Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 506
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер Blush
Приемате ли нови членове? Blush
От известно време мятам око на вашия режим, гледам как темите нарастват главоломно, а след като разгледах снимките от албумчето ви, окончателно се навих да пробвам този режим.
За мен да кажа две думи...поради заседнал начин на живот доста бързо качих килограми - имам за сваляне вече 10.
Досега бях на високо-мазнинна ниско-въглехидратна диета. Плаши ме мисълта да премина на коренно различен режим, признавам Rolling Eyes
Ефект при мен нямаше този вид хранене, макар че се чувствах добре, не свалих никакви килограми. Това от година и нещо насам...

Тъй като информацията ми идва в повечко, а нямам търпение да започна - бихте ли ме насочили на кое точно да наблегна? Книгата ще я купя до няколко дни, предполагам без нея не може? Метнах око на сайта ви, прочетох и инфото в първия пост, но определно имам неясноти Embarassed Всъщност, разбрах какво представлява само първият етап...Ще почета още, няма как, но ако имам въпроси удобно ли ще е да питам или тук не се толерира поднасяне на смелено инфо наготово Embarassed

# 286
  • Пловдив
Привет на всички.
Духи-Пухи Честит рожден ден.   bouquet Здраве, щастие и късмет ти желая.
Пу пу на всички принцове и принцески, които видях. Да са живи и здрави .
На престрашилите се да покажат снимки( аз не съм от тях  Cry): Момичета голямо  smile3501 .  
Амери, изглеждаш супер. То от корема не останало почти нищо. Аз нали проблема ми е там, ти завидях да знаеш  Laughing
Росченка, не се отчайвай. Хич не ти отива на красивото лице да си тъжна.  Hug
Перле, как си?  Hug Аз ще те бия да знаеш. Мъжа ми направи мацката wallpaper. Малкия пък като я види и вика " Кака о-о-ооо!"
Аз тия дни съм в застой ама не ми пука много. Важното е че съм режимна, пък когато сваля тогава.
Аз едвам гледам момичета, зат ова лека нощ от мен!

# 287
я и баба ви ЦОЦИ да ви нагледа че вие пишете без спир ...малееееее големи писателки
Духи-Пухи  и от мен  newsm59
Stef.:. скачай с отбора ... тук е весело и задружно ..прочети всичкото инфо на първа страница на темата и питай каквото не ти е ясно
lanny pld .... задно сме скочили в Дюкенистан и като гледам до сега заедно вървим и със стопяване на килцата ...с по -8 кг ....само дето аз стартирах от по ВИСОКА позиция ТРИЦИФРЕНА...
lanny pld , deata ...у нас не е неспирен купон, неспирен ЦИРК ...ама истински ..от малка дъщеря ми обяви "мамо ама вие с тати особенно ти не сте като на другите деца СЕРИОЗНИ РОДИТЕЛИ "....и как не като аз и  сега или бачкам като луда или съм в див купон (нали знаете луд умора няма ) .... с усмивка живота е по весел и хубав ..... хич не се боря за призове като  "ЗЛАТНА ТЕНДЖЕРА" ...или  "МАЙКА ОРЛИЦА" ... или "ОБРАЗЦОВА ДОМАКИНЯ"... те съучениците на дъщеря ми смятат, че понякога тя е най -сериозния член на нашето семейство ... 
момичета ..."хвърлям " се пак на проекта ..че мамка му не иска сам да се напише ...а дълъгггггггг дълъгггггг ..... и за сметка на това досаден ...
пак няма да се спи

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 02:50 от баба Цоцолана

# 288
Благодаря ви, момичета  Hug Hug Hug

Овнетата сме голяма работа за диетите ей  Twisted Evil Нема такова проклето  Twisted Evil
И подарък от кантарев имаммммммммм  newsm68 Денят започва просто прекрасно  newsm08

# 289
Добър вечер Blush
Приемате ли нови членове? Blush
От известно време мятам око на вашия режим, гледам как темите нарастват главоломно, а след като разгледах снимките от албумчето ви, окончателно се навих да пробвам този режим.
За мен да кажа две думи...поради заседнал начин на живот доста бързо качих килограми - имам за сваляне вече 10.
Досега бях на високо-мазнинна ниско-въглехидратна диета. Плаши ме мисълта да премина на коренно различен режим, признавам Rolling Eyes
Ефект при мен нямаше този вид хранене, макар че се чувствах добре, не свалих никакви килограми. Това от година и нещо насам...

Тъй като информацията ми идва в повечко, а нямам търпение да започна - бихте ли ме насочили на кое точно да наблегна? Книгата ще я купя до няколко дни, предполагам без нея не може? Метнах око на сайта ви, прочетох и инфото в първия пост, но определно имам неясноти Embarassed Всъщност, разбрах какво представлява само първият етап...Ще почета още, няма как, но ако имам въпроси удобно ли ще е да питам или тук не се толерира поднасяне на смелено инфо наготово Embarassed

Добре дошла. Не би трябвало от ВМ НВД да ти е трудно да преминеш на Дюкан. Просто трябва ВМ.-то да го направиш НМ, т.е. нискомаслена диета Simple Smile Сменяш киселите млека с нискомаслени такива, сиренето с изваря, забравяш за свинското и зехтина. Там също се ядат трици, така че просто ги продължаваш.
Приятелският ми съвет е да не започваш преди да си купиш и двете книги - зелената, за да разбереш детайлите на режима и да се нахъсаш, червената - за да видиш, че има много варианти да си направиш менюто вкусно. От опита на човек, който е бил на ВМ НВД ти гарантирам, че с Дюкан резултатите са много по-добри, а и по-бързи. Поне в моя случай.

Момичета, аз се срамувам, че не съм влизала от няколко дни в темичката. И следващите няколко няма да мога - заминавам и силно се надявам да мога да се храня режимно. Пъхнах бурканче с трици в куфара, с другите неща ще се справям на място.
Искам да се похваля, че 17 килограма са вече в историята, даже 18-ия прилича на изчезнал, но ще го обявя когато трайно се закотви на евтиния ми механичен кантар. Резултатът е за 3 месеца - от 7 януари насам.
Купих си един ленен костюм с панталон, който не закопчавам, но пък сакото ми стои страхотно. Зарекла съм се да мога да го нося спокойно до месец.

Ще споделя още нещо, без да призовавам никой да го прави. Установих, че не мога да се задоволя с една порция трици на ден и привечер си правя по още едно тричаво изкушение - я палачинка, я кекс в микровълновата. Може би защото почти не ям извара и кисело мляко, но някак си тези допълнителни трици не се отразяват зле на отслабването. Свалям ритмично по кило, кило и нещо на седмица. Общо взето съм много доволна и щастлива. Благодаря ви, че ви има  Hug

# 290
Добро Утроооооооооо
На раннобудничките Divana Hug,katyadji Hug, Катя* Hug, elka124 Hug То Ни  Hug
Не видях кафенцето, за дова хайде: Ред кафе моляяяяяя -заповядайте!

отивам да чета... и пийвам топло ароматно кафенце

# 291
 newsm47 Добро утро, момичета  Hug
FEN, ти ще видиш, като започнеш да мърдаш-няма спиране Simple Smile)) Виж, да не си взела да похапваш нещо със скрити въглехидрати или добре маскирани мазнинки. Ако питаш мен Росченка си е елегантна дама вече, а при това условие организма се съпротивлява на сваляне. smile3506
Я аз да хващам едно кафе на готово  Wink

# 292
Добро,утро! Hug
Гледам ранобудните Катета на балкона wavey ,а още не са пуснали кафето.
Хайде от мен да бъде първото кафе за днес   food010
Аз вече го изпих и си изядох тричавото кексче/ама каква съм лакома Blushпред МЦ съм/
Лек и спорен ден на всички    love001
Ееееееее,Мимито ме е изпреварила Hug

# 293
Добро утро,

Мими Георгиева,
благодаря за кафето Hug

Духи пухи,
  newsm59 Много здраве късмет и сбъднати мечти!
Зазу, браво на проходилия юнак, много е готин, да ти е жив и здрав! Сега голямо тичане ще пада след него Hug
Дивана, Бачи, Пиглет, Кате, То ни  Hug  bouquet

Пожелвам хубав ден на всички!

# 294
Добро утро!
Мими, мерси за кафенцето!
Духи-Пухи, ЧРД!!! ДА си много, много щастлива!  newsm59

За всички ранобуднички newsm51

Допълвам:
Имам минус - 100гр  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, но пак е раздвижване надолу! От днес съм 5 П.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 09:11 от То_ни

# 295
Да започна с рожденничката Духи-Пухи да си жива и здрава , много обичана и само щастие да има около теб. newsm51 newsm59
 Мими като видях кафенцата ти очите ми се отвориха ей така и се разсъних на секундата Shocked  bouquet Hug
 Слънчев ден ви желая момичета newsm51 easter

# 296
Добро утро, ранобудни дюканки!
Сутрешното ми кафе е само във ваша компания!
Духи-пухи  nbirthday  да си жива и здрава!
Много ми се идва на старозагорската среща, но не мога да правя планове отсега, че ще е в разгара на сезона и не се знае дали ще ме пуснат от работа. От сега ви завиждам  Embarassed
Не съм усетила кога са минали 3 месеца с вас и са изчезнали 10 килограма.Вещи, като можеш ме коригирай в табличката.
Лек и слънчев ден, момичета!

# 297
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!!
 smile3507Ооо,кафе smile3508
Духи Пухи честит рожден ден !!!

и да постигнеш всички твои мечти!!
 Hug Hug Hug на всички.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 08:13 от suzana63

# 298
Изчетох ви, много снимки видях пак, ама страхотни бРе- Мама на Кики - като разглеждах твоите все едно се принесох у вас. Страхотен дом имаш, детенце е невероятен чаровник, а ти си със супер разлика! Браво, мацко! Свалила си доста! Давай така! newsm51
Видях и Амери, и педи те бях видяла мила, но сега си съвсем стопена бе! Браво, страхотна чаровница си!  newsm51 Не се ли замисляш за трета фаза вече!? newsm78
Ори, не се коси от тия пропаганди! абе завиждат ти, ти си такова страхотно парче ... за това е да знайш! newsm51
Пиленце - честити ти 3 Дюкански месеца!  Hug newsm51
Креми - радвам се, че си добре вече и завръщаш в бойните Дюкански редици! Hug newsm51
.Stef. - welcome Не се плаши да преминеш на нашия режим, ще се справиш и ще си доволна! Давай смело, не мисли какво си правила до сега...Изчети първата ни страничка и почвай! Резултата бързо ще те зарадва, да знайш!!!! Hug
Духи Пухи Честит Рожден Ден! Много любов, щастие, здраве и красота около теб!  bdbaloni

Хуквам, че се поулях тая сутрин! Ми то тук с вас времето лети и не се усеща!
Хайде на всички много   love001 newsm51 и много "-"

# 299
Уф, момичета проблем  Rolling Eyes
Оказа се, че всичките ми прилични дрехи са ми или големи и висят отвсякъде.. Или са ми малки и не мога да се надяна в тях  ooooh! Ауууу.. ще се ходи май на спешна пазарувка до някоя употреба, че нямам с какво да изляза по-така (изключвам всекидневните парцалки за кални разходки с дребния  Mr. Green)..
Да ми имате проблемите  Joy
Макар че преди малко се опитах да се напъхам в един панталон.. Готин, ама .. без цип - демек се облича и толкоз.. Само дето талията му трябва да ми мине през ханша.. Как да е, натъпках се аз - представете си картинката  hahaha Обачеееее не мога да го сваля  Joy Пофръзках се на мъжо и викам ай ся помагай  Joy И стана като "Дядо вади ряпа малко" .. Че и дребния и той един крачол задърпа да помага.. Страшна гледка  hahaha Заболя ме корема да се хиля, ма как да е, свалих го аз.. Следваща проба поне след 5-6 кила  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт