Отговори
# 150
мотая се във виртуалния университет и сглобявам маса.
тъмно е, звездички и луна, нищо не виждам. не мога да закрепя краката на масата, щот не виждам.
идва профа  (виртуално разбира се) и ме пита имам ли въпроси.
и аз: ами доста е тъмно, нищо не виждам, има ли осветление?
той: настрой си слънцето да ти изгрее, в момента е нощ... Shocked
 Joy

Асе, каквото и да си пушила, преди да си писала това, искам и аz!!! Пък ако ще и коприва да е.
Мистик, умрях от смях, не е истина просто!!! Ако го пратиш на някое от онеzи предавания, ще има 200 евро веднага.
Аz се въzстанових супер бърzо от секциото, на четвъртия ден си бях вкъщи, на седмия правех преходи от по няколко км с количката (попитах и Дирк дали и той така помни нещата, да не би да си ги украсявам с умиление).
Сърфи, моето мъж пита дали твоето мъж е получил мейла.

# 151
Ася, аз съм най-големия ти фен, вервай ми. Забавих си поста, да си редактирам подписа. Гледам обаче и Сердика следи мислите ти...
Мистик, много весело, бравос...И ти завидях как чисто и отчетливо изговаря мъжът ти немските думи. Направо от неговата немска реч ушен оргазъм може всеки ауслендер да получи!Евала!
Петка за ясла в Кобург след годинката моята племеница, когато беше бременна в 5тия месец, записа нероденото си дете. Тва е положението .
Мате, продължавам да съчувствам. Напълно те разбирам, аз при стрес си изглеждам като павиан и без розацея.

# 152
Серди,това с 200_тата ? е лъжа.Знам го от личен опит.Имах едно супер видео и го пратих,върна ми се пакета,не го намерили адреса,а го преписах от нет_страницата им.  Wink
И моя приятелка като бе6е в 5.месец бременна си zаписа неродената Петкана zа ясла,мисля на 10 месеца бе6е малката,да не е била и на пове,е,като полу,и място.Преди 3 год.плаЩа6е zа 4 или 5часа на ден по 500?  Rolling Eyes.Памперсите и храната естествено не бяха вътре.

# 153

Имам само една молба. Пиши на български. Не пишеш СМС. Има Ъ и Ц, няма нужда да ги заместваш с А и ТЦ. Данкеее, на чист български. Grinning

Извинявам се много, че това дето съм написал е толкова неграмотно. Ама от сума ти време не ми се е случвало да пиша на кирилица и сега усещам как с тази латиница все пиша а вместо ъ, или  4 вместо ч. Опитвам се да свиквам. Ще гледам да се поправя и повече да не пускам такива  постове.   smihesorry
А аз по принцип съм свикнала да пиша бързо и правя пак много грешки. smile3518

# 154
леле и докато се извинявам за некадърното си писане пак грешка.  fight

Извинявам се много, че това дето съм написала е толкова неграмотно.

Отивам да се застрелям  заради тези грешки  smile3513

Лека вечер от мен

# 155
Хахаха, голям смях падна вкъщи с клипчето на Мистик.   Joy

Лутър, Мистик не живее в Щутгарт, но като нищо ще прескочи до там, като хвана вече цаката на евтините билети Wink Само да не забравите да ме поканите и мен Mr. Green диетите не са ми любимата тема, но ще ви изтърпя Wink Laughing
Много скоклива тази Мистик, ааа? Тук Хайделберг, там Щутгарт?  Party Какви са тези евтини билети, аз явно съм пропуснала?

Мате, какво ще кажеш за събота следобед тогава? Пиши ми на мейла или лични дали можеш/искаш, че няма да имам време за Скайп утре.

Лека нощ, мили немски дами.

# 156
номинирам на:
1_во място Мишката zа иzпълнението на гърне (имаме подобно на маса по време на хранене)
2_ро място Ася zа виртуалното сглобяване на маса (и аz искам коприва)
3_то място Мата zа ината (горките дофтори, ако чакаха теб гладни щяха да ходят)

Петка, противопокаzания zа раждане във вода са примерно хипертония, гестационен диабет, но питай в клиниката, всяка решава раzлично.
Не рекламирам секциото, но аz се въzстанових много бърzо и двата пъти, много е важно да се zапочне веднага раzдвижване, колкото по_бърzо, толкова по_леко се понася болката.
Перла, може всички да сте напрегнати в очакване на бебето, важното е да си простите и да скоро да се радвате на малкото човече.
Лалето отдавна не е писала, може вече да не е 3 в 1  Flowers Four Leaf Clover

# 157
  • Германия
Видяхте ли сега как баварците не пуснаха на испанците Crossing Arms

Мамацки  от Запада, освен ясли има и тагесмутер, не подценявайтетази алтернатива. Инфо се получава от Югендамт.

Перла, е защо пък направо секцио newsm78 Нещо за Einleitung не споменават ли, или се води рискова бременност newsm78

# 158
пепеляши, твоето дете днес ли става на една. ако е така, да то е жив и здрав.  bouquet
 много сладка възраст. душици. ходят кат патета, сладури и се очовечават. преди да станат такива, квито са мистиното и моето. с рога и копита.
аз моята я записвам, когато е зла. за да имам доказателства после и да я изоблича. майка ми все мен изкарва виновна, че детето плаче и се тръшка. обаче бие само баща си Mr. Greenмен не смее. имаме си уважение, демек.
гърнето го ползваме за шапка все още.

# 159
Моля, каже те ми какво зна4и ПДА?

За протокола - избрах Клиниката на Техни4еския Университет в дясно от Исар. Препоръ4аха ни я двама лекари, на нас ни хареса и отговоря на изискванията ни...

# 160
Моля, каже те ми какво зна4и ПДА?

Pipe, виж тук.

# 161
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Асе, каквото и да си пушила, преди да си писала това, искам и аz!!! Пък ако ще и коприва да е.

мда, явно аз и Мистик сме поели развлекателната програмата в темата Wink
за протокола: не пуша нищо различно от тютюн, ама майка ми едно време е пушила Wink
та бременните внимавайте какво ядете и пиете не само по време на бременност,а и преди това.
ето аз съм доказателството, че всичко влияе.

аз ще правя фотьойл, че днес имам виртуална лекция.
в реалността профът е сладък, бих казала мой тип Flutter

# 162
Асе, покани го тогава да пробвате виртуалната маса добре ли е сглобена и стабилна ли е Wink

# 163
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Асе, покани го тогава да пробвате виртуалната маса добре ли е сглобена и стабилна ли е Wink

нали ти казах, че имам лекция днес...
а и той беше там докато я сглобявах.
масата е стъклена и не виждах, щото беше нощ  hahaha
и той ме информира за слънцето  Joy

ето снимки, ама не от масата...ор масата, като успея да направя някоя нормална Sunglasses

200м. под водата, гледаш рибки

това май е част от университета

място, където ти обясняват химични щуротии

пак там

# 164
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз лично за яслите от Западната част чух че са според дохода на семейството. Така ми писаха приятели немци , живеят около Заарбрюкен.

Общи условия

Активация на акаунт