Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 453
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 705
keiti1402, както на 1-ва страница, така и навсякаде из темата се казва, че триците се консумирет до обед. Аз в началото ги смесвах с кисело мляко, но от няколко дни ги заливам с малко вода и ги връткам в МВ. пак стават. на мен ми харесват-по принцип харесвам такиза неща-мюсли, корнфлейкс, трици. Но до обед!  Wink Peace

# 706
Видях , че до обяд... и знам но попитах много грешно ли е Sad
ще се поправя утре гади не гади ще ги ям.... красотата иска жертви....
а някой може ли да ми каже от тези които са смъкнали по много кг намойта възраст де след 40
дали няма опасност да увисна и да се сбръчкосам newsm45

# 707
Привет и от мен.

Все нещо ще се случи и не мога да пиша. Преди малко детето повърна и започна една епична борба...

По -късно пак ще се включа.  bouquet

# 708
keiti1402, както на 1-ва страница, така и навсякаде из темата се казва, че триците се консумирет до обед. Аз в началото ги смесвах с кисело мляко, но от няколко дни ги заливам с малко вода и ги връткам в МВ. пак стават. на мен ми харесват-по принцип харесвам такиза неща-мюсли, корнфлейкс, трици. Но до обед!  Wink Peace

За такива работни като мен, проблем ли е, че ги ям на вечеря като палачинка?

# 709
  • Пловдив

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"

Потвърждение на ЛС на Бубето и мен

# 710
  • София/Осло
Петъчно да се появЯ, да не почнете без мен и пак да Упуща нЕкое мъжко излъчване  Mr. Green
мишле -   bouquet, фолиевата е на линия и е вярно, че действа като размаха таяпръчка
марини - Hug
цоци- ти си от нашата страна на барикадата..и ние не сме "нормално" семейство  Joy Joy
Премам го като личен поздрав  Hug  Joy Joy
нели82- пак си друга  Laughing  Flutter
аби- тенк ю дарлинг  Hug
духи -пухи-честито макар и със закъснение.. Hug
бачи - сетих се да ти завидя....ти сега безцелулитна ще ходиш  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
кантарини - този екстрат от семки на грейпфрут е адски полезен и спокойно можеш да го приемаш  Peace
стеф- добре дошла   bouquet

# 711
Личното ми мнение е, че без значение дали човек е на режим или не, късните вечери не са полезни. Организмът трябва да има време да храносмели, докато сме още активни. И за много от нас, първата стъпка към надебеляването, е била точно безразборното хранене, липсата на такова през деня и нахвърляне на храна вечер, много често преди сън. Затова едно от първите неща, които промених, бяха късните вечери.  Peace

В началото като почнах ставах посред нощ да ям нещо - кисело мляко или месо  Peace Постепенно нещата се регулират.
Аз с такъв зор устисквах да не стана...  Joy Освен изредените часове за хранене, следващият ми е 02:00. Дори сега огладнявам по това време, ако не съм си легнала.  Hug

ГалаМа, прави си вечер палачинка или кекс и ги изяждай сутрин, ако времето ти е проблемът. Тъй като са въглехидратни, е препоръчително да ги ядеш рано, за да може през деня да изразходиш енергията, която доставят.

О, Деата!   newsm53 Много бързо четеш. И пишеш.  Hug

# 712
  • софия
Деатка, Mr. Green
Нещо ми е петъчно,що ли? newsm78 И ми е едно такова рокаджийско...........http://www.youtube.com/watch?v=uK4niyFhERs
Аби,същата история.Цял ден глад и вечер,като се метна на хладилника.......Насвина се едно хубаво и право в кревата.И те го те резултата- 96 кила!

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 14:02 от slave

# 713
Абракадабра   bouquet  bouquet

# 714
Ще се носят на работа явно тричави палачинка.

# 715
  • Варна
Аз с такъв зор устисквах да не стана...  Joy Освен изредените часове за хранене, следващият ми е 02:00. Дори сега огладнявам по това време, ако не съм си легнала.  Hug

Така ми стържеше, че задължително ставах, иначе не можех да спя от глад. Ама сега да знаеш от ядене каква фина съм станала  newsm53

Славе, що ли ти е петъчно  newsm78 Да не си мислиш за мъже ? Мъжете довечера.....

# 716
  • Пловдив
Хайде, пловдивчанки, много слаба активност за довечера  newsm78 Запазила съм 10-12 места, засега сме само 6  Rolling Eyes

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"

# 717
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Добър ден, Дюканки Simple Smile
Хайде и аз да се включа с едно въпросче  Embarassed
Питанката ми е за парафиновото олио - по колко слагате на салата и... прави ли ви гадно рядко щастие. Купих си го, а не смея да го ползвам още  newsm78
Днес с удоволствие установих, че съм заковала 66кг  bowuu
Добре, че съм отпуск, за да мога да изчитам всички постове Simple Smile

На рожденничката - честит рожден ден   bouquet с пожелания за много здраве и късмет

# 718
Момичета, чета книгата, но не видях нито в позволените зеленчуци, нито в забранените да се споменава за карфиол и броколи. Могат ли да се консумират, защото мисля да си взема?  newsm78

# 719
Момичета, чета книгата, но не видях нито в позволените зеленчуци, нито в забранените да се споменава за карфиол и броколи. Могат ли да се консумират, защото мисля да си взема?  newsm78

Ми те са си зеле  Rolling Eyes Аз ги ям, щото обикновено зеле не обичам особено.. Особено броколите според мен са по-добрия вариант  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт