Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 500
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 210
 Привет, красавици!  Hug

Днес ми е щастлив ден  Party Падна и 12тия килограм  Flutter

а за престрашилите се да пуснат ликовете си днес   Hug Hug Hug - специално за видимите резултати!!!

newsm10

# 211
  • my own world....
Вещи, моля те, не съм започнала диетата на 03.01.08   - а на 2.04.2008, какво ще си помислят хората за мен  Joy 4 месеца свалила 1 кило  Crazy

# 212
Хммм, огладнявате ли наистина след кола лайт?....
   Rolling Eyes Ич даже Thinking

# 213
  • София
Организмът ни обаче е на пост и в продължение на денонощие след тази пратка, въглехидратите, които поемаме, предизвикват небивало чувство на глад.
[/color]

Аз нямам подобни наблюдения над себе си  newsm78. Само ме притеснява доколко са вредни. И дали не си затварям очите, мислейки си, че на мен нищо няма да ми стане, въпреки всички статии по темата  newsm78 за вредното влияние на всички тези подсладители.

# 214
GalaMa,LadyA,моите килограми са от 8 години и не вярвах,че лесно ще се дадат.
А и съм на 45 год.
Но ето че свалям и то с добро(според мен)темпо.   Grinning
Не огладнявам от Кола. Naughty
zazu1,и аз така за подсладителите.
Но се успокоявам,че след постигане и задържане на килограмите,няма и да вкуся нещо с подсладител-(ако може,де)! Naughty
Много ти е сладко хлапето! PeaceДа ви е живо и здраво и много да припка!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 17:24 от муцка

# 215
Извадка от статия:
Повечето от синтетичните заменители на захарта (захарин, цикламат, аспартам, калиев ацесулфам, сукразит) нямат енергийна стойност и не се усвояват. Но спомнете си, какъв апетит ви се появява всеки път, когато изпиете чаша нискокалорична кола или след 2-те калории на едно бонбонче “tic-tac”!

След като усети сладкия вкус, нашият стомашно-чревен тракт наивно се готви да получи въглехидрати. Той дори не предполага, че вместо това ние загрижено сме му изпратили нула калории. Организмът ни обаче е на пост и в продължение на денонощие след тази пратка, въглехидратите, които поемаме, предизвикват небивало чувство на глад.

Вещи, аз  месо си ям....идеята беше, че не се възползвам от възможността да ям разнообразно, когато ми се дава възможност - ПЗ дните.

Аз също съм чела   статии в такъв дух. Не знам на мен особено вечер винаги ми се яде.
Най-много ми се яде когато ме нервират, както например преди малко.
Много често изпитвам вълчи глад за сладко, именно и затова съм на тези кг.

# 216
Днес си купих фруктоза за термична обработка, този подсладител става ли?

# 217
Хей, Здравейте! Снимките са страхотни - Май с напредване на свалените килограми все по елегантни дебеланки поставяте smile3501 А стихчето на Цоци е върха. Освен да отворим и поетична страничка.
Lady A макар и много пъти да е разисквана темата за подсладителите Не смятам че внасяш толкова много въглехидрати та да има кой знае какво да усвояваш. И не не огладнявам нито ми се приисква все повече и повече сладко.

# 218
  • Пловдив
Не  Naughty

# 219
муцка, деата, марини, мама Веси, вие няма ли да сте случайничко в България през юли?  Wink Party 

Lady A, само първите 1-2 пъти мож' го излъга организЪма  с Кола лайт и да чака въглехидрати, след това вече си знае/това или го пише в книгата, или някъде съм го чела/

# 220
Здравейте Simple Smile Разгледах снимките на майка зайка,изумителен резултат!!! Браво на теб! Докато четох темите(не успах да прочета всички изписани) видях , че сте говорили за фитнеса,наскоро бях в залата и си поговорих надълго и нашироко с инструктора,той каза ,че не трябва да се спират упражненията  , а трябва само да се намалят упражненията по преценка на инструктора. Той също ми каза,че независимо от сложността на режима е добре да има и физически упражнения. Не подценявам написаното в книгата,но мисля  че леки  упражнения няма да навредят.  Peace

# 221
Фруктозата не е подсладител. Подсладители са само изкуствените  Wink

# 222
Здравейте пак, скоро не съм чела. Къде в София да си потърся трици. В събота сматям да ходя на форумска среща в Пловдив, но не съм сигурна, че ще ми остане време за трици.

# 223
  • Sofia
Оххх момичета,
Налегнаха ме едни подозрения... Thinking
Днес си купих от един магазин пилешка пастърма и с пустата си лакомия смотах едно парче(прилича на пилешко филе ... като пастърма)
Че е доста солено е ясно, но някак си се дели като хартия на пластове...
Сега се чувствам виновна Sad Embarassed
Ако утре и кантара е срещу мен ще си ура от мъка Sad
Ама какво да правя... като имам страшно обоняние след раждането и след като снощи си сварих сърца пилешки и воденички в тенджерата под налягане .... тази сутрин ми смърдяха ужасно гадно ... и вместо тях да ям се нагънах с тази пастърма и пилешка шунка....
Случайно някоя от вас да си е купувала такава пастърма? ... някакви отзиви ?

# 224
  • Universe
Здравейте пак, скоро не съм чела. Къде в София да си потърся трици. В събота сматям да ходя на форумска среща в Пловдив, но не съм сигурна, че ще ми остане време за трици.

VAVA, ама...да не бъркаш нещо Thinking? Нашата форумска  е в петък  newsm78 newsm78 newsm78
В Плд има трици Peace

По повод снимката на Мерилин Монро на 1-ва стр.- кратка справка Peace - Мерилин Монро е поставила стандарт за красота от 165см и 61кг.  

- http://www.amoeba.com/dynamic-images/blog/Job/Marilyn-Monroe-ove … ed-postcard--.jpg
- http://www.smh.com.au/ffximage/2007/03/17/marilynmonroe_narrowweb__300x362,0.jpg

И още - ooooh! - Моделът и актриса Елизабет Хърли казва в списание Allure: „Винаги съм мислила, че Мерилин Монро изглежда невероятно, но ако бях толкова дебела, щях да се самоубия.” #Crazy #Crazy #Crazy    Мисля си да й услужа с  #2gunfire 

Ако Ви се чете нещичко относно психологията на хранителните разстройства - ето

http://together-ed.org/viewtopic.php?t=207&view=previous& … e9c0b9fd68d4bab2b

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 18:58 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт