Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 502
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 375
Мариаид, ти като че ли днес започваш режима hahaha Hug Не е обезмаслена на Маджаров изварата, ама е по-добре от сирене. А ролцата всичките имат захар, дори тези във Франция. Дюкан ги разрешава и препоръчва. Въпрос на избор е, дали ще ги ядеш, не са твърдо задължителни Wink
Горчица без захар и мазнина има на Ремиа - дала съм снимка в блогосайта. Сигурно има и други, де Peace

# 376
Орелия   hahaha hahaha hahaha мерси  Hug За полцата знам ,че са позволени,ама си мислех ,че мога и тази горчица, тъй като в нея едва ли има повече захар,отколкото в ролцата и затова се зачудих  newsm78 Аз така от време на време изпадам в такива прозрения,но по - добре късно отколкото никога!  Joy А пък и досега си ядох някакви 100% режимни продукти и то амо тях,не съм сменяла марките даже и сега като ми се наложи се замислих  Hug

# 377
Здравейте,момичета!

А може ли друг да ме  маже.... :hahaha

Препоръчително е поне дузина да те мажат, много калории се горяли. hahaha Hug

Малиииииииии,ненаситница такава Whistling Rolling Eyes Joy Joy
Мишле,всичко ще е наред!Чакаме с нетърпение новината. Hug Hug
Духи,и ти ли си оФСЪ ма ,слънце!Пожелавам ти:
 Твърдостта на скалите,дълголетието на орлите и на всички банки парите. Hug  http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/08/rose1.jpg
Ори,Джани,омилостивена ли съм вече или още шЪ мЪ биете Hug Hug Joy Joy Joy
Сънче,Фоли,Марини.Елена,Мамс,Деата,Ривела,Славе,Майка Зайка,Бачи,Вещи,Боби,и всички останали Hug Hug

# 378
  • София
Момичета, върнах се! newsm44
Извинявам се предварително, че пиша не по темата и спамя, но благодаря от все сърце за пожеланията и позитивните мисли на Даниа, Бачи, Росченка, Бейби Долл, Фоли, Едуина, Ирачка-плачка, Поли, Мими-Десси, Пилито, Деница17, Перличка, Лени-плд, Амери, Бермудез, Халеева, Мариаид, Орелия, Мама на Кики, Елена82 и на всички останали, ако съм пропуснала някого- неволно е! newsm51
Всичко е наред, малко се поуспокоих! Прегръщам ви силно всичките и силно ви целувам! newsm03 txtloves
Благодаря ви още веднъж за подкрепата smile3525 newsm20

За режима- старая се да го спазвам, но от доста от режимните храни- само като ги видя и ми се  Sick Затова наблягам на плодовете и салатките. Оставам във вашите редички, макар като не много стриктен и съвестен член (при сегашните обстоятелства), но се надявам, че Вещи ще ми прости и няма да ме буха със тигана Flutter

# 379
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала. Embarassed Embarassed Embarassed Да си призная тези дни не съм и чела, че малкия е с висока температура (някакъв вирус) и е толкова крив, че не ме оставя на мира.

Мишле, с теб сме. Дано по бързо ни съобщиш добрата новина.
Зазу, честито проходило бебче. Как искам вече и моя да тръгне ама не, не ще и това е. По-лесно му е да го нося. Вече имам чувство, че никога няма да проходи.
Sun, надявам се да се оправят нещата при теб в най-скоро време и да започнеш да се занимаваш с по-приятни неща.

Видях и малко снимки. Момичета супер сте. Много ви се възхищавам на постиженията. Надявам се и аз да мога да покажа подобни разлики.
Аз тази седмица задържам, но иначе съм строго режимна.
Вещи, като имаш време може да ми поправиш стопените килца на -12, започнах режима на 18.02.
Приятен ден на всички.  newsm51

А Мишлето ме изпреварила.
 Айде първа да честитя офицялно. newsm30 Леко бременеене.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 13:03 от vivi07

# 380
mariaid, разбирам те, ей ме на - днес съм решила за първи път да си купя пилешко или пуешко пушено месо - ми знам какво ще стане, ще има да се кумя в магазина пред щанда, ще мисля в какво ядене да ги съчетая, ей такива неща, не обичам разнообразието се оказва Joy
Ей я горчицата. Много е люта, но аз я обожавам, разреждам с кисело мляко и става супер Peace

Мишле, радвам се, че всичко е наред! Желая ти лека бременност!  bouquet

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 13:29 от Орелия

# 381
Лека бременост,Мишле!
Да родиш най-прекрасното бебе на света!
Специално за теб!http://partymania-bg.com/files/117748418973650.jpg

# 382
Орелия така си е!  hahaha Ние стриктните , да не вземем случайно да се излъжем да прегрешим несъзнателно,нали?  hahaha Мерси много за снимката - не съм я виждала тази горчица,ама ще се разровя!
Мишле много се радвам за теб! Всичко най-хубаво ти желая и лека бременност! Ще си имаш ангелче скоро  Hug Гледай си здравето сега,за друго не се притеснявай!   bouquet Hug

# 383
  • гр.Варна
Честито Мишленце!!
Лека и безпроблемна бременност и от мен!!!Безкрайно много се радвам за теб:)  bouquet  bouquet
Смятам,че при сегашните обстоятелства,всичко ти е простено Hug Hug Heart Eyes

# 384
Мишле   love001

# 385
# 386
Честито , МИшле! Да мине всичко безпроблемно, спокойно и да се роди най-красивото и обичано бебче на света!

Смятах днес да не пиша , че дано сваля някой кг като Насти , но то не би...
При такива супер новини!
Дали някоя бъдеща мама е имала по-голяма подкрепа , от тази която оказваме на Мишле?!

Честит Рожден ден и на Духи пухи . Бъди много щастлива и обичана от любимите ти хора!

# 387
Мишле  preggo ЧЕСТИТО!!! Леко бременеене и най-прекрасното бебче ти пожелавам!  ylinfant
И дано провлачиш крак, и другите момичета да се похвалят скоро със същата хубава новина!
  bouquet
 newsm51 Духи-пухи - Честит Рожден ден - много щастие и усмивки!

Нямам минуси, нямам и плюс. Инвестирам. Мисля да си променя схемата  на 5П/4ПЗ. Не знам дали някой е правил такава, ще пробвам, че нещо много инвестиции напоследък. Май трябва и някакво движение да включа, ама пусти мързел Rolling Eyes
На всички -  Hug  Hug  Hug

# 388
Мишле, мн се радвам за теб! Сега малко по-спокойно вече и всичко ще е наред  Peace  лека бременност!  Hug
Mariaid,  Hug

# 389
мишле  bouquet
 lovekissчестито миличка да си жива и здрава и бебето да е живо и  здраво preggo
newsm51 

Общи условия

Активация на акаунт