Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 438
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Играчка-плачка, има рецепта за броколи и сьомга в книгата с рецепти, както и мус от броколи и сурими, сигурно и други има, но това видях сега. Peace

# 737
Благодаря много за отговора prysila  bouquet
Аз също ще изчакам, че и без това задържам от доста време #Crazy

# 738
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, едно въпросче, чийто отговор не намерих никъде (ни в блога, ни в старите теми) - надявам се, че не съм го пропуснала де.

Един от разрешените продукти е обезмаслено сухо мляко. Днес намерих едно, което е с 1,5% масленност. Това достатъчно обезмаслено ли е?  ooooh!
 Crazy
Мисля, че в блога има снимки на продуктите. Виждала съм тамснимка на обезмасленото сухо мляко. Виж за всеки случай. Аз сухо мляко-дори и обезмаслено не си купувам и не съм в час с него  Wink Hug

bouquet Благодаря  Hug! Ама или аз съм кьорчо или наистина няма. Нещо не открих. Засега май ще карам и аз без него. Макар че така го обичам в кафенцетооо  Crazy

# 739
Слагай прясно мляко 0,1%.
Ефекта е същия

# 740
Амери  newsm59

Благодаря на всички за подкрепата  smile3525

ПОЖЕЛАВАМ  МНОГО МИНУСИ ЗА ЦЯЛАТА ДЮКАНСКА АРМИЯ   mrstraetz

Sun страхотно кафенце!

# 741
Лейдито, аз миналата година бях там, но така и не отидох на Manowar. Харесват ми, но не им познавам албумите, освен 4-5 песни.
Татитт, пуснах в миналата тема, на стр. 40 или 41, снимка на сухо мляко, което е с 0.1 % масленост на възстановеното.
Ла форнарина, пропуснала съм ги. Живея на 5 мин. от Руски паметник, всеки ден го виждам, но рядко го посещавам. Сега вече имам причина. Мерси!   bouquet
(лирично отклонение) Ориииии, ей, обичам те, бе човек! (край на лиричното отклонение) Очаквам първата аква аеробика да е голяма забава, щото плувам като пирон в кисело мляко.  Joy
Сънче,  spoko  Flowers Four Leaf Clover

Днес се убих от писане, а още не съм си напрегръщала хората.  Grinning
Кукихалееви, Славе, Марини, Ели, Ори, Кри, Фоли, Бачи, Мамс, Дори, Креми, Джедира, Цвети, Деата, Майка Зайка, Спасдиди, Геци, Мишле и пропуснатите  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 15:12 от Abrakadabra

# 742
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Е Абракдабра, днес цял ден ме обгрижваш!  Hug  bouquet Hug

БЛАГОДАРЯ!

# 743
С цената да ми се скарате,но ще попитам къде мога да прочета какво е "маизена" и с какъв наш продукт мога да я заменя,че Sun е превела такива вкуснотий......,ще се наложи да поготвя Joy

# 744
Вери, ето снимки на моето шкембе, май същото хапва и Хармони:

цък
Даже това от опаковката вече е в тенджерата! Става супер, избощо не е мазно и много вкусно, особено като се овкуси с познатите ни и задължителни подправки!
Връщам се да чета, днес постоянно ми спира нета!

Петя Николова, Маизената е обикновено царевично нишесте! Peace

# 745
а някой може ли да ми каже от тези които са смъкнали по много кг намойта възраст де след 40
дали няма опасност да увисна и да се сбръчкосам newsm45

Е ти сега за три бръчки ли си Joy Joy Joy
Сериозно, зависи от кожата все пак, но не е чак толкова страшно. Постепенно кожата се свива, а ако вземеш мерки ,превантивно да се мажеш с мазни кремове на лицето и очите и стягащи за тялото, ще запазиш форма.

Деаткааа, готова ли си за довечераааа Hug

# 746
Благодаря ти много tzvety roussimova,явно съм попаднала на рецепти за 3 и 4 фаза,ще си потърся нещо като за 2-ра Simple Smile
Приятна вечер!

# 747
amerie,svidni4ka, Mimi_Georgieva, Abrakadabra, veri, marini,
МАМS,Nelina,prysila,Орелия
, благодаря ви момичета   newsm51 smile3525 newsm51
Славеееееееее честито ти 16 килце   bouquet
Франциии  newsm08
foli  Hug
mi6a97, честито ти двумесечие с режима на Дюкан Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 15:31 от rivela

# 748
Амери, честит празник! Много здраве и доволство от живота!

Сега няма да мога да ви изчета, че имам бачкане. Само се отчитам - вече съм 70. Три пъти се качвах и слизах от кантарЯ и ...това е! УРА!

# 749
Фоли, сърдечни поздрави за годишнината ти.Изглеждаш фантастично ! Hug
Вещи, Бубе и другите пловдивчанки , желая ви да си прекарате чудесно тази вечер ! И да пиете по една вода за нас! Hug
За софиянките - след като затвориха павилиона на пазара "Римска стена", сега трици се продават на първата сергия за зеленчуци, която е непосредствено до стената.

Общи условия

Активация на акаунт