Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 475
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 390
Привет чаровници  newsm08
От няколко дни само ви чета,че не остава време за писане.Но да не си помислите,че съм ви зарязала,нееее  Naughty .С това слънчево и топло временце ми дойде музата за основно пролетно и предвеликденско почистване,ама вече приключих.Много хубави снимки видях.Браво на всички ви  smile3501 .
Обаче, Майка Зайка май беше  newsm78 ,ми скри шапката с тази пола  Crazy .Ми ти си наполовина, бре  Shocked .КатетоДжин,Славето,Мама на Кики и всички останали впечатляващи резултати  newsm10
Перле,все разправяш за някакъв г.з.Де го бе  Thinking .Аз го не видЕх  newsm12 .Лупа ли трябваше да си взема  newsm78  Flutter
Сега и аз малко да се пУФаля  Blush .Вече съм 75кг , т.е. за има-няма месец и половина  -12кг  smile3508 .До килограмите препоръчани от Дюкан остават още 2кг,ноооо..... аз продължавам и за по-малко.Ще видим как ще върви,но новата цел е 65кг.Дано да стане  Praynig (макар,че толкова съм била в 10 клас newsm53 ).
Мишле  Hug
Духи пухи   party023

На всички   bouquet   love001

# 391
Мишле,честито!!! Безпроблемна бременност ти желая и всичко най-най Simple Smile
Духи Пухи , честит рожден ден!!! Здраве,щастие и мнооого любов !!! И много усмивки Simple Smile

# 392
Честито , Мишле ! Прекрасна новина  preggo Лека бременност    bouquet
Духи , честит рожден ден  newsm59 Пожелавам много усмивки , любов и свалени килограми  newsm51
Зазу , бебо е голям сладур .  Честито ви прохождане. Hug
Нелинка , честити две месечинки  Hug Нямам търпение да дойде събота и да се видим  lalalala
Сънче , мила  Hug Hug
2 в 1 браво за резултата  smile3501 - така е , постоянството и режимността се награждават  Hug

# 393
Мишле много се радвам за теб. Хайде лека бременност и най-прекрасното бебче да гушкаш. smile3504

# 394
За разлика пък списъка за игнора ми нещо заплашително набъбва напоследък  Joy Joy Joy Joy
newsm10

Аби-ябълчице Wink -ще си взема и аз препоръчвания от теб Ryor, и кой още Thinking
Аби, кой RYOR да се ползва newsm78 newsm78 newsm78
Ето тук са продуктите - http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=5235 , но има 5 вида.
И, ако можеш, да кажеш приблизителната цена
Благодаря!  bouquet
Това, което съм ползвала, от тази година не се прави, а беше разкошно.  Sad Беше от професионалната серия и струваше 16 лв по цени на едро (купуваше ми го масажистът от някъде, защото не се продаваха в магазините). Но сега са достъпни и има по-голямо разнообразие от техни продукти. Ще експериментирам с нещо следващия месец.

Ще споделя още нещо, без да призовавам никой да го прави. Установих, че не мога да се задоволя с една порция трици на ден и привечер си правя по още едно тричаво изкушение - я палачинка, я кекс в микровълновата. Може би защото почти не ям извара и кисело мляко, но някак си тези допълнителни трици не се отразяват зле на отслабването. Свалям ритмично по кило, кило и нещо на седмица. Общо взето съм много доволна и щастлива. Благодаря ви, че ви има  Hug  
Знам, че ти си знаеш  Hug , но за новичките, които са прочели това, искам да добавя, че една от причините да има ограничение на триците, е свойството им да извличат магнезия от организма. Намаленото му количество води до проблеми, които няма да описвам - много сме ги дъвкали, но дори да не превишавате дневната дажба, не забравяйте да пиете магнезий в протеиновите дни.  Peace

Хали, хитрушо-о-о  Joy Много правилно си се ориентирала.  Joy
Фоли, ама дузината няма ли много да я разсейва?  Mr. Green
Духи   ura
Мишле, радвам се, че си добре. Желая ти лека и усмихната бременност!
Марини  Joy Hug

Мишле  preggo ЧЕСТИТО!!! Леко бременеене и най-прекрасното бебче ти пожелавам!  ylinfant
И дано провлачиш крак, и другите момичета да се похвалят скоро със същата хубава новина!
От твойта клавиатура, на онзи горе в e-maila. С high priority.  Grinning   bouquet

За тези, които страдат от задържането. Момичета, Вещи е задЪржала 3 месеца. Аз самата задържам от 40 дни. Бъдете търпеливи и дайте време на организма си да се приспособи към новото тегло. Колкото по-бързо свалите, толкова по-трудно ще ги задържите.

# 395
  • София
мишле  bouquet
 lovekissчестито миличка да си жива и здрава и бебето да е живо и  здраво preggo
вземи неофолик таб защото е важно  в началото на бръменост newsm51
Деси, благодаря за съвета, аз не съм я спирала фолиевата Hug
Миша97, подкрепата, която ми оказвате е наистина безценна и аз я оценявам Peace
Благодаря на всички, пожелавам от сърце на тези, които го очакват- скоро-скоро да има се случи! Praynig Hug
Виви07, Орелия, Перличка, Мариаид, мама на Кики, Фоли, 2 в 1, Вани Ник,Диаметър, Росченка, Мими-Десси, Нели82, Кремена, Абракадабра, Нина Иванова,   bouquet Hug

Не знам дали четете списание "Журнал", но в новия му брой има статия за целулита. Ако някой иска- може да я снимам и да я кача Peace

Забравихххххх - Духи- Пухи,  Честит Рожден Ден! Да си здрава, стройна-знойна хубавица и мадама, благодарение на Дюкана Hug  за теб

# 396
  • Варна
Мишле,  smile3525 stork-boy stork-girl Дано следващите 9 месеца минат бързо и неусетно и резултатът да е прекрасен  Hug
Духи пухи- Честит рожден ден   bigdance2. Разсмя ме  Hug
Eduina,Pilito-Честити 3 месеца с Дюкан   bouquet
ros4enka ,  hug

Фоли , подкрепям те за вчерашния ти пост  Peace

# 397
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
славееееееееее, славе - не точа лиги бре, дремя  с едно око в монитора да не изтърва нещо  Blush
мишленцеееееееееее -   bouquet
хали-гали, орелия, мамас (без дЪ папас), елена, слънчо, насти,   Heart Eyes   Heart Eyes Heart Eyes

Confused да се пожаля - пусти кантар не мърда (даже е малко + след последните ПЗ  Sad ) - мерките обаче се топят и сега съм изперила един бедъъъъъър  Crazy чак до ушите  Flutter
 образа безподобен ме наснима вчера за да се хваля и  като разгледах снимките  Crazy че той само от кръста нагоре е гледал да хване  Crazy пак ще се снимам  Hug
и още имам да се жаля - купих си рулца за аварийна закуска по време на разходка. погледна ги, заяви, че това с пръст няма да го пипне, щото изглежда гадно, седна пред телевизора и докато го видя к'ви ги върши той ги овършал  Crazy - объркал се бил  Confused без да иска му се заврели в устата   Crazy

та таквиз ми ти работи у дома  Hug

# 398
  • my own world....
Честито на бременеещите Hug Лека и щастлива бременност и да се глезиш, ей - сега ти е паднало  Grinning

Защо в рецептите няма нещо с броколи? Измислете нещо де  Praynig, ама да е вкусно!   chef

Домочадието взе да проявява апетит към диетичните ми манджи newsm78, което хич не ми харесва....готвя им на тях нормално, не ям от сготвеното и примряла от глад си забърквам нещо мое, а те все в моята купичка гледат....Ще взема да ги сложа на една ударна всички - да им дойде акъла в главата.....

# 399
  • Пловдив
Привет на всички  bouquet Hug

Мишле, много се радвам за теб.   bouquet пожелавам ти една лека бременост и най -красивото бебе.  Hug
Орелия, аз съм 155 см  Sad . За мен този режим има един недостатък и той е ,че не се расте на височина  Laughing Laughing
Перле, вече не ти се сърдя  Hug Grinning . Той малкия да се учи,какво пък. 
Честито на всички, които имат повод! На инвеститорките : горе главата, ще ги махнем гадните килограми. на новодошлите:  welcome
На всички ви пожелавам, лек и усмихнат ден!

# 400
Мишленце, честито! Лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Духи пухи, ЧРД! Много щастие, късмет и свалени килограми!

На всички останали  Hug

# 401
Мишле, мислех днес да не пиша, но заради теб не мога да устоя Simple Smile Няма да кажа друго, освен: Бъди здрава, всичко да ти върви като по вода и нищо да не сваля усмивката ти занапред!!! newsm51

2в1, аз също съм малко "нагла" в своите си очи, понеже крайната ми цел са килограми от 9-10 клас, но защо пък не! Стремежът за по-добро ни води напред! Успех в твоето начинание, пък аз ще си пълзя към моето   Animal Snail

duhi_puhi,  bdbaloni и от мен! Да си жива, здрава и мнооооооггггоооооо щастлива!!!

Abrakadabra, не ме плаши, момиче!  newsm43 Аз съм 23 ден и съм -9,7 кг до сега. Преди да ме порицае някой, искам да кажа, че си ям по 4-5 пъти на ден, правя си и кексчета и други благинки, пия си много вода, но и спортувам от самото начало.

# 402
В тази връзка - играчка -плачка, колко + те изкарва новия кантар, ти досега мерила ли си се всъщност, че май  съм пропуснала колко кг си newsm78Моят кантар е Beurer.

Да, теглих се през февруари, когато ходих на задължителните годишни медицински прегледи (с които доста закъснях) и лекарката ми ме измери-75 кила. Посъветва ме да отслабна, защото съм била с леко наднормено тегло, за което й вярвам. Тогава такъв срам ме хвана, че ми идеше да потъна в дън земя  Embarassed

Мишеее, пожелавам ти лека бременност и да родиш живо и здраво бебче!   bouquet

# 403

Честито, много се радвам за теб  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 404
Здравейте и от мен новичката ! Simple Smile
Първо поздрави за рожденичката пожелавам много здраве любов и късмет! Другото ще си го купи с парички пък ако няма с тая диетка ще си намери спонсор Wink
Поздрами и на бъдещото майче...лека и безпроблемна Stop
Поздрави на всички тук StopОт 4 дни съм в ударен режим не смея да се кача на кантара
трагнах от 78,400 оххх ужас....лоша работа дали ще ми стигне волята да устискам...
Момичета толкова ли трябва да се яде Б Cry
като ви чета ми то аз ако ям толкова ще почна да се таркалям Thinking

Общи условия

Активация на акаунт