Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 481
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 240
  • София/Осло
съни това ти ли си не си ли ти?  newsm78 или си почнала нова работа  Mr. Green
муцка- браво за новите мерки и теглилки
какаото- доскоро не се използваше в 1 и 2 фаза, защото наистина се забавя отслабването /щях да напиша стареенето ,защото точно някаква такава реклама тече сега по тв-то  Joy Joy Joy/ но с цел повишаване на последователите и на авоарите си  Mr. Green , чичко Дюки реши да отпусне малко благинки на множащите се последователи и го разреши..ограничено -1 ч.л. от 2 фаза,  заедно с още няколко продукта... Sunglasses
фолиHug една от любимите си ми нали знаеш , а те хич не са много  Laughing
За разлика пък списъка за игнора ми нещо заплашително набъбва напоследък  Joy Joy Joy Joy
горгона- разбирам те и ти съчувствам ,но намери време да си спретенш повече режимни неща , така ако изпаднеш пак в "опасни" ситуации ще се натъпчеш с дюкански хранички  Peace
лео-ти толкоз манджи мъдриш ,нещо режимно не измисли ли  Hug
амери- нови дънки май ще трябват  Wink

# 241
Фанси,сега ме разрева вече! smile3518
Така ми се идва в Б-я.Още повече на такава суперска среща. Peace
Ама не се обичаме нещо със самолетите и обикалям само на една кола разстояние. Confused
Дано Дюкан помага и с кураж!
Елена,благодаря ти мила.Да оздравявате бързо!
Volna peperudka,

# 242

лео-ти толкоз манджи мъдриш ,нещо режимно не измисли ли  Hug

(

Не съм разгледала всички рецепти и се опасявам, че ще се повторя и
за да няма дразги не пиша нищо  Laughing

# 243
Волна,най-после!Появи се бе.Този път си извинена ,ама мисли му за следващия преди да зачезнеш Naughty Hug Hug
Реге,предлагам ти да се мериш след П ден.И при мен килограмите варират, а и при другите момичета.Аз съм виждала разлика от4кг и щях да превъртя Shocked hahaha Joy Joy
Деата,аз да не съм от игнорираните,а? Naughty
Муцка, нИдей рИва.  remybussiшЪ си додеш newsm52
Лео, Peace

# 244
Изчетох ви пък!
Ха здравейте  newsm53
Олеее колко хубави снимки видях   bouquet Само прпуснах Орелия и Славето  Weary Ама момичета супер сте просто! Перле айде на бас ,че не си на 24 ,а на 22  newsm51 Да не изброявам поименно,че много не помня имена,ама физиономиите ви ги запомнииих ! И снагичките кръшни също  smile3521 Отварям агенция за фотомодели и почвам да обикалям из страната да ви подбирам да знаете!  Hug
играчка-плачка и аз давам цици безплатно  newsm03 Моля се да сваля оттам  newsm17 че просто ........

ReGe 100% задържаш вода! Тези дни бъди по-стриктна и ще мине!А и все пак си в трета фаза.....имаш празво на галавечери!Не съм сигурна кога си вляла в трета,но ако е скоро карай нещата постепенно!Добавяй по нещо всяка седмица!  newsm51
Добре дошли на новодошлите и успех! То май напоследък се увеличаваме с главоломна скорост а?  smile3525
Аз да се оплача и аз ,че на който кажа,че съм смъкнала 7 кг и малко май ме гледат с удивление и прочитам в погледите им "Абе нещо не ти личат". Досега само една приятелка , с която не се бях виждала повече от 7 месеца ми каза ,че съм смъкнала , ама аз отпреди 7 месеца бях си смъкнала малко и преди да почна Дюки ( ама малко де). Усещам си ,че едните дънки са ми като чувал на дупето и в краката като онея широките панталони,а преди бяха по мен....И колана ми е мръднал 2 дупки,но ....... никой не ме отразява.... а за мен мнението отстрани е важничко,а и хората около мен не са завистливи(надявам се)  Weary
Много  Hug и   bouquet на всички

# 245
Муцка,  Hug , ти ако не дойдеш, ниЙ шЪ дойдем, да знаеш! Heart Eyes Hug  
Хайде записвайте сееее, не останаха места  Laughing

деата, и аз да не съм от игнорираните, а?  Crossing Arms

Пускам пак линк към сайта на комплекса, ако някой е пропуснал да го разгледа комплекс "Ягодите"

Зеленко, да ти отговоря преди въпроса Laughing -  Правилно си разбрала  Simple Smile Hug
Ако някой иска да дойде от петък, мога допълнително да му запазя място извън резервацията на групата.  Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 20:15 от Fancy N

# 246
Деата,за това си го обичам какаото.Казваш забавя стареенето,а? newsm62
Перличка,идвааам:
Фанси,не мой ма уплаши!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 20:12 от муцка

# 247
Деатка, и аз тъ УбичЪм  love001Избърши се, че те олигавих Joy Joy
Волна , къ ше те забравим беее Hug
Реге, не се пускай по спиралата. Трета фаза е важна и не бива да се пренебрегва, но много трябва да се внимава с количеството на зеленчуците. То е неограничено принципно, но е важно да се следи все пак. Освен това, на галата има десерт, но един. Ще се справиш Hug
Муцка   Hug

# 248
  • София
Здравейте на всички   bouquet . Днес неочаквано се видях с майка ми. Тя е добре доколкото може да е добре, държи се, продължава с лечението. Много се зарадва на вида ми. Само каза да се пазя да не се повредя нещо. Успокоих я, че ям много, пия витамини и скоро ще ходя на контролен преглед с кръвни изследвания и т.н. Ех, друго си е мама да ти каже, ех...  Embarassed

zazu1, да знайш как стискам палци за новата работа...  fingerscrossed

Всъщност после се замислих добре ли е да се ядат бутчета? newsm78

Ние основно с това се изхранваме. Без кожата, де. Хем днеска мъжчето прояви самоинициатива и ги направи в микровълновата в йена   chef

L е о, аз лично две еднакви рецепти още не съм видяла (освен преписани отнякъде, де  Embarassed ).

ЗА СРЕЩАТА ПРЕЗ ЮЛИ искам да питам правилно ли си представям пристигане в събота сутрин, нощувката в събота вечер и прибиране в неделя следобед  newsm78

Момичета, ще се осмеля да ви припомня, че много съм зле с географията. Та ще да замоля който пуска магазин или мнение за заведение, да пише града! За магазините ако може поне улицата, че за Пловдив са предимно с описания и не знам да не се дублира или в бързината да не напиша някоя простотия  Embarassed

Лека вечер - отивам да  1ironing

П.С. Аз като влизам предимно вечер, изтървах повечето снимки, ама каквото видях  #Crazy Браво, момичета, браво   bouquet

# 249
Здравейте всички  Hug,

на всички честито преминаване на границата от 2000 общо свалени килограма. Ей, страшни смеееее!

За неделното кафепиене /много ми се идва, бе начи... ooooh!/ може би няма да смогна - ще пътувам през уикенда и я се върна до това време, я не. Но ще направя всичко възможно -  много ми се ще да се видим.
Червенокоскеееййй и теб си те бива, ама като ти видях щерките направо ми висна ченето.  Shocked Да взема да те поухажвам за сватя, а? Моят наследник е средно красив, редко глупав и лесно се води - да седнем на една маса, кво ша кайш?
Славе алтафини такова, не можах да те видя. Ще давам газ яко на връщане в неделя, така ще да е... Няма само Хали Гали да се кефи, я!
Аби, Фоли, Геци, Фенси   Hug

# 250
  • София/Осло
Бонита Орелия- съжалявам за случката, но халеева е права....не им се давай... Hug
славеееееееееееееееееее - душичка си ти миличка  Heart Eyes
мама на кики - а маса ли сте наредили  Laughing..и къде ти е тумбака бре  Wink
тамара-добре дошли
жедира- айде още малко и стига вече идвай пак тук  Wink
червенокоске......ами какво да ти кажа...дупе да ви  е яко на вас с мъжа ти с тез синеоките русокоски  Wink Hug
банскобг- ами всеки сам си преценява..ако се чувстваш некомфортно то свали някое и друго кило  Peace
вещи- много добре казано  Peace
оо баЦи-чеки да те бацнем веднъж, че отдавна не съм те мяркала  Hug Heart Eyes
галама-не става нищо що завършва на -оза
фанси, мила- аз точно на 5 юли си пристигам  Sad

# 251
амери- нови дънки май ще трябват  Wink
То и други работи, ще се сменят  Embarassed Пък за квартала, искренно се надявам в най-скоро време да ни огрее нещо, че в тая квартира нервите ми са, до краен предел  #Cussing out Но, ще се радвам да се запознаем  Peace
Намъкнах се днес и в дънките от първата снимка ( с големия ми шкембо), уф, големки ми бяха и те  Outta Joint Голямо щастие, точно пред рд. Ще си остарея слабичка  Mr. Green ( за жалост и инвалид се очаква да съм , ама живот).
Орелия, аз татуировка, около пъпа мислех да си бацна, ноооооооо, много брутално щеше да изглежда - разтеглено във всички посоки- слънце. Имам и есктри - стрии  Shocked Знам ли на стари години, кво ще ми дойде на ум  Embarassed

# 252
  • София
Уплаши народа с тоя игнор, бре Деатаа Joy
Ха, добър ви вечер!
Аз пък видях снимчици Laughing - Перла-верно си на 24, Орелия/супер си в готиния панталон/, Славчето-направо не е за вярване, че имаш толкова големи дъщерички/, Амери-третаа, трета, ей, Майче-Зайче голяма разлика, браво bouquet, Аби-ябълчице Wink -ще си взема и аз препоръчвания от теб Ryor, и кой още Thinking ....Мама на Кики скоро ще стигнеш целта си, така бързо отмяташ килца  #Crazy Чудесни сте девойки  Hug Flutter
Днес правя 3м. с Дюкан и вас - почерпка Wink
Благодаря ви за подкрепата Heart Eyes   bouquet, без вас наистина щеше да ми бъде много трудно....
Отчет още няма да дам, че съм се заинатила да стигна 53кг., т.е. още 1 кг. ми остава.Карам на 1/1 и си ми е екстра Simple Smile
На 5ти имам РД. и не става - незнам накъде ще ме вее вятъра тогава...
Зазу - честити проходили краченца на сладкия ти Ого!Да е здрав и да радва мама с нови щуротийки Wink

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 20:54 от pilito

# 253
[фанси, мила- аз точно на 5 юли си пристигам  Sad

Ами да местим срещата с една седмица тогава  newsm78 

Ябълчице, кво прайш, бе?  Hug

Гледам, гласували са 25 човека. В моя списък има по-малко  Thinking Някой не ми е писал още! Twisted Evil

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 20:56 от Fancy N

# 254
Едно бързо ЗДРАВЕИТЕ от баба ви ЦоЦИ ....повече от 24 часа не съм вдигала глава от компютъра, но нямам време за чат ( до утре трябва да го напиша този проект ...мамка му на този дето е измислил този формуляр по дълъг от ФАРовските ) ииии утре на обяд яхам най добрия си приятел ( един дребен ситроен) ...и заминавам към Шумен Варна ...
Tzvety roussinova питаш ме кога организма ми почива..............ами незнам ..тези дни не почива ...нямам време за него ... понякога изпадам в такива работни маратони и преди омитах през "работни "нощи ...де що намеря из хладилника + поне една МИЛКА + няколко кроасана ...сега съм горда от себе си ...максимума ми е една Верея поръсена със степче ... на кантара несъм стъпвала ...защото от седене на компютъра караката ми са станали като мечи лапи ... а МЦ ............той направо се ОЛЯ ...то бива теч ама като тоя не бива ... като мирясам с работата ...някъде към неделята ...ще почина и тогава че му се възкача на онова нещо кантара
БАчи ...да си призная аз съм човек на цифрите ...НИКОГА НЕ СЪМ РЕДИЛА РИМИ ....сега ми беше СЕФТЕТО ..................лелеееееееее много съм изпушила ...
ХАЙДЕ СТИГА ...........свърши ми минутката за реване ..........
ИГРАЧКА ПЛАЧКА ........... неееееее се и опитвай да се бориш с баба си ЦОЦИ за поразии в кухнята .... мой редовен номер е да сложа тенджерата на единия котлон и да запаля другия .... а да сложиш вместо сол ...сода ... или да "посолиш " салатата  с  пудра захар ... да сервираш на важни  гости "турско кафе ДОБРЕ ПОСОЛЕНО ".............а да обърна тавата с манджата с пилето с картофите насред кухната ( изваждайки го от печката ) .... или да фейна цяла тенжера с вряща супа топчета ...из цялата кухня че чак в коридора да се търкалят топчета .........или за една баница ( с готови кори ) да изхвърлиш ТРИ ТАВИ ....( все ги забравях ) ..............че аз вече имам домашна забрана за работа с нагревателни кухненски уреди ....много подвизи имам
УСМИВКА ЗА ВСИЧКИ ....

Общи условия

Активация на акаунт