага и тахан  Peace.

# 502
  • Мнения: 44
Момичета нямам време да чета назад, моля ви дайте ми хубава рецепта за печено пиле очаквам тази седмица гости и искам да е нещо което да им остане с хубавия вкус Аз само съм измислила че ще го сервиррам в голяма чиния пилето в средата отстрани с зелена салата репимки и тн

# 503
  • Варна/Лондон
  • Мнения: 1 446
Здравейте, пилетата на грил, които продават готови опечени са много вкусни! Някой да знае в каква марина се киснат, преди да се опечат, а и нещо за онзи вкусен бял сос по дюнерите? Може и да има нещо писано, но не успявам да го намеря .

Във Варна има едни страхотни печени пилета Ям-Ям. Мариноват ги за няколко часа в сок от портокал, кисело мляко и подправки по избор (каквито харесвате). Аз му слагам майорана, ч. пипер, солчица, ако имам и соев сос. Понякога слагам и малко чесън. Simple Smile
На Тракия ли?
Раборила съм 4г. за тази фирма, и това за първи път го чувам...

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:59 от Джеронимо

# 504
  • Мнения: 22 867
Момичета нямам време да чета назад, моля ви дайте ми хубава рецепта за печено пиле очаквам тази седмица гости и искам да е нещо което да им остане с хубавия вкус Аз само съм измислила че ще го сервиррам в голяма чиния пилето в средата отстрани с зелена салата репимки и тн

Веднага си представих пьлненото пиле в гювеч  на ani metcalf, много отдавна съм го правила, но беше голяма вкусотия. Само плънката ми дойде вповече. И, понеже не излиза снимката, ще я покажа, защото съм си я запазила - нейната снимка:


А другото, което се хареса на мои гости, беше печено пиле, пълнено със сирене на Асен Христов, много необичайно звучи, но е голяма вкусотия.

# 505
  • Мнения: 293
Белият сос на дюнерите се прави от кисело мляко, малко майонеза, краставички, чесън и по желание копър.

Както и два смачкани сварени картофа , като добавка   chef

# 506
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Ами не знам,всеки си слага каквото иска на соса. Но клиентите ми много го харесваха. И аз го обожавам ,макар да не ям кисело мляко.

# 507
  • Мнения: 1 110
Здравейте, пилетата на грил, които продават готови опечени са много вкусни! Някой да знае в каква марина се киснат, преди да се опечат, а и нещо за онзи вкусен бял сос по дюнерите? Може и да има нещо писано, но не успявам да го намеря .

Във Варна има едни страхотни печени пилета Ям-Ям. Мариноват ги за няколко часа в сок от портокал, кисело мляко и подправки по избор (каквито харесвате). Аз му слагам майорана, ч. пипер, солчица, ако имам и соев сос. Понякога слагам и малко чесън. Simple Smile
На Тракия ли?
Раборила съм 4г. за тази фирма, и това за първи път го чувам...

Ами така ми каза един твой бивш колега  преди има няма 7-8 години  Laughing. Явно ме е подвел.
Така или иначе с тази марината става много вкусно. Peace

# 508
  • Варна/Лондон
  • Мнения: 1 446
Вихронрав , я го дай този колега на лс  Grinning Знам, че ги мажат  преди печене със смес от червен пипер и подправки и си има и начини на печене, за да стават толкова сочни. За чесновия сос е както са го написали момичетата по-горе + картофено пюре.

# 509
  • Мнения: 248
Момичета, много Ви благодаря!  bouquet Страхотни сте !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт