Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 463
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 690
Играчка, абе ти нали вчера си хвърли кантара, как днес разбра, че имаш минус килце?  newsm78  А, честито да ти е!

Вчера след работа минах през аптека "Манолова", на ул. Цар Асен, и там има уред, който ти измерва тегло, височина, телесна маса, кръвно налягане и сърдечен ритъм за 1лв. И там се измерих.

# 691
  • Варна
Здравейте
Напоследък малко пишете, че сварвам да ви изчета
ФОЛИ, феичке, честита ти 1 годинка с Дюкан. И тъй като съм си егоист ти пожелавам още дълго време да влизаш тук  за да ни орисваш и съветваш  newsm51
Амери , честит рожден ден и от мен   bigdance2
Монн, Ривела, Мама Веси и Миша 97 ,честити 2 месеца с Дюкан  newsm18
Фен, честита месечинка  smile3525. Давай смело нататък.
Славе, браво за 16-те кг. минус  newsm44 smile3501
Бермудез, честито минусче  thumbsup
Свидничка, честито сядане при 5-ките   bouquet
Джини, ще ги пребориш тези 2 кг.  Hug  spoko
Сън  Hug
Мамс  Hug
Аби  Hug
Вещи, на мен ми паднаха 10 см. от бюста   Sad Пък това дето си го написала в червено и на всяка страница да излиза най-отгоре пак ще има питанки. Ама к`во да правиш нали сте добри душици -ще отговаряте  Laughing
Къде изчезна Асса , постигна си целта и пак се изгуби  newsm78
didi1960, виждам че си писала по нощите. Нормално е да имаш застой. Пак ще тръгнат нещата.

# 692
Стеф, не е за теб, просто всеки ден по няколко пъти се задават някои от въпросите Simple Smile Това за вечерята - 3 часа преди лягане съм го казвала аз, така казваха при рицарките, повечето от които са на ВМ-НВД, но не важи за нас, при нас няма ограничение на часа.
Аз от там имам тренинг да не ям много късно, но като гледам как ми върви първия ден, май ще ям до последно, много съм гладна Embarassed

# 693
Цитат
Млякото Верея 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода![/b][/color]
Aми тогава какво мляко като това не е препоръчително newsm78
аз съм в ударния период и съм 5 ден да продължа ли до седми трябва да сваля 11,400 според калкулатора?

# 694
Нелина, честита месечинка и на теб   bouquet
Приси   Hug
Само да кажа, че след вчерашния П ден, плюса е изчезнал!

# 695
  • софия
Благодаря за вълничките! newsm10 То направо си стана цунами. Mr. Green
Аби, Hug не се ядосвай,нали всичко е за добра кауза! newsm10
Перлушка, Hug и аз съм така в момента!Ниагарския водопад,пасти да яде!Подрани ми,а преди това не можа да ми дойде!Страшна ми е чуденка,но доФторът каза,че съм ОК newsm78.
Фоли, Hug честита ти годинка!Бързо ли се изтъркаля?Питам защото аз ще изкарам по към 2!

# 696
  • Пловдив
Цитат
Млякото Верея 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода![/b][/color]
Aми тогава какво мляко като това не е препоръчително newsm78
аз съм в ударния период и съм 5 ден да продължа ли до седми трябва да сваля 11,400 според калкулатора?

Ох, объркала съм, ще се редактирам - Култура и Бор-Чвор, а не Верея  ooooh!

Никъде не съм казала, че млякото не е препоръчително, просто че сме видели съдържанието му. Има хора отслабнали с  десетки килограми с това мляко. И си го ядат съвсем спокойно. Има други, които се стряскат от този процент и предпочитат Верея 0.1

# 697
  • Варна
Стеф , не погледнах от кога си на режима, но докато тялото ти се нагоди към този вид хранене, трябва да ядеш винаги когато си гладна, но само режимно разбира се. В началото като почнах ставах посред нощ да ям нещо - кисело мляко или месо  Peace Постепенно нещата се регулират. Сега вечерям към 19.00 ч. , а си лягам окончателно към полунощ. / окончателно , защото към 9 лягам с малката да я приспя, без мен не иска да спи/

newsm10

# 698
  • Варна
Нелина, включвам те в отбора - Честити 2 месеца с Дюкан  smile3525

# 699
Присила, днес ми е първи ден на ударния режим, даже сега ще си сложа лентичка Embarassed
За протокола - аз вчера си купих Верея 0,1, като вода е, ужасно ми е, сигурно защото досега бях на 4,5%...

# 700

Цитат

Наистина много питам...ама кво да се прави ...аз не съм от майчетата в къщи и следкато мога да попитам и да получа съвет.... благодаря ви момичета така може и да издържа със слабата си воля Hug

# 701

# 702
  • София/Осло
Брях,
срив в компютЕра имах и ви изпуснах от поглед...гледам мазали са ви дупарите с кремове, сексирали сте се..все балсами за душата...айде да почета малко  Hug

# 703

Играчка плачка гледам че и ти си отскоро на режима.... пречи ли много триците да са с мляко ама на следобедна закуска  newsm78
не мога до обяд гади ми се от тях ooooh!

# 704
Фоли,честита ти годинка ! bouquetУспешно задържане,мила!  bouquet
Майка зайка,не се спотайвай цели 4 месеца сДюкан NaughtyДа са ти честети! Hug Hug
Мама Веси,Мон,Соня димчестити 2месеца! Hug
Фен ,и на теб да ти е честит първия месец! Hug
Славе,Нелина,Мими Георгиева,Джини Hug Hug
rokipagane, VeLin4eto, МАМS, ROSI_4KA, keiti1402, deata, vivi07, rali_smiles, popo, tatianka, frants, dochka1, iki, masha24, Goody, ros4o, slave, Пираня, red_heart, jeny_bg, mi6a97, svidni4ka, prysila, sneji_suni        и  Hug Hug Hugза всички от балкона.

Общи условия

Активация на акаунт