Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 574
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мама на Кики, Славе- доста сте се вталили  smile3501

# 166
Тамара, здравей , добре дошла и успех на двама ви.

Всичко е написано много добре на първа страница на всяка тема, а иначе за мъжа ти между 5и 7 не повече ударни дни, освен ако не го наблюдава лекар в отслабването , и като свърши ударните започва да редува дни на протеини и зеленчуци(с тях се почва след ударните) със дни на протеини. За повече килограми по-добрата схема е 5/5 но може и 4протеини/3протеин +зеленчук. Тази схема се редува до достигане на желаното тегло.
А за твоите 6 кила 2-3ударни дни и редуване 1/1, 2П/7ПЗ или 2/0(2протеинови дни, 5дни в седмицата нормална храна).
  bouquet

# 167
И аз подкрепям мнението на Lady_A!!! Естествено, че можем да правим каквото си искаме, но ако не ни трябва чуждо мнение, защо пишем тук? Едва ли някой очаква похвали, че е "прегрешил" newsm78 Ако пък не иска порицания, няма да го напише, не е ли така?!

Mamica, извинявай, но на теб какво ти пречат порицания, които дори не са отправени към теб. Когато ти си засегната страна, разбирам да се защитиш, но в случая........

# 168
Аби, аз реших да идвам сама на срещата, но май ще има промяна  Grinning Само да не ми вземат карта, за почивка тогава  Sad  
И мен ме грозеше такава опастност, но снощи свиках семейния съвет и решихме, че ще заралийстваме. Така че, идвайте и вие в комплект - мъжете ще се надушат и ще разпуснем пълноценно.
Много си готина на снимките. Не знам колко см си свалила от корема, но от лицето си свалила поне 10 години. Като прибавим и младежкия ти стил на обличане, иди убеждавай, че имаш две деца.  Hug
Хали, да звънна едно телефонче в "съвета" и да не се жени никой тогава?
Славе, Славеее, много си хубава, душицо! Ама що ти е такава тъмна косата? На първите снимки през януари не беше ли с по-мек цвят?
Мими, като ти свърши Девата, вземи си Ryor. Няма да съжаляваш. На мен ми бе препоръчано от професионалист и останах доволна.
Тамара, време трудно се определя. Може би, само предположение, при положение, че е супер стриктен и все пак е мъж, ще успее да ги свали за 5-6 месеца. Всичко е строго индивидуално. Моят съвет е да се разходиш днес, да купиш книгата и да я прочетеш. Това не е диета. Това е режим. След като се запознаеш в детайли, сама ще прецениш. Успех!

П.П. Много съм бърза, няма що - вече са ти отговорили.  Grinning

Мама на Кики, кхъм, кхъм, ми аз до днес си мислех, че на снимката от твоя аватар голямото ти дете държи малкото...

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 15:20 от Abrakadabra

# 169
много ви благодаря за бързите отговори
Само да обобщя почваме с 5 дни ударен режим и продължавме със смесения докато не свали колкото е решил
А другите два режима за след това
Дано съм разбрала Grinning
Колкото до мен не ми е много важно ама да съм съпричастна с него  Mr. Green
Благодаря че ме приемате ще съм с вас от днес. Почвам да принтирам рецепти Laughing

# 170
Жедира,ти се появи! Hug Hug HugРадвам се да те видя!  bouquet
Фенси,голема Убавица си ни е Славка,да знаеш! Hug Hug
Hrisula,драго ми е да те видя!Нещо се поизгуби newsm78 Hug Hug Hug
Аби,бърза си,като http://www.qtm.qc.ca/images/qtm/snail.gif hahaha Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 15:21 от perlata

# 171
Направо се изчервих от похвалите на Славето.  Ето ме и мен и моите калпазанки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98277 .  Не подозирах, че в нашия вход сме толкова много съмишленички. Тия дни като тръгна за пари (че съм касиер на входа) ще ги проверя   smile3521

# 172
Червенокоске - страшни сладурани са ти дъщепричките.
Пу -пу . Ама тя и майка им супер изглежда!

# 173
  • София
Тамара добре си разбрала. А ти искаш-неискаш ще си съпричастна, нали трябва да му готвиш, например. Взимай овесените трици и да ги почва колкото се може по-скоро, да закусва редовно и да пие много вода. Другите неща мисля, че са ясни. Хубаво е да си купиш книгата, за да ти е винаги под ръка, не че ние не сме,де, но все пак.

Червенокоста верно била червенокоска! А хлапетата са като ангелчета. Направо събирай пари и за трици на комшийките  и се организирайте, да не търчи всяка по отделно из целия град. Joy

Банда, айде да правиме едно кафепиене в неделя. Какво ще кажете?

# 174
Аби, аз реших да идвам сама на срещата, но май ще има промяна  Grinning Само да не ми вземат карта, за почивка тогава  Sad  
И мен ме грозеше такава опастност, но снощи свиках семейния съвет и решихме, че ще заралийстваме. Така че, идвайте и вие в комплект - мъжете ще се надушат и ще разпуснем пълноценно.
Много си готина на снимките. Не знам колко см си свалила от корема, но от лицето си свалила поне 10 години. Като прибавим и младежкия ти стил на обличане, иди убеждавай, че имаш две деца.  Hug
Еееее, направо ми оправи настроението  Embarassed Къде си да те почерпА  newsm78
Мама на Кики, и ти завидни резултати, пък кви вкуснотийки си спретнала  Shocked
Червенокоске, много краси девойки, пу-пу  Hug Да са ви живи и здрави.
Халеева, къде ще е?

# 175
Фенси,голема Убавица си ни е Славка,да знаеш! Hug Hug
Знам, знам, ама сега е станала още по-хубава! Heart Eyes

И тебе май ще те пиша служебно   Mr. Green

И Кики с мама видях  Grinning  Кики- голям сладур! Heart Eyes А мама може да се гордее не само с него, а и с невероятната разлика, която е постигнала!  bouquet

Червенокоска, какви калпазанки, бе?  Те направо кукли! Heart Eyes  - на майка си приличат!

# 176
Ори, не се впрягай, не всички мислят еднакво.  Hug
Халеева, а нас кой ще ни снима на срещата? Hug
Славе  Embarassedмерси. Снимки на лични  JoyHug
Мама на Кики, браво за постигнатото, изглеждаш великолепно Hug
Червенокоска, нямам думи за девойките , много са сладки. И ти разбира се:hug:

# 177
  • софия
То не бяха очи,то не беше чудо!!! Hug Много сте хубави,как да не ви похваля!А сега, с парите и списък правиш за отчет на дюканския вход! hahaha
Фенси знае вече,кВа съм Убавица.Пуууу,умре циганката. Joy Joy Joy
Абииии,повече от три години бях отровно червена,та реших да посменя малко!
Мама на Кики, браво!Продължавай в същия дух,ти си ни ударник!
Относно коментарите по-горе мисля,че темата няма да бъде толкова надъхваща,ако не бяха тиганите,подръпванията на уши и похвалите. Blush

# 178
chervenokoska големи сладурани

# 179
Здравейте wavey
И аз съм от овните, пък се очертава, че имам повече търпение, поне що се отнася до фигурата, пък и слушам/Гууди Wink/.
Вчера ходих на пазар за дрехи , еми разочаровах се, пробвах поне 15 чифта дънки и в ни едни не се одобрих. Все има какво да се желае, дали аз не се вманиачавам Thinking.
а тука какво става от сутринта- много страници, много снимки, много минусчета Heart Eyes
Няма да ви изреждам, че със сигурност ще пропусна някой Grinning.
Но евалата на Катето джин, Играчка-Плачка, Перлата, Орелия, Майка Зайка, Славето, Мама на Кики, Амери и на Аби/за бедрото/ за стимулиращите снимки  bouquet
Бабо Цоцоланке, скрита поетесо такава, наистина ти идва музата нощем, и за работа , и за стихове. Ма ти кога оставяш тялото ти за почивка и да смъква грамчета-килограмчета newsm78
Амери, честита ти месечинка!  smile3525Скоро ще си отиде и другата половина от шкембенцето! Peace
Орелия, честит празник на половинката ти! nbirthday Много да те слуша! Аз мисля, че ти ще се докараш баш кат мацката подарък, я виж и какви платформи има, като твоите Wink! А за панталона и новата ти фигура-нямам думи! smile3521
Зазу, честито ходещо човече! Толкова забавни стават вече на тази възраст! newsm30
Насти, де се губиш бе, душата? Станаха ли "ония" панталонки на малката принцеса?
Муцка, супер почерпка за супер резултат! Peace Честити 3 ДМ!  bouquet
Тамара, дано мъжът ти успее бързо да се пребори с излишните кила и операциите да са успешни! Praynig
Червенокоске, големи сладурки! Heart Eyes
Аз отивам пак към  newsm55днес имам зверски апетит!

Общи условия

Активация на акаунт