Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 516
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 465

Лео, имаш два варианта, или да питаш доктора, ако може да ги замени с някакви без захароза или си ги пий. Дори малко да забавят свалянето, все пак здравето ти е по-важно. А пък и едва ли количеството в едно хапче е толкова голямо, че да е чак такъв проблем. Hug

Той ми изписа сироп и той е със захароза,
 но каза, че има и на хапчета-предполагам в тях няма да има  Thinking

# 466
lenny_pld  малко напред писа за горчица на BORNIER . Е , в обедната почивка заедно с пилешките пържоли от Кауфланд , си купих и горчица. Горчицата е  същата марка , но е - " Ретро горчица на зърна ". Съдържание - вода , оцет от алкохол, синапни зърна , сол , естествен екстрат от подправки , куркума и забележете - ТРИЦИ   Joy

# 467
monnnn ние с теб май
  утре  правим два месеца Party

# 468
  • my own world....
Как съм живяла без трици - просто незнам  ooooh!

Добре дошли на новодошлите Simple Smile

Срещи в София не си ли правите?

# 469
ривела ние сме с теб ама я виж ти колко си свалила пък я виж аз колко #Crazy

# 470
Лелеееее не е истина как ме зарибихте просто. Мъжо не хареса идеята ама аз  Mr. Green
Само че не съм решила от кога точно да я почна.
Имам въпрос рано е за него ама все пак аз искам да сваля 6 кг трябва ли да ги сваля в п/пз или и в другите 2 фази ще свалям за да знам до колко да продължа п/пз

# 471
ривела ние сме с теб ама я виж ти колко си свалила пък я виж аз колко #Crazy
и преди ти го писах тези килца ги бях дигнала от пиене на лекарства и са от няколко месеца сега ще е интересно как ще смъквам Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 472
  • София
аз пак да питам за дроба от треска.пише че е в собствена мазнина а тя рибната нали е позволена ...та не знам дали да го ям пък е много вкусен.  newsm78   
Доколкото си спомням, Дивана беше намерила подобно.Става, стига да няма растителна мазнина.
ТамараЗдравей!Имаш малко за сваляне, 2-3 дена ударна фаза на протеини  и после може 2П/7ПЗ - според мен.
ЛейдиАПравихме наскоро, сега има идея по квартали и паланки hahaha

# 473
Нели, аз да си попитам! И аз нямам търпение! Мъжът ми само ми се смее как се вълнувам!
Кейти1402, ето тук е пълно с позволени сладкости: http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%94%d0%b5%d1%81 … %82%d0%b8-%d0%9f/! Опитай...
МАМС, мисля, че върви добре, но сега не добивам реална представа от галапораженията, защото си чакам МЦ всеки момент и задържам и се подувам все повече. От първата гала нямаше промяна на другия ден, но днес има доста...а ядох почти същото, така че се успокоявам, че е от МЦ. Четвъртъкът ще ти махне +чето!
Тамара, първо направи пет дена само на П и след това ще прецениш по каква схема да редуваш П и ПЗ. Килограмите са малко и е непредвидимо за колко време ще свалиш и в коя фаза. Втората ще продължи, докато не станеш колкото кг искаш. Я да навиеш и мъжа си, нали е за здравето му!

# 474
Я да навиеш и мъжа си, нали е за здравето му!

Ами не ще бил много обездвижен и от толкова протеин щял даже да качи  Grinning hahaha ( Не ми се спори с него сега да не се ядосва)

# 475
и аз съм утре на 2 месеца - но и моя резултат като на Моннн. Но колкото толкова - да видим може утре да е деня Х.

# 476
Тамара, има една видна дюканка от нашите, Dorchester, дано се включи и тя , за да разкаже лично, но с няколко думи : свекър й, който е болен и е постоянно на легло, беше започнал Дюкан, тя му направи схема какво да яде, кога, що...не кг не знаят, защото не са го мерили, на казваше , че има голяма разлика. Макар, че спазвал нещо като трета фаза.
Кажи му, че организма изразходва много калории, за да разгражда протеините, и колкото по-чисти протеини приема, толкова по-голям ефект.  PeaceСпоред мен добре ще му повлияе, няма опасност да напълнее повече. Naughty А пък и щом е наложително за здравето му, няма какво да се колебае, стига да обича режимните продукти!

# 477
Мишле,честито! newsm51Радвам се за тебе!Ама наистина, от все сърце newsm44Жела ти лека,безпроблемна бременност!Ще бъдеш най-красивата и готина мама!
На всички Дюканки - сладуранки с желание за дете- нека в най-скоро време и те като Мишето да скачат от радост.
Аз отново инвестирам- нищо ново под слънцето ooooh!
Лек и отслабващ ден на всички!

# 478
и преди ти го писах тези килца ги бях дигнала от пиене на лекарства и са от няколко месеца сега ще е интересно как ще смъквам Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
       да бе вярно.сега като го прочетох се сетих.аз си казах че съм изкукуригала.             [leftпилето  благодаря за отговора-вече е изядено.няма грам растителна мазнина.пробвайте го и вие -страхотно е .

# 479
  • my own world....

ЛейдиАПравихме наскоро, сега има идея по квартали и паланки hahaha

Информирайте ме и мен, да не изпусна нещо  Party

Общи условия

Активация на акаунт