Отговори
# 105
Честит Рожден Ден, Майра!   bouquet

Мата, съчувств-съчувств.  Hug Ако имаш нужда да удавиш мъката- имам една бутилка сицилианско червено вино, чакащо да бъде оползотворено в подходяща компания...

Мистик, колко килограма имаш да смъкваш? Ако са повече от 4-5, не е добра идея да спортуваш от самото начало. Свали първо малко с подходящ режим на хранене, а после наблегни на спорта. Аз препоръчвам Дюкян. От няколко седмици вече хич не съм стриктна и ям доста сладко, но (да чукна на дърво) не съм напълняла. Може в Щутгарт да се видим и да ги обсъдим тези работи. Нали там живееш? Аз май ще си вземам квартира там, че трябва да съм повечко фор орт. Сега с хотелите гледаме да оползотворим максимално престоя ми и нямам време за разходки. Но ако взема стая във ВГ-то на един приятел, няма да съм под такъв стрес.

Гледам, че сте коментирали кофти мохито-та. Обаче аз май бия всички ви- това лято в Русе ми сервираха "Мохито" с напитката мента вместо листа мента. Няма спанак, няма коприва, прочело барманчето "мента" и това и сложило, та пих мента-шорле.  hahaha
На 23-ти си отиваме в БГ, може би ще пробвам нови гениални творби на русенското коктейлно майсторство. Само "Секс на плажа" ще гледам да не си поръчвам, че знам ли барманът как ще я интерпретира тази рецепта.  Crazy

# 106
Сърфи,Пипе е с 1 бебе,лале е с 2  Wink

ooooh! ужас, колко съм заблудена - но пак същото>нормално, водно е много хубаво, ако има възможност и желание, ПДА, ако я е шубе от контракции Пипето.

# 107
И аz бях във водата,но не винаги и zа всеки е добре. С Томас във водата иzчеzнаха не само болките,ами и контракциите  Laughing. А с Мартин бях до 2 мин.преди раждането му във ваната. Имам приятелки,които са пробвали и им е станало ло6о.Много си е индивидуално,но преди ПДА най_добре да се иzпробва всичко въzможно.

# 108
Бебето е едно. За сега няма мед. при4ини, поради които да се налага секцио. Говорехме и за това, 4е ако се налага, по спешност (няма да ви занимавам с при4ините), нормалното раждане ще премине в секцио. (Доста лакони4на съм била в първия пост.) По мое желание ще има упока (предполагам, 4е Ще имам желание), но трябва да говоря с анестезиолога за това каква и кога.... Ще говоря, когато му доиде времето.
Аз искам детето ни да се роди живо и здраво, друго не ме интересува. Не знам какво да питам, сега събирам инфо. Лекарката ме увери, 4е те са правилния екип, които перфектно ще изроди, независимо от метода, които си избера. Аз само да съм спокоина, оба4е аз оби4ам да съм информирана.
Какво е ПДА? Ина4е вани има, препоръ4ват се при нормално раждане.

# 109
всните не zнам дали са ок при първо раждане. Тоновете на бебето се следят непрестанно. Смущенията са причина zа секцио. Така че ако се налага секцио екипа щ? те информира.

# 110
 Съобщението не може да бъде изпратено. 'Pipe' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.  Naughty

Пипе,я направи чистка на кутията си. Wink

# 111
Темата е много интересна,но не мога сега да се вклÜча,че съм паzач на големият да прави дома6ните и на малкият да не zаспи. Довечера съм беz мъж и Ще имам достатъчно време да прочета какво сте писали. Пипе,пи6и в коя болница ре6и да ражда6.

# 112
Ура за Майра! Три пъти Ура! Мра за мохито, за предпочитане с хубав бял ром и добре начукана мента!
Жива и здрава да си!  bouquet

Мато, беш да бягаш на дофтор, че си убита. И да се забулиш, да не уплашиш ората по пътищата с тоз павиански гъз. hahaha Знам, че не ти е до смях, ама и за рамото трябва да отидеш на ортопед. Почва да те гони вече Е-Ге-Нозата. Wink

Мисти, мускули си качила, пиле! Хич да не ти пука. Докато не ти отеснеят пак панталоните, да знаеш, че са мускули. Ах, как искам да снимам малката цопаща из дъжда с чадъра си... Whistling

Пипе, вярно е за водното раждане, че не на всички им понася. На мен ми понесе. Във водата можеш спокойно да седиш с електродите за следене на пулса и контракциите. Няма опасност и при първо раждане. Аз планирам засега пак водно, само да не ми мине котка път Stop

# 113
Ето едно "ЗА" за секциото. Peace

Имах честта да премина през предизвиканото раждане и веднага контракции на 3 мин.,след това ПДА и много  Sick Sick , и "ендлих" секцио.  Party

Но при всеки си е индивидуално. Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 15:28 от Mon Cheri

# 114
Мале, Шери-шери-лейди ти си улучила 6тица от тотото + допълнително число с това раждане Confused

# 115
Мале, Шери-шери-лейди ти си улучила 6тица от тотото + допълнително число с това раждане Confused

Така се получи.И точно на мен,която си умираше от страх цели девет месеца.От понеделник ме юркаха с хапове за контракции.Родих чак сряда през нощта.

# 116
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Така се получи.И точно на мен,която си умираше от страх цели девет месеца.От понеделник ме юркаха с хапове за контракции.Родих чак сряда през нощта.

има и нераждали дето ги е страх...моля смилете се  Rolling Eyes

# 117

Споко,душице.Щом кака ти Василя иска поне още едно,значи не е било  достатъчно страшно. Wink

# 118

Да ти пусна темата Смешно ли е раждането, че да се успокоиш малко? Joy

# 119
ася дръж се, нали си от ядящите коприва ? Страшно няма  Wink

Общи условия

Активация на акаунт