Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 566
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Амери давайте предложения. Предлагам в някой парк да се видиме, за да може тези, които са с хлапета да има къде да търчат. Борисовата или Южния парк. Аз съм лесна. Където кажете там.
Фоли искам да ви фоткам, ама много искам. Ама пусто като не мога да отказвам, а и требат кинти за нови дънки.

# 181

Фоли искам да ви фоткам, ама много искам. Ама пусто като не мога да отказвам, а и требат кинти за нови дънки.
Хи,хи Бобище идва по бански .Хайде и ти. Hug Hug hahaha JoyЩото аз шЪ носЪ2сака с парцали. ooooh!Малко шЪ сЪ ви големички,ама Шъ Услужа нали сме си едно Hug Hug
Ей,червенокоске,ти какво има да сваляш newsm78Шъ ти купЪ очила да сЪ видиш по-Убаво hahaha Joy JoyА малките принцеси са върха. Hug

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 15:53 от perlata

# 182
Банда, айде да правиме едно кафепиене в неделя. Какво ще кажете?
Съгласна. Аз ще бъда на Витоша още от събота сутрин и се надявам да сляза в Сф в прилично сутрешно време, хем да ви видя, хем да отида от 16 ч. да подскачам. И двата парка са ми удобни.
Червенокосата, ти си си мадама, но щом чувстваш, че искаш нещо да свалиш, с теб сме! А децата ти са кукли.   bouquet
Амери, на пъпа на прашна Сф, но ти ме почерпи в неделя на кафе.  Wink
Цвети  Hug

# 183

Здравейте на всички! Като ви гледам какви резултатиии.... мале чак не мога да повярвам  Peace но снимките си ги бива добра мотивация за лятото...много слаба воля имам но като чета тук се престраших да се регистрирам и да се присъединя към вас!
Надявам се да ме приемете и да имам подкрепата ви в това наистина изпитание за мен.
Много сте готини  bouquet

# 184
Хайде на кафеееееееееееееее
Аз отивам да си пусна едно. Hug

# 185
Момичета, от 2  дни съм на пилешки пържолки и риба, но съм мнооого гладна. Аз съм "мръвкарка' и бе диета все на месо налитам, но защо като реших, че съм на диета так зверски огладнях, не мога да разбера???

# 186
Здравейтееее!
Натоварено ми е в работата и нямам мн време да чета, та днес съм чела през пръсти, затова да ме извинят тези, които имат празник, а  не им 4еститя поименно- да се чувстват поздравени. А аз довечера ще изчета всичко и ще се поправя Simple Smile     bouquet  
Орелийка, честит празник на половинката   ura  Гледам килцата вече са....почти на целта Simple Smile Браво-мн се радвам за теб!  Hug А иначе- не се ядосвай на подобни коментари, то аман от такива завистливи хора,ей  #Cussing out
Червенокоска, всичко ми хареса- и ти, и сестра ти и двете малки принцески  Heart Eyes и кучето и котето.... Simple Smile
Тамара, успех на мъжа ти! Peace
Аз все още нямам кои знае какви разлики, да покажа снимки- 'преди-след', за което ме е малко яд, ноооо мн скоро Peace

# 187
Здравейте, момичета! Днес срещнах една приятелка, с която не се бяхме виждали около два месеца. Тя е малко над 50 г. Винаги е била закръглена южно от кръста. Изненадах се приятно от вида й /макар, че на лицето й се бяха появили нови бръчици, предполагам по-скоро от възрастта/. Да, познахте - намалила е кг и см с Дюкан-а. Естествено, реших и аз да почна веднагически. НО - според калкулатора не бива да мърдам от сегашните си 59 кг  при ръст 160 см и възраст над 40 г., размер 38 newsm78 Пък аз искам да сваля 4-5 или поне 3, колкото сложих преди няколко години, когато спрях цигарите.
Моля, кажете дали да му обръщам внимание или да започвам диетата. Ясно е, че ще се старее, но защо не в дрехи 36 Joy

# 188
Искам и аз на кафепиене Crazy Халеева, Аби вземете ме с вас в неделя Cry

Благодаря за милите думи на всички - Цвети Русимова /и аз не се одобрявам в нищо, споко, това означава, че сме самокритични, какво по-хубаво от това Hug/, Амери /не се впрягам  душо, даже смятам като(ако) ми се стопи някога шкембето да си плякна едно тату на него - такова, че ако тръгна да надебелявам да се разпъне и да се ужася hahaha/.

Червенокоска, страхотна мадама си, а калпазанките - думи нямам, същински херувимчета!
Тамара, надзиравай мъжа ти, за да бъде стриктен и успехът няма да закъснее, а  аз съм с твоя ръст и изобщо не смея и да помисля за 50 кг, но всеки си преценява. /Аз да си го върна, че ме хокат, че не минавам в трета hahaha/
Мама на Кики, браво, продължвай в същия дух! Peace
Муцка, честити 3 месеца!  bouquet
Росченкааа, не те видях пък аз, блейката. Благодаря ти! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 16:16 от Орелия

# 189
Здравейте и от мен момичета!Не съм чела и писала от миналата седмица!За жалост малчо е болен и с грижите покрай него не ми остава време за нищо!Иначе продължавам да съм режимна,малко в застой поради МЦ!Надявам се до другата седмица да се оправим и да съм на линия, за да мога да ви чета на спокойствие!Дано при вас всичко  да е добре!
Поздрави и прегръдки на всички ви!  Heart Eyes  Hug

# 190
здравейте  момичета  аз не пиша във форума но когато имам възможност ви чета . през декември открих режима и от тогава се опитвам да го спазвам  .
изкарах първа фаза но не се справих с втората  и направо минах на трета  и от декември до сега съм смъкнала 11 кг. което за мен е голямо постижение и си влизам в дрехите  от преди да забременея  . благодаря ви момичета  ви има . желая на всички много минус чета. 

# 191
Ето ме пак, искам да се хваля вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile Една приятелка ми се обади че ми е купила трици - ура !!! - започвам да се потготвям и аз стриктно за заветния понеделник Simple Smile Simple Smile  Сега след работа тръгвам да търся кисело мляко че нещо в нашето Фантастико няма такова 0.1 %. Ама колко ми е гот. Днес на обяд като ходих да си купувам нещо за хапване, гледам пшеничен зародиш и веднага си награбих, в един момент ми светва че ми трябват трици а не зародиш, как се разочаравах само......добре че приятелка ми е намерила и ми е взела. Това е от мен за сега....Simple Smile Simple Smile  Сори ама не мога да ви изчета бе хора, бързописки, писах по нагоре да имате милист към работещите, ама явно нямате Simple Smile Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Здравейте, днес ми е доста натоварен ден и ще ме извините, че нямам време да пиша на всеки поотделно.
Честито на всички свалили!   bouquet
Добре дошли на новодошлите!   bouquet И няма да се пуашите, не бием по много и понякога дори и не улучваме  Whistling
Много хубави снимки - то си е знайно, че сме убавици - и ние, и децата ни, ама всеки ден се уверявам все повече в това.  Flutter

И по повод прочетено по-горе: изникна ми един спомен. Преди години ходих в Лъки - там има дебелариум. Отслабнах, после ... знаете какво, няма нужда да го казвам. Но не за това ми е думата. Там повечето бяхме около 80-90-100 кила. Имаше две готини мадами, изглеждаха малко, оказа се че са 68. И все пак на общия фон си изглеждаха направо кльощави. На въпроса защо е там едната отговори "ами защото не искам да стана като теб!". И запуши устите на всички  Mr. Green

# 193
Благодаря на всички Ви - страшно сте мили.   bouquet Не че имах належаща нужда от сваляне на килограми, но просто не се чувствах добре в собственото си тяло. А и имах нужда от промяна на хранителния си режим - обожавам да готвя, а и ми беше втръснало от заседяването в работата и яденето на глупости. Моята лична философия е - човек трябва да се чувства добре,а не да се сравнява с другите. И затова един ден- просто започнах. Не от понеделник, како винаги съм се заблуждавала, а ВЕДНАГА. И резултатите не закъсняха. Освен това знам какво е да си пълен - след първото си раждане бях станала 72кг и не можех да се търпя. След многото премеждия в личен план, костващи ми много безсънни нощи, тонове сълзи и разбити нерви, се зарекох пред себе си никога повече да не изневерявам на самата себе си. И се старая всеки ден да се отнасям все по-положително и толерантно към нещата.
Затова съм с всички вас и следя емоциите...

# 194
Искам и аз на кафепиене Crazy Халеева, Аби вземете ме с вас в неделя Cry
Супер! Ако кажеш, ще дойда да те взема, и човек ще водя да те носи до кафето.  Laughing

Преди години ходих в Лъки - там има дебелариум. Отслабнах, после ... знаете какво, няма нужда да го казвам. Но не за това ми е думата. Там повечето бяхме около 80-90-100 кила. Имаше две готини мадами, изглеждаха малко, оказа се че са 68. И все пак на общия фон си изглеждаха направо кльощави. На въпроса защо е там едната отговори "ами защото не искам да стана като теб!". И запуши устите на всички   Mr. Green
Joy Joy Joy

Червенокосата   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт