Отговори
# 195
  • Germany
Оооо аз поливах от балкона най-редовно - но във водата слагах веро и яйца, веднъж и мед прибавих  Confused Най-голямата ми издънка беше както си поливаме с една приятелка всеки който мине и поляхме и баща ми - в последния момент го видяхме, но водата вече летеше към него  ooooh! ooooh! ooooh!

# 196
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
хм, аz си мислих, че след като свеки има толквоа иzисквания към бъдещите си внуци и отглеждането им, ще има и принос ...

ми тя може да има изисквания, ама кой я пита?
истината е, че дъщеря й се обажда само когато трябва да й остави децата.
на нея това не й харесва и ще се опита при sönchen  да не е така.
обаче аз не планувам да живеем наоколо.... Wink

а за приносите - тя ще иска да дава, въпросът е доколко ще бъде поискано.
а тя е доста тактична де...
сега разбра, че ми е станало гадно заради религията и не повдига въобще въпроса.
ама и аз си трая.
на нея й е ясно: колкото повече срещу мен застава, толкова по-малко ще научава за нашите планове и ще й се минимира влиянието.
сега търси друга стратегия Sunglasses

дано твоите оздравеят скоро Hug

аз не съм поливала никой, все на първия етаж живеех.
обаче имах фикс идея да измисля система как като влезеш в банята и да се подхлъзнеш и директно да седнеш на тоалетната (банята и тоалетната бяха заедно).
и поливам шампоани, балсами каквото докопам на пода, че да стане хлъзгаво Laughing
то позасъхва през нощта, на другия ден майка влиза да се къпе и всичко се разпенва....
беше бясна, каза, че за първи път е била близо до успешен шпагат ooooh!

П.П., Серди, ей снимка тук, да видиш, че наистина се настройва слънцето Sunglasses

# 197
иzпарявам се да си ги гледкам, чЕ по тел. само рев дочух  Rolling Eyes

# 198
за интересуващите се. ето това е моето дете http://images25.snimka.bg/005579753.jpg
, за пред другите е това  http://images25.snimka.bg/005579749.jpg

# 199
Мате, не е лоша идеата. оба4е правят някъкъв ремонт и в градината е малко неудобно. Предлагам направо в родилната зала, широко е, има мека мебел, касетофон4е за "Радка - пиратка". Има удобства. Освен това се предлага аромотерапия, а както знаем вси4ки - ароматът от прясна скара много успокоява.

# 200
за интересуващите се. ето това е моето дете http://images25.snimka.bg/005579753.jpg
, за пред другите е това  http://images25.snimka.bg/005579749.jpg

аууу Мате, голяма сладурка Laughing
да ти е жива и здрава... Hug

# 201
асялайн, в подписа ми има сума ти снимки на звяра, ти за първи път ли я виждаш. но тези са за доказателствената папка, която правя с цел да се оплача в организацията на тормозени от децата си родители Mr. Green
особено впечатление ми прави, че колкото по-ангелско изражение има дадено дете, толкова по-голям терорист е. затова и вярвам напълно на мистито.
на мен гея не ми вярва, като кажа че малката е огън. като се видим с тяхното дете, алекс е пример за ангелче и детенце, криещо се зад полата на майка си. повярва ми веднъж, когато чу по телефона децибелите, причинени от истеричната криза на малката. тя не подозираше, че и друг слуша, и така биде разконспирирана Mr. Green
мерси обаче де. наистина е голям сладур, а и аз не обичам послушни деца. такова съм си го мечтала да е, нищо, че понякога ми идва нанагорно.............

# 202
асялайн, в подписа ми има сума ти снимки на звяра, ти за първи път ли я виждаш.

aз по подписите не се ровя, ако някой пусне линк към снимка - тогава гледам Sunglasses
иначе ти вярвам.
племенницата на туземеца е като ангелче, а си е дяволче.
тя е вече на 6 и ми обяснява колко е кофти семейството да има само 1 кола Shocked,
сега й направиха нова стая при баба й и сега там усамотена, защото си е нейна, фръц...
бие малкия когато си мисли, че никой не я вижда, ама той заякна и й връща, та реват в дует  Laughing

просто ти вярвам, майка казва, че очите издават Wink

# 203
Мата, първата снимка трепе!  Laughing Върха е просто!

Биба, пристигаме в 12ч23, къде ще се чакаме?

# 204

Биба, пристигаме в 12ч23, къде ще се чакаме?
Ами аз ще съм там половин час по-рано и ще ви чакам на гарата, защото не съм запозната с околностите...Да не забравим само да си разменим телефоните Wink

Вие тази година гледате ли българския мюзик айдъл?
Аз днес за първи път се загледах в едни записи от тази седмица (в къщи всичко на вили и могили, трябва да се пазарува, ама аз гледайте с какви глупости се занимавам ooooh! Embarassed) Абе какъв е тоя смешник, който изгониха сега? Как изобщо го бяха допуснали до концертите? Баси лигльото....

# 205
Мацки,ето ви Лили Иванова по немската телевизия. Grinning
Поздрав с "Woman in Love".  Heart Eyes

http://de.youtube.com/watch?v=635w2Wmie3c&feature=related

Бибе,за Ванката от Айтос ли питаш? Mr. GreenГледаме ами. Wink

# 206
И аz имам едно русо дяволче вкъщи, като ви чета zапочвам да подоzирам пряка връzка между русото и трудния характер. И сестра ми беше руса и проклета (сега е човек на място).
Кажете като ви се раzсърдят децата какво правят, моето _ голямото отива и си ляга в леглото, това добре, но почти виниги zаспива, което не му се отраzява добре на програмата.
Биба не гледам бг. МА, едва успявам да иzчета форума, вечер гледаме по някой гръцки тв. сериал и времето zа нет свършило.

# 207
Матооооо, много е сладка Hug А3 съм ти гледала снимките в подписа. Сладурка голяма и много пораснала. Да ти е жива и 3драва :love

Кажете като ви се раzсърдят децата какво правят, моето _ голямото отива и си ляга в леглото
Моето голямото, е на линия в скайпа и не ми се обажда.
Та 3а ра3ведените родители. Когато тръгнах по немско и я "и3оставих" тя беше на 15. В елитна гимна3ия. Тук е мястото да кажа и мнението на хората. Много въ3питана и умна. Евалла. Само с мен дето се държи лошо Sad. Не можех да кажа ти идваш с мен по средата на гимна3иалното обучение. Когато 3авърши, сама реши да си остане в БГ и там да 3авърши висше. Не и се меся и съм много толерантна. Плащам си на месец 220?, които вече не и стигат естествено. 3а бала, екскур3ия в Европа и всичко , което е необходимо 3а бал. 3а 20 рожден ден, лека кола. Е не нова, но кой купува на детето си кола в БГ. Естествено и шофьорския курс. Миналото лято.  Бригада в Щатите, около 1500?.....не ми се мислят повече ooooh!
И вчера ми ка3ва, че съм егоистка. 3ащо? 3ащото живея чудесен живот в ДЕ. Единственото чудесно нещо тук е съпруга ми, който 3а нищо на света няма да напусна.
Много се и3винявам, 3а и3лиянията си, но вече ми стана май множко ooooh!

Пепеляшке, док, ка3а , че няма смисъл от айнлайтунг. Ако не дойдат контракциите от само себе си, няма да правим нищо. Четвъртък или петък, секцио.
Ти май имаш рожденник newsm78
Да ти е жив и 3драв и много да се гордеете с него

# 208
Здравейте мами от немско,тук една мама от испанско Hug

Търся си лятна количка подходяща за пътуване и в един БГ сайт попаднах на Candy - Esprit Fashion Girl,но я нямат от доста време и за сега доставки не се очертават.
Търсейки из нета я намерих в един немски сайт но и там в момента я нямаше в наличност (пътуваме в края на май и трябва вече да реша какво ще купувам newsm78)

Обръщам се към вас с молба да ми кажете надеждни немски сайтове от където евентуално мога да я поръчам а и да ми я доставят в Испания.
Благодяря ви newsm68

# 209
bgangeleyes, в няколко магазина я има, например тук или тук, обаче май не доставят до Испания newsm78

Общи условия

Активация на акаунт