Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 626
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 120
Мали-и-и, за два дни два романа сте изписали, нямате спирачки брей-й-йй  newsm62
Здравейте и от мен, Дюкеси-поетеси!
Вещи, както винаги безсънна и неуморна  поздрави  newsm51
Моля те да включиш и мен в табличката - старт 01.04.08, 78 кг, сега 74 кг., .... и така до 57кг
След детският рожден ден в понеделник, с гордост и достойнство държа да отбележа, че УСТОЯХ НА ВСИЧКИ ИЗКУШЕНИЯ  newsm44, Дон Кантарев ме нагрди с още едно минусче! Ама си го заслужих (досега не ми се беше случвало да ми се пълни устата със слюнка от вида на най-обикновени СОЛЕТИ!!!  Heart Eyes)
ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ, С ПОВОДИ И БЪДЕЩИ ТАКИВА!    smile3501smile3525 smile3501

Връщам се да чета...  smile3529

P.S. Едно въпросче - днес си взех ябълков пектин на прах, моля ви споделете кога и по колко е добре за го взимам Извинявам се за въпроса, но нямам време да ровя и да търся сама отговора

Целувки  kiss

# 121
На Мама зайка поклон до земята. Браво! Нямам думи да изразя възхищението си. Безмълвна съм. Не видях на лентичката за колко време си свалила 16 кг.

# 122
Аби вие каква горчица ползвате. при мен няма без захар.
Аз не ползвам горчица, но съм виждала няколко вида без захар. Четене на етикетите, няма начин.  Peace
Геци  Hug
Мими, за мой ужас, цялото е мое.
Амери, идвай, не се чуди. Ще стане весело.

# 123

..... Ти да не си зодия Овен, та си толкоз нетърпелива  Grinning

Всъщност - да.  Mr. Green

Благодаря, момичета!  Hug  Продължавам да ги боря тези кила.

# 124
 Laughing А сетих се какво ще ви питам - на коя фирма има кисело мляко 0.1%? Прясно вече знам, даже си го купувам от известно време  Laughing
Приятен и усмихнат ден на всички слабеещи мами  Hug
Валето - "Верея", "Култура", "Герма" -  Hug  bouquet

Аби - какъв ужас, на мен много ми хареса! Дълго, гладко ... и аз се стремя натам, ама ша видим нататък.  love001 А какъво ползмаш за мазане?  newsm78

# 125
Ей спамърки бе! Човек чете, чете и няма изчитане, ама нали съм пуста клюкарка, докато не изгледам всички снимки, няма мирясване Simple Smile АМА ШАПКА ВИ СВАЛЯМ!

smile3501 omm

Продължавайте със снимките - амбицират определено! Няма да ви изреждам поименно - вие си се знаете Simple Smile

Екскуизата в коя фаза може? Има рецепта за телешко с екскуиза дадена за протеинови дни....ама знам ли, такова нещо не съм си купувала досега....

Как стои въпросът с граха? Не е ли чак за 3та фаза?

Ще ми кажеш ли къде ги гледаш снимките,та и аз да ги поразгледам!Благодаря ти

Нали всеки в постинга си е пуснал снимки - виж постингите на Перлата, на Орелия, на....ей я си признайте и останалите  Laughing
Прегледай тази тема и където има линк - цъкай Simple Smile, а иначе и на първа страница май имаше линк ПРЕДИ/СЛЕД
На работа съм, иначе бих ти систематизирала снимките, та да ти падне шапката и на теб  Wink
много благодаря,верно ми падна шапката

# 126
Добро утро, дами  Sunglasses

След снощния малък "екшън", който се разигра в нас, таз сутрин поне кантара е на моя страна Simple Smile Ама цяла нощ не съм спала  ooooh! Дребен вади едни зъбиииииии ужасни - та реши милия снощи температури да вдига, абе шоу голямо - то при него като вдигне малко темп. и дивотията му скача до небесата, та играхме, скачахме, яде.. и цяла нощ не ми слезе от циците  Tired Към 4-5 чак успях да заспя.. силно казано.. - а таз СУТРИН в 12 като станахме и помен нямаше от температурииии и пак беснеем на воля  Crazy
Обаче аз си видях двете седмици на кантарааааааа - 77,500 е яка цифрааааа  newsm44 Ех, зарадвах се предпразнично, дано утре празнично го затвърдя съвсем туй кило гадно  Twisted Evil
Отивам да правя торта за гости, че утре ще се тържествува   chef

P.S. Едно въпросче - днес си взех ябълков пектин на прах, моля ви споделете кога и по колко е добре за го взимам Извинявам се за въпроса, но нямам време да ровя и да търся сама отговора
И аз ползвам - 1 чаена лъжичка сутрин в триците мятам. Много добре ми действа комбинацията за 00 Simple Smile .. То трябва да има упътване как се пие  newsm78 На моя има поне  Rolling Eyes

# 127
Орелия,честит да е мъжа ти   bouquet

Майка зайка,  Peace

Аз от днес съм на П, че бая се позадържах на ПЗ. Дано не ми се е отразило фатално, т.е несвалящо. Взимам се в ръце  Grinning

# 128
Добър дееееен, уготвила съм!  chef bowuu Joy
Спрях да пиша и почнах да свалям с пълна сила. Верно съм обратна, уж с писане  се сваляше. Mr. Green След вчерашните 62.600 и днешните 62.300, с чиста съвест оставям линийката на 63.
Да не забравя да благодаря на Вещи и жените ми за новата темичка! newsm51  love001 smile3501
Предните 2 ми се опряха, но тая я захапвам от началото и няма да я изпускам.
Сигурно съм пропуснала много, но не пречи да честитя на всички с повод. Честито, хубавелки!  bouquet
MAMS, дружина , много ви  Hug и   love001

# 129
  • my own world....

..... Ти да не си зодия Овен, та си толкоз нетърпелива  Grinning

Всъщност - да.  Mr. Green

Благодаря, момичета!  Hug  Продължавам да ги боря тези кила.

I just knew it!!!  Joy

Нали знаеш как се моли Овена: "Моля те Господи, дари ме с търпение.......И СИ ГО ИСКАМ ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ"

Не смей да спираш  Hug

# 130
Нали знаеш как се моли Овена: "Моля те Господи, дари ме с търпение.......И СИ ГО ИСКАМ ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ"

smile3521

# 131
Аби А какъво ползмаш за мазане?  newsm78
Въпрос с повишена трудност.
Ако питаш какво имам по рафта с мазилата, мога да ти кажа 4-5. Но не се мажа. Неприятно ми е. Най-много веднъж в месеца сама с Ryor и веднъж в месеца на масаж с някакво бадемово масажно олио.
С въпросния Ryor се мажех преди година почти системно в продължение на месец след душ и съм много доволна - попива, ухае приятно и нито охлажда, нито загрява.

# 132
Здравейте,сладурани!
Вчера цял ден ми се бъгваше форума! #Cussing out
Та да ви почерпя днес за моята 3-та месечинка с Дякан.

Резултат:-14.5 кг
Свалени сантиметри:талия-10
                                   ханш-10
                                   корем-10
                                   бедро-4
                                   ръка-3
Много съм щастлива и ви благодаря за подкрепата и ценните съвети през цялото време!  love001
Поздравявам и останалите "наборки" ! smile3501

# 133
Здравейте, милички!  Hug
Нямам никакво време днес.  #Crazy Абсурд е да изчета всичко от вчера до сега.  Tired
На всички с намаления - честито!  Hug
На всички задържащи - търпение!  Hug
На всички, коиот имат повод да празнуват - честит празник!  Hug

# 134
  • София
Боже-е-е!След два месеца и половина на режима да включа,че какаото е за трета фаза!Слагам си  го редовно в кекса. Май забелязвам само това което ми изнася,а сигурно съм го чела сто пъти.
Никой ли от  втора не го ползва  Mr. Green ?

И  сега, здравейте дами!
Поздравявам всички свалили ( аз не съм от тях),всички задържали(и от тях не съм) и всички качили( + 500  гр. аз)!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт