Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 514
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И аз влизам за малко, че имам много ангажименти последните дни.
Честита месечинка на Амери    bouquet
Честити 3 месеца на Муцка   bouquet
Ори,    ЧРД bigdance2 на половинката. И много да те слушка и все хубави дрешки да ти купува  Laughing
Майка Зайка , вече се губиш в тази пола  Peace
Перле и аз видях едни снимчици. Какво да ти кажа - едни панталони да ти стават, другите все широчки , бе. Wink
Честито на свалилите по някой килограм днес  smile3525
Славе, сори но твоята снимчица не я видях  Sad.
Червенокоска, страхотна компания сте цялото семейство  Peace

# 196
Момичета разгледах снимките, направо се смаях, БРАВО  bouquet  bouquet  bouquet.
Дано и аз да имам такива резултати, но при мен лошото е, че кг. са си отдавна и организма ми не иска така лесно да се оттърве от тях, а и нямам много движение, цял ден съм на работа.

# 197
Цвети Русимова , да не излезем роднини сега  newsm78 и аз съм Русимова от близо година  Laughing  Laughing Това дето го писа за пазаруването ми е толкова познато чееее...... направо ми се реве в пробните като вляза, а си представете какво ми е - работя в Мол и всеки ден съм по магазините за дрехи и немама думи  newsm45 smile3511 smile3514 Та за това сега се навих да ги смъкна тия 6-7 килца горница  Embarassed

# 198
Добре дошла на ВАВА. Сподели какво хапваш и в какви количества. А ако си гладна  -яж от разрешените храни. Аз като я започвах диетата(режима) и доста често бях гледна  - след около 3,5 часа пак ми се ядеше. Това е защото метаболизмът се ускорява и тялото започва по-добре да усвоява храната.

# 199
оххххххххх принтнах доста рецепти та чак се зачудих какви боклуци съм яла до сега а повечето от рецептите  #Crazy много вкусни ми изглеждат.
В събота ще мога да купя триците и се почваме у нас  Joy
Лелееееееее кви слабички ще станем с мъжо  hahaha
а да питам последно ядем  когато сме гладни  нали???

# 200
  • Пловдив
Ядете колкото си искате, когато си искате, каквото си искате от разрешените храни  Party

# 201
  • my own world....
Така разпечатах около 1000 рецепти, слюнки ми потекоха...искам да сготвя всичко наведнъж, щото аз ПЗ го карам на марулена салата с кис мляко...а то марулята една ценна храна....искам хляб! и Ще си изпека, па макар и от трици Simple Smile

Момичета разгледах снимките, направо се смаях, БРАВО  bouquet  bouquet  bouquet.
Дано и аз да имам такива резултати, но при мен лошото е, че кг. са си отдавна и организма ми не иска така лесно да се оттърве от тях, а и нямам много движение, цял ден съм на работа.

И моите са отдавна, но малко по-малко ще ги махнем - бърза работа нямаме  Laughing

# 202
  • Пловдив
Леди-А основната храна е месото. Дори и ПЗ дните З е допълнение към П, а не обратно. Грешка е да се яде само З с млечни, включвай месо или риба!  Peace

# 203
  • Universe
Нямам време да Ви чета  ooooh!Rolling Eyes #Crazy, но поздравявам тези със специалните празници , на новодошлите - успех - , на "старите муцуни" - преклонение пред търпението и постигнатите успехи , а за престрашилите се да пуснат ликовете си днес   Hug Hug Hug - специално за видимите резултати!!!

За Пловдив - има трици в диет. магазин до Събота пазара/по-скоро до църквата "Св.Троица"/ - адрес:   " Архимадрит Евлоги" № 5 - Зеленкото, Бачи  Peace- поставете го на мястото му Wink

# 204
 ooooh! Малей.......  пълно безобразие. Човек да не липЦа 5-6 часа  ooooh!
Баба Цоцолана написала страхотно стихче Simple Smile) И заглавието е заглавие и книмките, абе.. както всеки път newsm10

# 205
  • В.Търново
Ядете колкото си искате, когато си искате, каквото си искате от разрешените храни  Party

Вещи, така трябваше да го направиш - очеизваждащо  Joy

# 206
ooooh! Малей.......  пълно безобразие. Човек да не липЦа 5-6 часа  ooooh!

Абсолюто, аз сричам от вчера..

# 207
Вещи, много благодаря, че си ме включила в табличката!!!  Hug newsm51 Като имам по-забележими с невъоръжено око резултати и снимки ще дам Simple Smile

# 208
а да питам последно ядем  когато сме гладни  нали???
Ядете каквото си искате и когато си искате, стига да е от разришените храни
Така ти идва апетита, че няма да сварваш да лапаш  Laughing Успех и много минуси   bouquet

# 209
  • my own world....
Извадка от статия:
Повечето от синтетичните заменители на захарта (захарин, цикламат, аспартам, калиев ацесулфам, сукразит) нямат енергийна стойност и не се усвояват. Но спомнете си, какъв апетит ви се появява всеки път, когато изпиете чаша нискокалорична кола или след 2-те калории на едно бонбонче “tic-tac”!

След като усети сладкия вкус, нашият стомашно-чревен тракт наивно се готви да получи въглехидрати. Той дори не предполага, че вместо това ние загрижено сме му изпратили нула калории. Организмът ни обаче е на пост и в продължение на денонощие след тази пратка, въглехидратите, които поемаме, предизвикват небивало чувство на глад.

Хммм, огладнявате ли наистина след кола лайт?....

Вещи, аз  месо си ям....идеята беше, че не се възползвам от възможността да ям разнообразно, когато ми се дава възможност - ПЗ дните.

Общи условия

Активация на акаунт