Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 486
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 360
Играчке-Плачке кажи каква марка е този кантар , че и аз смятам да си купувам тези дни та да не  #Cussing out и аз като теб миличка? Hug

А, марка, куча-марка  Rolling Eyes За 10 лева-толкова! Ама хайде, парите ги прежалих, но тази картинка с 90-те кила не мога да я прежаля.

Фоли,

# 361
  • my own world....
Който е измислил палачинката с трици е бил ГЕНИЙ, станах фен доживот! Изпапках една за закуска....мммм.....

Не се тегля нарочно, чакам да свърши ПЗ периода и тогава - обичам изненадите Simple Smile

За млякото Култура...пише: млечни мазнини 0,1, но растителни мазнини 3,4.....някой сведущ да разясни, моля.

Забележете бучките до кафето - не вътре, а до  Grinning

# 362
Добро утро!
Изчетох ви,теглих си един душ и сега сядам като чисто нова да пиша  newsm51
Качих се на кантара , но нещо не можах да го разбера - 100% нямаше + , но дали имаше - беше колебливо мнението .... Нали си е механичен ,ама карай. По този повод играчка-плачка и моят е точно такава куча марка от 10лв ,ама поне почнах да се меря по него и си смятам кг,ама като се прибера вкъщи ще сравня!Ако стартовите кг не са еднакви,то поне свалените ще са ! Нищо че целта ми може да се промени за хубаво или лошо  hahaha hahaha
Честит рожден ден на Духи-Пухи много здраве,щастие и късмет желая!И една фигура стил "Холивуд"  newsm51 Tada
Честито на всички с минусчета!   bouquet И на всички новодошли желая силна воля!  welcome
Росченка не се отчайвай миличка ! Ще стане!Нали все пак важното е резултатът! А в тази компания никакво отказване  Kissing Heart
Мишле стискам ти палци от сърце!Дано се случи всичко,което си си пожелала!  newsm17 newsm17 чакаме добри новини!   bouquet
Момичета хубав ден желая на всички и само положителни емоции ей!  newsm68

# 363
хелеева и аз съм 4/3 ма не знам що имам чувството че не свалям в протеиновите ами когато му скимне на организма.

# 364
  • България
Добър и слънчев ден момичета!
Благодаря Ви от сърце за всичко, защото днес имам празниче- втора месечинка!
Вещи специално за теб newsm51 , че ни търпиш и като майчица бдиш над нас. Ако, имаш възможност ми нанеси и месечинките с мисю Дюкан:
начало 10.02.2008г. от 64-65 кг съм 56 вече /-9 кг./, според калкулатора на Дюки, трябва да съм 54, за сега като ги стигна ще му мисля! newsm78
Честито на всички, които имат празничета!  bouquet
На всички новички желая много упоритост и успехи!
Обичай те се и се усмихвайте, защото Любовта и красотата ще спасят света!
Хей Сънче, стискам палци, ще се справиш мило, че искам да те видя усмихнато в събота. Не съм влизала два дни тук, ще Ви чета по-късно, но ако има нещо промяна за срещичка, пиши на лични или телефонче, стягайте се Русчуклийки!!!
 Hug Hug Hug Hug Ви Всички!!!

# 365
Мишле, всичко ще е наред, чакаме новини! Peace
Марини, ай голяма работа, кантара не е верен hahaha Hug
В тази връзка - играчка -плачка, колко + те изкарва новия кантар, ти досега мерила ли си се всъщност, че май  съм пропуснала колко кг си newsm78
Моят кантар е Beurer.
Нелина Two Hearts, честити 2 месеца! Hug
Lady_A, ами такова е млякото, 3,4% растителни мазнини, яж си го спокойно, ако ти харесва. Аз предпочитам Верея. Peace
Foli, що ми се струва , че няма да мине само с мазане Thinking Навсякъде се говори, че спорт му е майката hahaha Мазането е само..хм.. допълнително, колкото за психическа настройка, мда.. Laughing
Халеева Hug

Кой питаше за 4/3 - аз съм на тази схема и е екстра при мен - свалям веднага след ПЗ.

# 366
Фоли  една дума каза и ме съгласи.

Халиии, какво ли не прави човек в името на красотата Joy Joy Joy Hug
Ори, здравословната схема е мазане, после спорт, душ, мазане, спорт......и  те така Joy

Лейди А, тук има всичко за киселото мляко, както и друга полезна информация
http://dukanskirecepti.wordpress.com/Полезни-хитринки/

# 367
Здравейте,момичета.

Аz също съм от 4 дена на протеини.Исках да ви попитам колко килограма свалихте при ударния период? Laughing

ПоЗдрави и успех на всички!

bouquet

# 368
  • гр.Варна
Здравейте!!
Благодаря за комплиментите,относно новата визия и прекрасното ми детенце:) Hug Hug
При мен нещата започват пак да влизат в ред.днес се теглих и съм -19.400кг.Ох,дано да ги закръгля до 14-ти,когато навършвам 3 месеца с вас:)
Деата,имах корем като бях млада:)НА 27.Сега,като поостарявам се вталявам и разхубавявам Joy
Мишле,дано се похвалиш само с хубави новини!!Стискам палци и ще следя темата в очакване на добри вести newsm17
Желая много лек и отслабващ ден на всички:)  bouquet  bouquet

# 369
Mon Cheri строго индивидуално е! Аз свалих между 3 и 4 , тъй като през първите ПЗ това кило здраво се колебаеше,но после всички си беше наред  Peace Успех!  Hug

# 370
Mon Cheri, аз свалих 3,9 кг. за 5 дни, а правих 10 ударен. Т.е. след 5-тия ден не свалих и грам.

# 371
Мон Шери, аз за 6 дни ударен имах - 3.3кг  Grinning
Нелина, честита ти месечинка,  и успех  Peace

# 372
Аз забравих да попитам - вчера за 1 път си купих извара на Маджаров - винаги досега ядях на Дядо Либен,ама се гя беше свършила! Опаковката е като на салам , и е бяла със сини букви.Само че никъде не пише,че  е обезмаслена..  newsm78 Да не би да са няколко вида и аз да съм взела от мазната?Ама във Фантастико това беше единствената опция  Thinking
И друго - намерих една горчица без растително масло.ама има захар  newsm78 А в тази без захар май има растително масло?  newsm78 Кое е по-лошото? А и в съдържанието на ролцата от раци пак имаше захар....  Thinking

# 373
Благодаря за бързите отговори. Hug
Страхотни сте на снимките-красиви,вталени и щастливи. Heart EyesДано и аз на лято да мога с това да се похваля. Praynig

# 374
Добър ден на всички,

Времето е ужасно и мрачно,
mariaid Завиждам ти за душа, трети ден сме без вода,хич не се ядосвам даже .........че за какво,куп чинии, пране...........абе голям кеф ви казвам........ Mr. Green
И моят кантар е "куче", но се тегля на него от началото, като се премерих в Габраво имаше два килограма разлика..............вярвам на моя  Mr. Green

Мишле От сърце ти пожелавм да чуеш прекрасната новина.  Praynig

Нелина Честити два месеца!   bouquet

Духи
Честит рожден ден,бъди здрава и щастлива!По-хубаво от това няма!   bouquet

Аз се върнах на схема 5/5, защото при мен 4/3 на действаше!  Peace

За Културата,някой питаше..............аз го ям от началото, има и други момичета тук ,които само него хапват,сваляме без проблем!
 Mon Cheri Аз свалих 4 кг. през ударният режим,но при всеки е различно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт