Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 496
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 405
  • Universe
Mon Cheri, аз свалих 4.5. за 5 дни, а правих 10 ударен. Т.е. след 5-тия ден и аз не свалих и грам, както е писала Орелия, а предполагам и други десетдневни ударнички  Peace Така че, не се напъвай напразно   bouquet

bouquet - Мишле, лека и безпроблемна бременност.

Ето я моята дижонска горчица - BОRNIER - състав:вода, синапени зърна, оцет, сол, антиокислител:калиев дисулфит,окислител:лимонена киселина. Тази е 150 гр, има и в чаша с  по-голям грамаж.

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5573986

Зеленкото, Бачи
- вие сте на ход Wink

Нямам минуси, нямам и плюс. Инвестирам. Мисля да си променя схемата  на 5П/4ПЗ. Не знам дали някой е правил такава, ще пробвам, че нещо много инвестиции напоследък. Май трябва и някакво движение да включа, ама пусти мързел Rolling Eyes

diameter   ooooh! - И аз съм така, мисля да почна 1П/1ПЗ  newsm78 А за спорта - още нямам муза Embarassed Embarassed Embarassed, а трябва  Naughty

Hrisula, 2в1  Peace- Дюкан ми дава 62кг - аз вече съм 59, а боря 57кг. Е, моите целеви килограми са от преди 2 години, ама - бая застоййййййййй  Sad Sad Sad

Домочадието взе да проявява апетит към диетичните ми манджи newsm78, което хич не ми харесва....готвя им на тях нормално, не ям от сготвеното и примряла от глад си забърквам нещо мое, а те все в моята купичка гледат....Ще взема да ги сложа на една ударна всички - да им дойде акъла в главата.....

Lady_A , петък, събота и неделя /т.е. трите мои ПЗ/ у нас всичкото готвено е по Дюкан   chef , а домашните любимци и хабер си нямат от това Joy Joy Joy Ще ми граняса олоиото и зехтина hahaha hahaha hahaha

Да, теглих се през февруари, когато ходих на задължителните годишни медицински прегледи (с които доста закъснях) и лекарката ми ме измери-75 кила. Посъветва ме да отслабна, защото съм била с леко наднормено тегло, за което й вярвам.  bouquet

И малко за разсейка - като отидох на годишен медецински преглед - декември/07 - попаднах на масирана кампания с/у остеопорозата. И като човек-буквояд си взех брошурки и след обстойното им изчитане и пресмятане на формулите, установих, че за да нямам никакв риск от остеопороза трябва да съм 52 кг newsm78 newsm78 newsm78 .Ами - честна дума, аз приличам на охтичав скелет в тия кг, защото по неволя 5 месеца 2006г. съм била с такова тегло #Cussing out.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 14:09 от lenny_pld

# 406
Мишле, радвам се срашно много ! Ал лично имам две деца , но искам оше-е.
Млада съм, още , но мъжа ми каза , че щял да се хвърли от балкона, ако забременея още веднъж. Е , и аз съм благоразумна и ... си трая.
Но пък ще се радвам и съпреживявам заедно с теб и другите момичето, ако има още такива.
Поздрави и късмет!

# 407
Здравейте и от мен!
Души, ЧРД  много много здраве, любов и успехи!    bdbaloni ura
Мишле, честито!   1stroller lovekiss Всичко ще бъде наред и ще си прекрасна мама!  preggo
Успех и воля на новодошлите, режимът действа прекрасно не само на тялото, но и на духа!

Вещи, благодаря, че ме включи в общата табличка  newsm20
Поздрави на всички, дано пратим много килограми в историята (и там да си останат!)  newsm10

# 408
Я, Мишлето се окотило Heart Eyes Hug
Честито!Лека и безпроблемна бременност ти желая!
И да погалиш пупата от мен Hug

# 409
Бях решила да не пиша докато не е затвърдено, но кантара днес показа 77.900.  Laughing

# 410
 ThinkingМомичета, изписаха ми един сироп противоалергичен, а в
съдържанието му пише, че има захароза? какво мислите? Thinking

# 411
ThinkingМомичета, изписаха ми един сироп противоалергичен, а в
съдържанието му пише, че има захароза? какво мислите? Thinking
че трябва да си пиеш лекарствата, ако искаш да се излекуваш Crossing Arms

Ериус ли е?

# 412
"Hrisula, 2в1  Peace- Дюкан ми дава 62кг - аз вече съм 59, а боря 57кг. Е, моите целеви килограми са от преди 2 години, ама - бая застоййййййййй  Sad Sad Sad" lenny_pld, аз се смятах по дюкан, ама хич не помня колко бяха (повече от желаното от мен във всеки случай). Да ме прощава добрият доктор, но аз съвсем нахално съм си избрала цел, която на МЕН ми харесва! За всичко друго го слушам, но за това проявявам характер! Simple Smile

# 413
Mишле, чудесна новина! Да се насладиш на най-прекрасната бременност! И да имаш прекрасно бебче!!!  Hug Hug
Мамица, честита седмИчка!

# 414
Мишле, официално ЧЕСТИТО! Сега само спокойствие, фолиева киселина и лека храна! На финала ще гушнеш едно страхотно, здраво бебче!
Ори, и да е верен, т'ва е положението! Шъ го боря!
Аби,  Hug
Кейти1402, добре дошла! Hug Толкова, че и повече даже!
Нели, а мен не щеш ли да ме видиш в събота?  Sad

# 415
Здравейте мили момичета,

Не съм писала, следя ви зорко, но нямам с какво да се похваля... имам дори плюс от 500 грама. Не е болка за умиране, решима съм и продължавам. Peace

Специално искам да пратя  newsm51 на Sun
и да пожелая лека и спокойна бременност на Мишлето  smile3525

На последно място бих искала да попитам разрешено ли е да се приема ЦИТРОСЕПТ?

Малко загазих със здравето и ми го препоръчаха да го пия 1 месец, но си е екстракт от грейпфрут все пак.

Желая на всички приятен и отслабващ четвъртък!   bouquet

# 416
Честита бременност Мишле ! Аз също се радвам за тебе !  Hug
Отивам да си купя ролца от раци и хек за довечера ....да ми е сладко  Wink
Пак съм си примряла от глад , ама няма да се давам  Peace

# 417
  • my own world....

На последно място бих искала да попитам разрешено ли е да се приема ЦИТРОСЕПТ?

Малко загазих със здравето и ми го препоръчаха да го пия 1 месец, но си е екстракт от грейпфрут все пак.

Желая на всички приятен и отслабващ четвъртък!   bouquet

То е екстракт от семките на грейпфрута, а никой не е казал нищо за семките на плодовете  Grinning Освен това - такава е горчилка....а нали плодовете заради захарта не ги папкаме..... Според мен пий си го спокойно - много е полезен.

# 418
Честит рожден ден на duhi-puhi
Пожелавам ти много здраве, щастие и много незабравими мигове! Винаги  бъди така упорита, както може да е упорито само едно овне. ( и аз като теб съм зодия овен).  smile3525 Tada bdbaloni
Мишле, много се радвам за теб.   Пожелавам ти една лека бременост и най -красивото бебе на света.  Имало ефект от стискането на палци. Hug
А сега здравейте на всички. Аз да се похваля - вече съм -11кг (т.е. 59). Остават още 1-2 кг. до целта, но като гледам как ми стоят дрехите (вече почти няма какво да нося), май още една седмица и минавам в трета фаза. Честито на всички с повод, защото няма да мога да ви изчета. Лек и успешен ден на всички. Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 14:26 от rokipagane

# 419
Мишле ,честито бебче newsm32 . Пухи- newsm59 да си здрава и много щастлива.  А всички дюканки да се въоражим с търпение и всичко ще е ок Peace

Общи условия

Активация на акаунт