Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 442
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 720
  • my own world....

Лейди А, фестивалът е три дни и аз смятам от Стара Загора да си закарам дупето до Каварна за дядо Алис.

А за Manowar? Щото аз пък от София ще се вдигна само за тях....Я и други да си признаят и да се видим поне в Каварна Simple Smile

# 721
Привет сладурки Grinning
Аз да попитам може ли салатите да ги подправям с ленено олио, че нещо не мога да се реша с течен парафин?
Аз инвестирам вече 24 дни Sick, но сега съм в МЦ и се надявам като свърши вече да има минусче newsm78
Пожелавам ви весели и отслабващи почивни дни  bouquet

# 722
  • Варна
Сори, ама пропуснах
Майка зайка, честити 4 месеца с Дюкан    newsm51  Време е за нова дънкена пола  Wink
Соня дим   честити 2месеца   bouquet!
Перле  Hug

# 723
Момичета, чета книгата, но не видях нито в позволените зеленчуци, нито в забранените да се споменава за карфиол и броколи. Могат ли да се консумират, защото мисля да си взема?  newsm78

Ми те са си зеле  Rolling Eyes Аз ги ям, щото обикновено зеле не обичам особено.. Особено броколите според мен са по-добрия вариант  newsm78

И аз това чет- "всички видове зеле.......всички видове салати.....". Явно автора включва броколито и карфиола в групата на зелето  newsm78 А така да ги обичам сурови  Mr. Green

# 724
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, едно въпросче, чийто отговор не намерих никъде (ни в блога, ни в старите теми) - надявам се, че не съм го пропуснала де.

Един от разрешените продукти е обезмаслено сухо мляко. Днес намерих едно, което е с 1,5% масленност. Това достатъчно обезмаслено ли е?  ooooh!
 Crazy

# 725
  • Пловдив
Хайде, пловдивчанки, много слаба активност за довечера  newsm78 Запазила съм 10-12 места, засега сме само 6  Rolling Eyes

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"

Приси като чу че сме само толкова реши да попълни бройката Wink

# 726
  • София
Цитат
Ла Форнарина, мерси за инфото - под носа ми е.  

Абракадабра,тогава не може да си пропуснала пилешките пържоли с яйце на скара от  отсрещния тротоар  Mr. Green

# 727
Момичета, едно въпросче, чийто отговор не намерих никъде (ни в блога, ни в старите теми) - надявам се, че не съм го пропуснала де.

Един от разрешените продукти е обезмаслено сухо мляко. Днес намерих едно, което е с 1,5% масленност. Това достатъчно обезмаслено ли е?  ooooh!
 Crazy
Мисля, че в блога има снимки на продуктите. Виждала съм тамснимка на обезмасленото сухо мляко. Виж за всеки случай. Аз сухо мляко-дори и обезмаслено не си купувам и не съм в час с него  Wink Hug

# 728
Привет, сладурки!
Америии, честит рожден ден, мила! Желая ти много здраве, любов и  семейно щастие ( и нова къща Simple Smile )!    bouquet    Hug
Фоли  , честита дюканска годинка!!!  Hug
Честито на всички момичета с месе4инки! Целувам ви!!!

# 729
  • Варна
Аз да попитам може ли салатите да ги подправям с ленено олио, че нещо не мога да се реша с течен парафин?

Ако ти остават малко килограми до целта / това което виждам на лентичката / , бих те посъветвала да опиташ. И аз не ползвам парафин, имам шишенце с ленено олио, но мисля да го ползвам след като сваля още 5- 6 кг. Но все пак дневната доза мисля, че не трябва да е повече от 1 супена лъжица.  Peace

Приси като чу че сме само толкова реши да попълни бройката Wink

Това не ми стана ясно, но ако нЕмаше да пътувам утре за другаде, можеше да скокна, тъкмо сега ако тръгна до 6 ч. ще съм в Пловдив.  Между другото, много го харесвам и много ми се ходи, но няма да е днес .

# 730
  • Пловдив
  Joy  Joy  Joy
Приси е малката ми  Party

# 731
# 732
Ей няма изчитане smile3555
АМЕРИ, честит рожден ден ,слънчева! Пожелавам ти много здраве! Kissing Heart
 Ривела, Мон, Мама Веси, Фен, честити месечинки! Hug
Славе, бравос душата за килцето! thumbsup  Kiss
Фоли, честита година с Дюкан, сладка феичке!  bouquet
Аби, не тъгувай мила, ай много важно няма да рипкаш като някоя коза, а ще плуваш като рибка - по-изящно е Crazy Laughing hug
Деата  loveuuu
Нелина Hug
Росченка, Халеева, Гуди, Мамс, Перле, Тони, Марини, Присила, Сънче, Вещи, Баи, Кри, Ла Форнарина lovekiss

Вчера син правих пиле с кисело мляко от 44 стр. на книгата с рецепти - сложих две пилешки пържоли,  таймера на 30 мин. , а то това е времето за цяло пиле Crazy Отидох в друга стая и после като го видях -  hahaha Поовъглени късчета, без никакъв сос, естествено. Трябваше ми цяло шише вода, за да мога да го глътна това Sick Joy
От днес съм в ПЗ дни, пфуууу, сега ще падне великото подуване Sneaky

Хубав ден на всички, въпреки,ч е като гледам си е само за лежане в къщи Sunglasses

# 733
  • София
Амери, честит рожден ден  newsm59.
Мисля да се отдам на приготвяне на пилешки пържолки на скара и тиквички с яйчно-изварена заливка на фурна. Ако се получи второто, ще споделя рецептата  Wink .

# 734
Ей момичета,като идвате на концерти в Каварна,отбийте се до морето до моя офис "Фина 5"да пийнем по едно кафенце и да се запознаем,че аз докато се наканя да отида на някоя от срещите във Варна....... Joy

Общи условия

Активация на акаунт