Отговори
# 210
Нямам хи4 време  ooooh!  но искам да отговоря на Перла, не мога да я гледам така  Wink
Аz бях в подобно ситуация като дъЩеря ти, бях дете с един родител, само 4е при мен при4ината zа това не беШе раzдяла или раzвод, а смърт, та въпроса с обвиняването го нямаШе при нас. Оба4е когато баЩа ми, беz zна4ение колко години бяха минали ве4е (това лято Ще станат 22), си имаШе приятелка, винаги ревнувах, държах се неадекватно и дори съм го обвинявала, 4е zабрави майка ми  Sick
Ние децата сме проклета порода. За съжаление го осъzнаваме 4ак, когато порастнем, или когато станем родители.....понякога е прекалено късно  Sad
БаЩа ми се е грижил прекрасно zа мен, много съм му благодарна, но това го zнам от скоро, на 22 години и аz бях на друг акъл  Whistling  ooooh! Ако zнаеШ само каква проклетия бях и какви грижи му съzдадох.... ooooh! А вси4ки тия материални работи ги нямаШе при нас, аz сама си платих книжката, а първата си кола я имах много по късно  Wink  Ти си викаШ, 4е нейното държание е неадекватно или неблагодарно, но според мен тя просто е оЩе малко или много пубер (нормално е), а може и да има други о4аквания от теб освен финансовите  newsm78  Но това само тя може да ти каже, стига тя самата да zнае  Laughing

Та не се обвинявай, вси4ко Ще си дойде на място, Ще видиШ.  Hug

И zа малко смях в zалата ви раzкаzвам днеШен раzговор между мен и Милена.
Аz "О, Милена, виж корема ти колко е дебел"
Милена "Мама съЩо има дебел корем"
Аz "Неее, мама има малък корем" (лъжаааааа)
Милена "Мама има малък дебел корем"  ooooh!  Laughing

# 211
Мата, снимките са уникални  Laughing...за съжаления не мог да се съглася, че има връзка между цвета на косата и проклетията.

За разведените родители и аз бях от тези, които искаха техните да се разделят - слабите нервни системи могат да не четат нататък> жан-виденовата криза удари много лошо семейството ми, от безпаричие баща ми откачи и започна да пребива майка, на няколко пъти я млати в леглото ми толкова брутално, че и по телевизията не показват подобни неща - стигаше до там да повръща кръв. Не се разведоха въпреки молбите ми, защото никой нямаше финансовата възможност да плати едно евентуално дело. Периодът между 14тата и 19тата ми година ще ви го спестя, само ще спомена, че на 16г. около рожденият ми денприпадах 3 пъти от глад в Метрото. Добре, че по това време излезе модата на кльощавите манекенки и успях да си намеря работа, която почти не се застъпваше с училището ми. Работех, пътувах, учех и се опитвах да опазя родителите ми да не се убият междувременно. От 4ти до 12ти клас нямам нито една годишна оценка различна от 6 в бележника. Университета го изкарах благодарение на стипендия и нощна работа - на лекции от 7 до 13 и на работа от 20 до 5ч. в останалото време - проверки по силово и деформационно състояние до полуда. Ако имах възможност да спя 5 ч. се считах за наспала. Бях на 19 години, когато си купих сама жилище  - малко, но мое. Парите бяха от награда в "Стани богат"(мистик знае за това, а и още няколко момичета от форум, с които учехме заедно във ВИАС и бяха с мен тогава) и от останалото от манекенстването. Това го пиша специално за перла - ти си майка, а майките прощават всичко  -дори и да ги нараняват, но не се чувствай виновна от живота си. Може би, следващият път, когато дъщеря ти те обвини в егоизъм може да и покажеш един "алтернативен" разказ - на дете, което трябваше по стечение на обстоятелствата да стане родител на майка си и баща си. И дано да не съм те/ви отегчила  -знаете ме, че рядко словоблудствам толкова усърдно.

# 212
Сърфи, аз съм потресена от твоя разказ. Не съм и подозирала.... Sad

# 213
ще си призная и аз, дано да ми олекне. въпреки, 4е хиляда пъти съм си признавала и не ми е олеквало. пак ми тежи на съвестта.
като по4ина баща ми, преди 20 години и вътрешно в себе си го обвинявах, 4е е умрял. Мислех си, много е лесно да умреш, лягаш и хаиде, а ние живите какво да правим? обвинявах го, 4е нищо не е направил да остане жив, и 4е да умреш, когато имаш деца е много егоисти4но ...
сега ме е срам, ама много ме е срам за тези мисли ... но ...

# 214
Сърфи,  Hug  Hug  Hug

Пипе, аz се обвинявах zа смъртта на майка ми, zаЩото бях прекалено малка zа да ставам zа донор  ooooh!  Много години ми и псих. помоЩ ми костваШе да иzгоня теzи мисли....

Дайте тон zа нова песен  Praynig

# 215
Сърф,съжалявам! Sad
 Hug  bouquet Hug

# 216
сърфи, гуш Hug
като чуя такива неща и си викам че съм гадина. много проблеми правех на нашите.............
е и вкъщи имаше скандали, ама повечето като бях малка. с размахване на пистолети и заплахи за убийство и самоубийство. тва родителите понякога са ..........децата и те. абе, кофти тема. дано ние можем да предпазим нашите деца от такива спомени.
перлич, девойката според мен я друса ревност, заради бебето. може да е голяма, ама..........
не е много гот да се държи баш сега така. ама ти не се шашкай. ще ви мине и на двете. и аз с мама много се карам, ама и много си я обичам.

# 217
Биба,мерси ти zа отговора бърz.. Wink
Далече съм аz от срещата,иначе щеше да е супер,даже се случи,че мъжа ми е свободен,щяха да се гледат с момчето,ама Sad ...
Перла (и другите де),трудно е да имаш деца...Каквото и да правиш,все може да е грешно,ама..Ей zатова раждането е най лесната работа ooooh! Hug

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Перле, Сърфи Hug
И нашите много се караха и понякога баща ми е замерял майка, но слава богу поне не си посягаха. Аз никога не съм искала да се развеждат, много ме беше страх от това. А и дядо ми много им се месеше и те имаха проблеми от това. Само търсеше начини да ги скара Close
Перле, някой ден й кажи, че половината от нещата нямаше да ги има, ако ти не живееше тук. Трудно е, кофти е, но в крайна сметка тя е достатъчно голяма да се оправя и сама. Аз съм благодарна на нашите за това, че винаги са ме подкрепяли. Пари не са ми давали, и аз сама съм си бачкала за всичко, но поне не са ми пречили. Не са имали възможност. Цял живот плащат за хубавия живот на дядо ми и любовницата му Close Аз започнах да бачкам на 21 години. Не съжалявам за нито една минута, просто знам, че всичко, което имам съм го направила сама.
Пипе, трудно е да се вземе решение. При мен беше секцио по медицински показания. Нямаше шанс да се обърне и да излезе сам, та затова си ми насрочиха директно операцията. В Техническия са едни от най-добрите лекари, на мен също ми предлагаха там. Просто лекарите са за това лекари, за да ти дадат насока. Единственото нещо, което ще те посъветвам предварително е да ти направят наистина тестове за упойката. Аз направих алергичен шок. Всичко останало се ядва, но това е много важно за теб и детето.
Майра, и малкия Пепеляшко - да са живи и здрави, много радост и смях!  bouquet
Аз съм бясна на киндербетроюнга #Cussing out Заварих сина си омазан до ушите в сополи /а той ако му дадеш кърпичка и сам се бърше/, седят две лелки и ги гледат как се замерят с играчки и нищо не им казват и после моя бил див Close Е като не им се казва какво да правят и не ги занимават как да стане кротък #Cussing out

# 219
  • Germany
малко да разведриме обстановката: http://www.mp3.bg/news/2220.html

# 220
  • Русе
Привет!Ще приемете ли една нова мама дошла по немските земи ,или по точно  newsm78 води! Grinning
Тук сме от 2 месеца,почваме трети.И аз имам едно ангелче с рогца  Grinning
Ние сме постоянно в движение,защото живеем на кораб .Ще се радвам да си бъбрим! Hug
Спирам до тук ,че ми наду главата!Види ли ме на компа откача

# 221
ехо   Wink ако не сме преживели нещо , което да ни е нау;ило да се борим, как тогававси;ки сме толкова борбени и така добре се организираме ?  Wink
Моето и то не  от кротките , изобщо, но сега с тази болест ме разбива , втори ден 40 градува и няма см-кване ... вирус било, о ве;Е се шашкам  Sad А и мен ме хваща.

# 222
Добре дошла на Мимак. Много е интересно, че живеете на кораб? Разкажи повече ако искаш. На собствен кораб или под наем? И защо точно на кораб? Оле, много съм любопитна  Grinning

Децита, мерси за линка, следя я с удоволствие Валето и музикалното и развитие. Последно четох, че американска музикална компания и предлага договор  Shocked

# 223
Пирвет и от мен.

Сърфи, твоята история за живота ти  ме разтресе бая . Не мога да си представя какво си преживяла, понеже на мен не ми се е случвало подобно нещо. За мое щастие в семейството ми не е имало такива проблеми. Е имало е семейни скандали и като бях малка след всяка караница, когато мама се разстройваше ме беше страх да не се разведат. Но като погледна сега като по-възрастна, скандалите са си били напълно нормални.
Пожелавам на никоя от нас да не се случва да изпада в подобна семейна ситуация, или ако не дай боже се случи нещо подобно да е силна и да може да разсъди трезво и направи най-доброто за нея и  дечицата си.
Сърфи надявам се  тук животът ти да е изпълнен с прекрасни моменти и съкровището ти да те радва във винаги.  smile3525

Междо другото ние с теб се познаваме. Бяхме във ВИАС в един и същ поток   wavey

Петка80, ти да вземеш да хванеш едно влакче от Фрайбург и да се домъкнеш ли, рекох? Naughty
Тамън ще се видим на живо, освен тук и в отчетната. Деси Манова ни е много далеч засега.

Веч ако знаеш и на мен ми се идваше на срещата. Първо си падам хаймана, второ щеше да ми е гот да си побабря по женски с вас. Мен тук във Фрейбург не ми се случва много често да си клюкам с някой  newsm45. Нещо не ми е лесно да връзвам контакти в непознат град. При вас как е? Лесно ли се запознавате с други жени? Уж се записах на курсове от там да се запозная с някой, ама не се получи много. Само с едно момиче, ама тя взе, че отиде в Мексико  smile3516
А освен това и в Халдерберг било хубаво.
Но за съжаление в неделя сме канене на гости, а пък другата неделя сме в Мюнхен на семинар.
ДА не си помислите, че календарът ми е все пълен с термини. Просто така се случи тези две седмици.
Пожелавам Ви да си прекарате готино. Дано времето не е такова като при нас. имам чувството, че небето се разцепи да вали.
Искам слънцеееееееееееее Flowers Sunflower
Приятни почивни дни от мен

# 224
bgangeleyes, в няколко магазина я има, например тук или тук, обаче май не доставят до Испания newsm78

Мнооооого Данке,Биба.
Първия сайт е който и аз бях намерила,но във втория я има и доставят до Испания Peace.Пазарувала ли си от тях?Мнение?

Общи условия

Активация на акаунт