Отговори
# 180
След 25 години може да го прожектирате на сватбата и и считай, че си си върнала за всичките ядове Mr. Green.
Joy Joy Joy
Сърфиня-Отмъстителката пак замисли пъклен план, този път малко по-дългосрочен Laughing

# 181
Е как иначе - за какво го раниш с био толкова време, ако когато му дойде времето не успееш да се избъзикаш подобаващо Mr. Green.

Оставям ви - дребната насипва камъчета от котешката тоалетна през балкона и трябва да слизам да се извинявам на съседите Embarassed . Кой искаше да му раждам дете - и това го давам! Подробности на лични.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 12:25 от surfline

# 182
Сърфи,иска6 ли да я смени6 zа Мартин  Mr. Green

# 183
Ако е в комплект с Бобикар с "тихи" гуми съм навита, но без чук .Кога ще ги трампим? Mr. Green

# 184
Моят мъж вчера ме чува как се хиля като пача и нали любопитството го гризе и идва да види на какво.
Като видя Мадлен на екрана и вика - тия двамата с Роберто са за трепане, да морят така горкото дете, не виждат ли, че спи! Joy
А аз направо се треса цялата. Клипът е връхта!
Не мога да ви насмогна на четенето.
Зима изчезна и не потвърди да я чакаме ли на Хд или не.
Петка80, ти да вземеш да хванеш едно влакче от Фрайбург и да се домъкнеш ли, рекох? Naughty
Тамън ще се видим на живо, освен тук и в отчетната. Деси Манова ни е много далеч засега.
Перле, като дете на разведени родители мога да ти кажа, че цял живот обвинявам и двамата, че се разделиха. В себе си. Като ми прекипи им го казвам и на двамата. Хем съм вече "зряла" жена (като презряла круша hahahaІ.
При теб е от хормоните. Стискам палци да не се стига до секцио.

Аз съм щастлива, че югендамта намериха за нас най-подходящото решение - специализирана занималня за щерката. Сега няма да хабя нерви с домашни, детето си идва спокойно и сме готови да правим глупости. Обаче малкият ревнува Crazy

# 185
А аз с кой да трампя за няколко години живота ми? Мога и с Кейт Мос. Малко разруха и драма ми трябват. Много спокойствие ми се отразява злееее.

Е Вечке, какво морене бе, 2 минутки смях бяха. След това детето е било сложено да спи, не се безпокойте. Давайте го по-куул бе хора  Grinning
Ама ти поне си се смяла, това беше целта!

О, да кажа и аз за разведените родители. Никога не ме е притеснявало, никога не е било минус за мен, имах прекрасно детство. Мисля, че семейство със скандали и родителско неразбирателство е лошо, много по-лошо от развод.

# 186
Ако е в комплект с Бобикар с "тихи" гуми съм навита, но без чук .Кога ще ги трампим? Mr. Green
Сърфи,освобождавай 1 гараж,получава6 го с Бобикар,ролер,кеткар,кола zа 2 деца с батерия,колело и все Плеймобила му. Но тихите гуми са на Поморие,че zа тук навън не съм купила,на който му пречат негов проблем  Mr. Green.

# 187
Вечке, ти кога ще си на гарата не разбрах?

# 188
Вечке, ти кога ще си на гарата не разбрах?
Смятам да пристигам с Мистичната. Решила съм да я хвана на Нойщадт.

# 189
aз пък много исках нашите да са разведени. бяха се разделили веднъж са две седмици, баща ми се изнесе. страхотно беше. подаръци отвсякъде, всички се държаха много мило с мен. събраха се пак, гадовете. и ръц подаръци. получила бях една кукла, кармен. колкото мен висока. аууууууууууууу, къв кеф. продажна душа си падах Mr. Greenподкупите ми харесваха.
пайпе, кат ще си в рехтц дер изар, да додем мюнхенската агитка да направим пикник в градината на болницата. грилче, кебапчета, чалгица.........да видят хората ква хубава националнст имаш Mr. Greenкви хубави хора сме.

аз детето не си сменям, ама мога да взема още няколко други. кво толквоа им се нервирате. аз например плюех от прозореца, хвърлях яйца и пликове с вода. и това до преклонна възраст. и сега се изкушавам, ама се налага да изчакам детето да порасне, после ще казвам, че е тя. сега никой няма да ми повярва. няма обаче да плюя, че е гадно.

# 190
Ама Вече, трябва да се разберем кой с кой влак,че да не се разминем, щом мислиш да ме хващаш. Звънни ако искаш, ама след 5 мин, че сега се храни Мойзата.

# 191
Матеее,и аz.И аz исках на6ите да са раzведени,zаЩото имах една съученичка с раzведени родители,която получава6е много хубави неЩа и от двете страни. Но на6ите не са и помисляли.
И аz хвърлях от балкона вода по минаваЩи  Sick Сега не го намирам сме6но,но като малка бе6е друго. Rolling Eyes

# 192
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася , ако свеки има кинти, то и zа бебе ще има , но сигурно трябва да преведеш аz съм българче на немски и също питат ли ме дей zората . Виж ако това са единствените жертви от твоя страна ...

жабче, това не го схванах  newsm78
свеки си е изгледала децата, какво общо ще има с моите? особено пък финансово?
е тя вярно от сега се опитва да се набърква, ама няма да има кой да й позволи  Mr. Green

оооо почнали сте темата: какво изродче бях като дете Crazy
на нашата улица (къщи с дворчета) всичките врати бяха с олюпена боя благодарение на моя милост и дружката  Mr. Green
замервахме ги с каша за миене на ръце и боята падаше после Twisted Evil

имам ощи подвизи, които са записани във фамилните анали, но не са за споделяне в нета
нали нета не забравя нищо  Wink

# 193
хм, аz си мислих, че след като свеки има толквоа иzисквания към бъдещите си внуци и отглеждането им, ще има и принос ...
моите хора zа се иzпарили. отидоха на лекар и никакви ги няма на никакъв тел. не отговарят  Rolling Eyes

# 194
Асе,като каzа къЩи с дворове и се сетих пък какво правихме със съседските деца у баба и дядо.Връzвахме кога протмоне,кога тенджера с жилка и вечер на улицата, някой като се наведе ние ги дръпнем zад портата и те се стряскаха. Колко са ни са карали,ама кой ли ти слу6а.

Общи условия

Активация на акаунт