Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 524
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 480
Лео, може би си се сетила, но за всеки случай- търси сироп за диабетици- там са без захари и разни- ози

# 481
  • Oslo,Norway
първо да честитя на празнува6тите
МИ6ЛЕНЦЕ- спокоиствие, здраве на теб и на бебо smile3541 и нека прз следва6тите месеци бременност усмивката да не слиза от лицето ти  bouquet
ДУХИ ПУХИ честит празник и на теб пожелавам нестихва6т купон до края на ве4ерта както и здраве щастие късмет и много минус4ета.  bouquet
сега за мен  моми4ета спасявайте ме 6те изям къщата зверския глад ме гони .днес ми 2 ри ден от ударния нормално ли е умела сам 2 яйца кафетата после 3филенца пилешки и след това още 2.нормална ли ви се вижда тая работа newsm78

# 482

ЛейдиАПравихме наскоро, сега има идея по квартали и паланки hahaha

Информирайте ме и мен, да не изпусна нещо  Party

Аз предлагам първата квартална среща, по Емил Марковски, досега сме 5 "обадили " се дюканки/има и такива под прикритие, дето не пишат в темата/, може да се видим някой слънчев следобяд! През седмицата ми е по-удобно! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 16:36 от tzvety roussimova

# 483
  • София
Мишле, Hug Heart Eyes колко много се радвам за теб!  newsm44Здраво и хубаво бебче!  stork-boy stork-girl 1stroller preggo

# 484
Честито,Мишле!
Да си най-сладката Лека и безпроблемна.
Духи,Много здраве,усмивки и перфектна фигура!
Мими Г.,Фоли
2 в 1,и аз се замислям за 65 кг. ThinkingАма не помня в кой клас съм била на тях. Grinning
Ако не е тайна колко си висока?Аз съм 170 см.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 16:59 от муцка

# 485
Ауу, че сте бързи.  Laughing Момичета, могат ли да се консумират пилешки кремверши? Например на Сачи?  newsm78 Имам съмнения, че не, но реших първо да се консултирам  Mr. Green

# 486
Никакви кренвирши!

# 487
сега за мен  моми4ета спасявайте ме 6те изям къщата зверския глад ме гони .днес ми 2 ри ден от ударния нормално ли е умела сам 2 яйца кафетата после 3филенца пилешки и след това още 2.нормална ли ви се вижда тая работа newsm78

Нормално е, не се притеснявай! Яж колкото си искаш, стига да е режимна храна. Аз през първите дни на Ударния бях като ламя-все ми се ядеше, но постепенно апетита ми изчезна и сега ям  колкото да спазвам режима.  Peace Успех и много -----

# 488
първо да честитя на празнува6тите
МИ6ЛЕНЦЕ- спокоиствие, здраве на теб и на бебо smile3541 и нека прз следва6тите месеци бременност усмивката да не слиза от лицето ти  bouquet
ДУХИ ПУХИ честит празник и на теб пожелавам нестихва6т купон до края на ве4ерта както и здраве щастие късмет и много минус4ета.  bouquet
Дени- кали, това което пишеш, че си изяла не е в никакъв случай много. Няма ограничения, особено на пилешкото месо- можеш да добавиш и 2 кофички мляко от 0,1% с трици,извара и тн. Яж колкото ти се яде, но режимно.

# 489

Благодаря ти за бързия отговор. Значи да не се заглеждам много-много по витрините с малотрайните колбаси  bouquet
И с риск да стана досадна, бих искала да питам също ако се увеличи дозата на овесените трици от 3 с.л. на 4, това антирежимно ли е и адли ще има страничен ефект?   bouquet

# 490
  • Варна
Цвети, това дето си го писала за синчето си, сякаш моята щерка си описала. И тя е долу-горе на същата възраст. Само ме дебне да си обърна главата и е свършила вече някоя щуротия .
Диаметър,  Hug, Катето джин щеще да пробва 5 П / 4 ЗП , така мисля  newsm78
Мамс, не ме отчайвай , много внимателно ти чета постовете за 3 -та фаза. Дано +  чето изчезне след П деня  Peace
Хрисула, мисля че има няколко момичета, които са прекъсвали 2 -ра фаза , минавали са на 3-та и после пак във втора. Даже с Диаметър обсъждахме някакви такива варианти на Варненската среща.
Елена 82, ти влезе ли в 3-та фаза ?

# 491
Здрасти, банда!  Hug
Духи пухи, честит рожден ден!   smile3525 Желая ти здраве и успех във всичко! И да се напъхаш скоро в панталона! Laughing
Мишленце,  Hug , леко бременеене и да си родиш хубаво и здраво бебче!   ylinfant
 Лео, не мисля, че захарозата в сиропа ти ще се отрази фатално на режима, а и ти няма да го пиеш вечно... Peace  
Сънче, надявам се да си добре! Hug
Фоли,   love001

Момичета, ще изчакам до довечера едно-две момичета да уточнят за срещата и утре ще разговарям за срока за събиране на капарото и  отстъпката, която ще ни направят .  Peace  Така че ако някой не ми е писал, чакам  newsm53

Хубав ден на всички!   bouquet

# 492
  • Oslo,Norway
Ra4oni  и ИГРАЧКА ПЛАЧКА мерси за експедетивния отговор.честно ви казвам направо взех да се притеснявам но сега като казахте така съм по спокойна наливам се с вода и ходя до  00 на 5 минути и така .ще ударя един танц по случая newsm68 smile3501 newsm44

# 493
  • София
Играчкаплачка , ще ти цитирам Дюкан:
Цитат
А силата на овесените трици, способността им да отнемат хранителни вещества и калории се упражнява частично и върху минералните соли и олигоелементите в храната. Трите супени лъжици дневно не са достатъчни, за да нарушат съдържанието на тези елементи. Предупреждението ми се отнася за хората, които биха се изкушили да увеличат дозата и които в такъв случай би следвало да добавят към храната си малки дози магнезий, а през зимата - витамин D
[/size]
За прехода от 3та, във втора, ми се струва трудна задача.Аз затова искам докрай да стигна целта си и да не се връщам...

# 494
  • Пловдив
Хайде днес за втори път да се разпиша.
Така от сърце се зарадвах на новината на Мишлето, че цял ден ми е усмихнато.
Диаметър, аз още не съм постигнала целта си, но ако ме видиш как ходя с вирната глава все едно съм 170 см. Даже някой като ми каже ( със завистлив поглед) „ Нещо си се променила” им отговарям: „ Ами малко си удължих краката, че ми писна да скъсявам панталони”
Перле, чакаме новини от басейна
Цвети Русимова и аз ти завидях за домакина.  Simple Smile Моя командос тенджерите и тиганите ги мисли за барабан. И все забравям да ти кажа, че много ти отива този цвят. Даже се изкушавам пак да стана руса, но ще потрая малко, че едва от месец съм с шоколадова глава. 
Марини, много готин аватар. Много сте сладки. Пу-пу.
Сънче, липсваш.  HugДано всичко при теб да е наред.
Рокипагане,   Hug
Играчка- плачка, по принцип Дюкан дава 3 л. Ти ще си прецениш, но според мен може и да забави свалянето. Все пак имат висок % въглехидрати.
Присила, моя принц и той НЕспящ.
Вещи, специално благодаря  bouquet, че си ме включила в таблицата. Аз съм малко заплес и чак сега се видях!
От мен лек ден !

Общи условия

Активация на акаунт