Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 491
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  bouquet
Зазу,невероятният бонбон вече няма стигане HugРадвай му се сега,нямаш на идея колко бързо растат Simple Smile
Бачи,огладнявам и преди ,и след кола лайт Hug
 Hugна всички  bouquet
Merilin е прекрасна...

# 226
  • София/Осло
Ей сега сколасвам да пиша.... ooooh!
ще почета първо обаче

# 227
  • UK
  Ех, изчетох всичко! След стабилно размотаване по гишетата приключих успешно. Grinning
  Зазу, направо изпаднах в умиление от филмчето, спомних си като проходи нашият преди няколко месеца и като казах на бабите, някои от тях си поплакаха. Сега не ти мърда дом. фитнес Mr. Green
  Амери, честит ти месец. Много си хубава на снимките, ама на живо си още по
  ОрелияЧРД на мъжО. Аз така и не ги видях тези панталони, но краката ти ги знам на живо, а на тях всичко стои добре. Марш в трета фаза
 Зайке в тази пола може да скочи още един човек
  Някой питаше за горчицата. Става само дижонската, нали?
 Hug

# 228
Добър ден!   bouquet

Ето ме и мен в новата тема.........12страници... Crazy  ВещиHug

още не съм чела но бързам да се похваля с поредното свалено кило..........дано не се връща вече. Wink
Днес пак по доктори бях, имам синузит,че може и хроничен да стане........ ooooh! ,вторе ден нямаме вода.............. smile3511 просто супер............. #Cussing out
Добре,че поне детенце е по-добре!  Praynig

zazu1
Поздравления за малчо, много е сладък,да ви е жив и здрав!  Heart Eyes

Майка Зайка  Shocked Леле,браво на теб!Ти си на половина!   bouquet

муцка Честити три месеца,миличка.Резултата ти е прекрасен.Поздравявам те!   bouquet

La Fornarina
Аз ползвам какао понякога!  Peace

amerie Честита месечинка и на теб.Шкембенцето май вече го няма.......... Wink

mama_na_kiki Малкият е голям сладурко,пу пу!   bouquet Имаш страхотна разлика,ти си много упорит човек,браво,браво!
Видях масата,лелеееее Crazy

chervenokoska Страшни кукли имаш-да са ти живи и здрави!   bouquet

Днес много снимки,и всички хубави  Hug

Аби  Hug Сега видях снимката на млякото, ми тя фирмата Габровска бе.....като мен ама не съм го виждала, ще трябва да го потърся.Мерси!   bouquet

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:01 от Елена82

# 229
  • София/Осло
зазу -честити ходещи крачета  Hug
майка зайка - сигурна ли си ,че това е твоя пола  Tired...просто нямам думи  Heart Eyes
бонита орелия Flutter
хрисула-подкрепям мнението ти за спорта
аа славке аз ни тъ видох  Crossing Arms
фифи-не , не и не
естрела-наистина трябва да си търпелива и постоянна
амери- съседка си ми значи, съкварталничка  Mr. Green шъ заформим дюкански клуб ла Редут  Laughing

# 230
  • Oslo,Norway
хахаха hahaha
славе добре че ме светна мила щях да си седя там и да чакам и да се ослушвам.вие направо ме разбихте то все съм била по форуми ама вие сте  newsm68кой сега е номер едно newsm68.аз обаче маи направих грешка днес почнах диетата и днес си взех книгата та омухах 2 бутчета пък май не трябвало тъй да се прави newsm78еми утре ще гледаме какви ще ги покаже онзи белия дето все ми вади очите с тея големи цифри.поздрави на всички нови като мен  и на всички преди мен.пък за снимкитееее не ми се говори  то не бяха разлики то не беше чудо.с такава мотивация малко трудно някой да ме спре newsm78хммм да не се каня чак пък толкова де

# 231
Деата,
Елена,браво!Напредваш значи? newsm78 Hug Hug
Джуфка,и аз пия кола -гладна съм,не пия- пак. newsm78Голяма ламя съм станала Embarassed
Дени-Кали, Hug Hug
Славкееееееее,уж днес да си тук,ама пак се ската Naughty
Момичета,благодаря ви за комплиментите,ама нали ви казах да мълчите ,че ще ни бият hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:21 от perlata

# 232
Момичета искам да ви питам един леко глупав въпрос  Embarassed Как се занулява кантар?  Embarassed Не ми се смейте  Embarassed Mr. Green

# 233
  • Universe
аз обаче маи направих грешка днес почнах диетата и днес си взех книгата та омухах 2 бутчета пък май не трябвало тъй да се прави newsm78еми

newsm78 newsm78 deni_kali  , не ти виждам грешката - бутчета може, Naughty но без кожата. Ако си приела и триците  Hug- значи всичко е наред/ако ли не, по изключение си вземи дн. доза сега/ А до края на вечерта, можеш да си папкаш още сума ти режимни неща Peace

Да споделя размислите си за заведения, (не)ставащи за режима на Дюкан:
В "Хепи" - всички пилешки продукти на скара се сервират, поляти с мазнина /да не говорим, че са мариновани в доста нещица, които едва ли са режимни newsm78/   Sad Имат само 1 вид телешко на скара -то също е с мазнинка и на цена 18 лв #Cussing out /все пак са верига за бързо хранене Sad/
В "Капитан Кук" - всички рибни и морски деликатеси са подходящи Hug. Пилешко няма Sad. Телешкото е само 1 вид, но е залято с мазен сос от трюфели  Confused /прежалвам се да го ям само заради обстановката и обслужването и е с по-поносимата цена от 25 лв Joy/
И в двете заведения има подходящи салати  Peace

П.П. Зеленкото  Peace - "Хепи" и "Капитан кук" са верига заведения с една и съща кухня навсякъде /или поне би трябвало Joy Joy Joy/, за това не съм уточнила града  Wink

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 20:16 от lenny_pld

# 234
Влизам за поздрав, че съвсем ме забравихте  Wink Но аз и не пиша, а и е нямам време да чета. Много съм натоварена в работата. Не се оплаквам, де, аз това исках, но има известни проблеми. Слава богу засега не са мои, но ме засягат, че май ще работя сама на тази длъжност. Това не е лошо, един вид си е повишение  Blush, но наистина толкова мноооого работа не бях виждала досега  :ooooh:l:. Имам половин час обедна почивка и винаги досега съм си носела храна, но последните дни съм толкова нервна и заета, че направо се насилвам да ям, колкото да не прескачам хранене. Вечер, обаче, като приключи тежкия ден прекалявам с количествата на вечеря, което си е лошо  Embarassed.
Моята треата фаза засега се проваля  Sad. Не вървят нещата при мен при захранване. Мислех, че след като съм приключила с гладните диети и съм спазвала този режим почти 3 месеца, този път ще направя захранването, т.е. трета фаза както трябва. След като видях за няколко дни нуличка на кантара, си казах, че ми стига толкова слабеене. Първата ми гала вечеря си беше най-обикновена диетична вечеря от зелена салата и спаначена супа съвсем по режима ПЗ. По един повод имахме в къщи сладки  и реших, че галата ще ми е десерта. Изядох няколко сладки, колко точно не зная може би една чинийка. На следващия ден се чувствах ужасно подута (определено имам непоносимост към въглехидрати). Не се претеглих нарочно, но след 1 ден, през който бях на ПЗ, бях + 2 кг. Сега не зная какво да правя, явно трябва да въвеждам други храни, а не точно десерти, но всъщност на мен режимът си ми харесва за редовно хранене, просто ми се ще понякога да си хапвам нещо любимо-да кажем сандвич, пица или сладичко. Не по много и не твърде често, само от време на време  Praynig. Но ако на всяко такова отпускане качам 2 кг, ми не си заслужава  Crossing Arms.
Тази седмица карам 3П/4ПЗ, нарочно не се тегля тези дни, уж за да не се вманиачавам, а и защото мислите ми са заети с други неща покрай работата. Та пак съм в голяма чуденка  newsm78. Все пак никъде Дюкан не казва, че 2 фаза е до живот  Sick Приемам мнения и съвети всякакви  Hug.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:52 от ReGe

# 235
  Добър вечер. Hug

Да съм липсвала на някой? newsm78 Joy

# 236
  • софия
Перле, Hug тук съм!Цял ден надничам.Нищо не съм пропуснала. Mr. Green
Реге,липсваш,мила! Heart Eyes Ще стискам палци да се справиш успешно с тази трета фаза! Hug
  Добър вечер. Hug

На мен бе,магаре!!! Mr. GreenКъде се затри пак!Сълзи не ми останаха.Глей: newsm45

# 237
На мен бе,магаре!!! Mr. GreenКъде се затри пак!Сълзи не ми останаха.Глей: newsm45

Знаех си, че все още някой ме обича.... JoyСлаве душко ненагледна, бачкам като за последно, мъча се да продам един имот, и там бягане....НеАм време да си платя нета-спрян беше...Ко да ти кажа...Обаче съм камък.След оная криза, диетувам яката.Нема мърдане.Само си промених схемата.Туй то.Дадоф бърз отчет, признавам си не съм чела назад, но се радвам, че мога и за малко да вляза и да ви видя. Hug Hug Hug

# 238
  Добър вечер. Hug

Привет морска  Mr. Green

# 239
Реге Защо така се е получило бе мила? Да не би да е задържана вода?Незнам,това е нещо с ,което тепърва ще се сблъскам но си мисля,че може да опиташ постепенно да въведеш въглехидратите,може би първо плод, незнам.В едно съм сигурна,не може цял живот на втора фаза! Naughty Подрепям! PeaceДано скоро се нормализират нещата!

Перле  Hug

Общи условия

Активация на акаунт