Отговори
# 225
Сърфе, голяма работа си ти. Евала.
Искам и аz раzкаz zа живота на кораб, веднага zавистливо ми потрепна авантюристичното сърце.
Което пък ме подсеща да попипам Маймунска какво стана с нашите планове zа Транссибирската.

# 226
  • Primum non nocere !
Влизам набързо,за да кажа " Добър вечер"!
На новите мами, добри дошли!
Муни, Серди, за протокола да се отбележи,че има още 2 малоумника за воаяжа  с Трансибирската. За водката и сельодката, ще се разберем допълнително!  Mr. Green

# 227
Сърфи, минала си през ада. Моето беше май само чистилище и предверието на ада, въпреки войната на сем. Роуз, на която бях свидетел. Резултата беше неуспешен опит за самоубийство.
Поклон пред упоритостта ти! Hug

# 228
Леле,Мате,колко е красива дъщеря ти,даже и на първата снимка Wink .Дано живи и zдрави и аz имам септември една такава..
Мимак,на кораб,а?Къде,какъв кораб,много интересно Joy

# 229
Честито на Пепеля6ко   bouquet Много zдраве и Щастие от мен!
Сърфи,браво на теб  Hug А аz си мислех,че малко са били с такова ло6о детство като мъжът ми. Може би zаЩото в къЩи боеве никога не е имало,а скандалите са били малки и ВИНАГИ свърzани с свекървата на майка ми,която почина преди 2_3 години.Предполагам сега í е топло.
Я да питам мераклии zа 19/20.04 има ли?
Аz съм ядосана.Мъжът ми има урлаубссперре великденската ваканция(която мина),пфингстен и коледа.Лятото може макс.4 седмици да вzеме.Това оzначава,че 2 седмици Ще вzеме отпуска,когато никъде не можем да идем,zаЩото Мартин няма ваканция  #Cussing out Сега обмислям да го праЩам с Томас сам на БГ и zапочнах да поглеждам полетите zа тях двамата.
Деси,ти биберонка ли си или те бъркам?  newsm78

# 230
Сърф, сега раzбирам zащо си толкова печена, много си преживяла и надживяла.
Да се иzповядам и аz, исках нашите да се раzведат ей така от келешлък, но най_гадното е, че накарах майка ми да направи аборт. Сега се мраzя zа таzи си постъпка, но тогава на 15 егоиzма ми е бил в раzгара си.

Мимак, ако сте в каналите на Емсланд може и да сме съседки  Wink
На патерица, но от сърце честито на Майра и пепеляшка.

# 231

Деси,ти биберонка ли си или те бъркам?  newsm78
Аz ли??Да и там може да си ме видяла,но не пиша често,просто тука има мноооого повече пишещи мами,та май е по интересно  Wink ...

# 232
чико, кви мераклии ти требат. кво за 20.

деси, благодаря за комплимента. естествено, че ще имаш. аз не съм по русокосите, ама си е мое, та не претендирам. те виждаш имат едно ангелски визии. и както така ангелски те гледа.............е, питай мистито.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 23:27 от matakosmata

# 233
Kak zа какво,нали уж в Хайделберг Ще има оЩе една среЩа,ама явно няма да има.Ще чакам ти да органиzира6 една в МÜнхен.Току виж дойдат повече от 3_4  Rolling Eyes

# 234
Сърфе, голяма работа си ти. Евала.
а да попипам Маймунска какво стана с нашите планове zа Транссибирската.

За Трансибирската и мен ме бройте - 2 бр. Желязна групичка се заформя... Laughing

Добьр вечер на всички.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 23:27 от Biskara

# 235
Вие тази година гледате ли българския мюзик айдъл?
Аз днес за първи път се загледах в едни записи от тази седмица (в къщи всичко на вили и могили, трябва да се пазарува, ама аз гледайте с какви глупости се занимавам ooooh! Embarassed) Абе какъв е тоя смешник, който изгониха сега? Как изобщо го бяха допуснали до концертите? Баси лигльото....

Мюзик Айдъл не гледам, само клиповете с Ванката. В началото и аз мислех, че е смотан простак, но неусетно супер ме очарова лигльото му с лигльо!  Crazy Има талант, а и май образът, който си изгради, е ирония. Тези три песни например ги изпълни невероятно: Песен 1, Песен 2, Песен 3. А от тези откровения определено ми трепна сърцето: Монолог 1 и Монолог 2. Срам и позор, от 13-годишна не съм фенствала на никого.  Embarassed

# 236
  • Германия
Мамацки, за лека нощ да ударим по една виртуална наздравица за малкия Пепеляшко  Mr. Green  newsm24

Приятно срещане и клюкарстване утре на пътешественичките. Flutter

# 237
Каква транссибирска?
Ей, петка, добре, че дойде , да пише някой повече от мен и подробно да се изказва. Сега достойно мога да се оттегля.. Laughing

Мистик, късметлийка си ти с хохдойч. На мен ми съобщиха днес:"Дросен ес нет колт, гел, нем кеен яке, брохс ес нит" Ще си оправя немския на кукуво лято.
И като съм зачекнала дойча, Асее, sönchen от коя дума е умалително. От английската son? Laughing

Може и да сте дискутирали вече, но съм пропуснала - Някой да ми препоръча книга за игри с пръсти, може и с кукли. Последните се шият в момента.

Айде честито, на фаби пепеляшков! Колко бързо се изниза времето, сякаш вчера роди Heart Eyes

# 238
  • Германия
rien не мрънкай, това си е прилично казано, мен какво ме чака утре  ooooh! в Заксен, не ми се мисли. Дано се смилят над мен и говорят поне вътре в официалната и учебната част на нормален немски  Rolling Eyes

# 239
Здравейте мацки!
Минавам само да се извиня за това, че за съжаление няма да мога да дойда до Хайделберг в неделя! Embarassed
Вероятно няма и да влизам много редовно във форума в следващите седмици! Но когато и колкото мога, ще ви чета! Ще ми липсвате! Heart Eyes До скоро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт