Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 478
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 255
  • Universe
Аби, кой RYOR да се ползва newsm78 newsm78 newsm78
Ето тук са продуктите - http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=5235 , но има 5 вида.
И, ако можеш, да кажеш приблизителната цена
Благодаря!  bouquet

Цоциии Joy  Joy Joy - у Вас е весело Hug Hug Hug Успехи в проектите и лек път Peace

# 256
  • Universe
Нещо прецаках нещата и постингът 2 пъти излезе Embarassed Embarassed Embarassed
Опцията "изтрий" ми дава грешка Confused
Е, поне да кажа на Цоци, че едновременно сме станали дюкеси - тя на 28, а аз на 29.февруари!
Хубава вечер, момичета  bouquet

# 257
  • София/Осло
лени -пфу жалко разминах се с красотата на мерилин монро, мога да се конкурирам само за ръста  hahaha
перлита- с нещо да ес поФалиш днес  Laughing
и специални поздрави за Майка Тереза- мъ Убичъм тъ мъъъъъъ  Joy Joy Joy
РеГе мила, много се размислих върху написаното от теб..искам да ти кажа, че на мен 3 фаза ми се отразяваше точно по този начин..веднага добавих плода, отвреме на време хляб, но и аз като теб си взимах сладко като гала....картофи, ориз и алабала не съм яла...ами и аз започнах да се чувствам подута  Tired..и затова преминах на 2 1/2...която при мен се свежда до следното - 4 дни съм п и 3 дни ям всичко  ooooh!...засега съм ок...ще продължа още неопределено време така докато свикне организма ми и после ще минавам на истинската 3 фаза..така си мисля ,че организма ми няма да се чуди и да си прибира и трупа всичко позабравено, което му вкарвам  Thinking*

# 258
Здравейте    wavey

Ха да направя запис и в тази тема /аз напоследък само с това мога да се похваля  Joy Joy Joy /,
та да има поне какво да чета  book
Приятна вечер  и    smile3524

# 259
От понеделник пак сьм режимна  newsm44 newsm44 newsm44 Махнала сьм си и лентичката,че всичките килограми се вьрнаха,но пьк имам разрешение от джипито да започна пак.

Много Ви обичам.  Hug Heart Eyes Hug

# 260
Креми, много хубава новина и най-важното, че си се оправила  Peace Изясни ли се, от какво беше обрива?
Пиле, още мъничко и се надявам преди Великден, да се метна в трета  Peace

# 261
  • София/Осло
волна-ти блуднице как скииташ...забрави ни тук  Wink, я виж славето стопило се от мъка  Twisted Evil
лео- хитруша си ти , хитрушааааааа  Laughing
перлич, фанси,пилито, я се вземете в ръце, човек да не разбуни духовете малко, нали ме знаете къв съм шпунтик ....къв игнор, кви работи говорите   Twisted Evil Joy Joy Joy Joy...ама поне разбрах, че ме четете, а не прескачате  hahaha hahaha hahaha
муцка- то аз и други неща дето забавят стареенето си обичам  Joy Joy Joy
мариаид - ами ти не им казвай колко си смъкнала и въобще не им казвай че сваляяш, прави се на приятно изненадана..егати и хората значи завистлива  Tired
Майка Тереза- бая кърпички изАрчих докато се позабърша..то лиги, лиги  Laughing  Heart Eyes
зеленко те майките все да си кажат..моята, въпреки че е на същия режим и много добре знае какво се яде и все и на мен ми повтаря да се пазя  Joy Joy Joy
цоции-при вас верно е купон
кремена-успех  и тоя път дано да е безпроблемно bouquet

# 262
Зазу, честито прохождане на буболечето Simple Smile
Майка Зайка  newsm10
Фенси  newsm53 кошнички за ягоди да носим ли на "Ягодите". Страхотен комплекс Simple Smile

# 263
Амери,
виждала съм снимките ти, но резултата в талията ме шокира всеки път! Като по поръчка - супер! С мойте скромни 3 см.......
Червенокоске,
големи сте чаровници - всички жени в семейството!
Кремена,
добре завърнала се и дано нямаш проблеми вече!

Фууу, напоследък вечер хапвам повечко, което, макар и режимно, не е добре за кантара сутринта. Сякаш доволна, че съм се справила и този ден, се пощрявам с чиста съвест и похапвам, и задесертвам... Съгласна съм на всякакви порицания и средни телесни повреди, причинени от чугунени предмети!   bouquet

# 264
  • София
Фенси  newsm53 кошнички за ягоди да носим ли на "Ягодите". Страхотен комплекс Simple Smile

А-а-а ягодите само в трета фаза  Joy  Joy  Joy  и по време на сън  hahaha .

# 265
  • София
Радвам се на появата на Насти и Волна, напоследък позачезнаха тез дИвойки Hug
Деаткеее, шпунтик такъв, чИтем тЪ как, мда, всичко четем, но невинаги отбелязваме, няма да сА повтарям и аз, я... Crazy Добре, че сподели за твойта 2 и 1/2 - мислех да те питам, като как я караш...
Креми, добре дошла отново   bouquet , успех!

# 266
  • София/Осло
pilito-  Hug
Изядох 1/2 пиле и направо ще се преобърна  Embarassed

# 267
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моми Убави  Crazy вссяка вечер съм така

душа не ми остана - затова ще ви пожелая Лека и мека пък утре нов ден, нов късмет  Hug
Дружинааааааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
да се оплача, че съм изпаднала в някаква депресия...и пролетната умора ме е хванала ...и напоследък прекалявам с яденето(режимни храни,но в големи дози  Embarassed )...и естествено - не отслабвам хич...аз съм някакъв анти отслабващ индивид... Незнам дали волята ми не ме изоставя и мисля само глупости. Искам да отслабна Cry Тъпият кантар -ще го счупя- поне да ми олекне...
Излях си тук гадните емоции и съжалявам за това, но днес съм скарана с всички...нечовешко е. Само си стискам палци, сама на себе си, да не се отдам на якото освинване... Cry Приключвам с оплакванията Tired
Кремена, радвам се, че нещата вече са ок! късмет занапред!
след малко ще лягам и дано всичко да е нормално в утрешния ден, че иначе #Cussing out
иии да не забравя, поздравявам всички момичета, но най-вече тези , които бавно свалят и задържат доста...защото знам колко е трудно и гадддднооо
p.s.- сайтът май се прецаква на моменти...нещо ми прави проблеми Sad Днес се запознах с една приятелка на моя колежка- (историята е ужасно тъжна, който не иска да се натъжава да не чете) - та, детенцето и по4инало преди 2 месеца-ужасна трагедия. На въпросната жена, на нейната най-добра приятелка, детенцето по4инало няколко дни по-рано... Просто ад! Направо ми скъса сърцето...сега се сетих за тези жени и ми стана мн гадно,че се кахъря за такива дребни проблеми, а ето хората какви тежки драми изживяват...  Cry Имам чувството, че тази женичка днес ми прехвърли толкова мн отрицателна енергия днес, че ще се скапя...Пази Боже от такива нещастия...
мн гаден пост написах, но по-добре вечерта, та утре да започнем на чисто...
лека нощ

# 269
  • софия
Гуудиии,на ти хавлийка да се позабършеш.С тез лиги дет ги цедиш Ша скапеш компа и после кВо ШЪ праим без теб! hahahahttp://www.ditexbg.com/images/karpi_1.jpg
Росченка,Сега те видях ,че си публикувала.Малко тъпо седи моят пост след твоя!Вдигни глава,утрото е по-мъдро от вечерта. spoko
Креми, хайде,чакаме те!
Лека нощ,слабушки!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 23:15 от slave

Общи условия

Активация на акаунт