Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 469
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте дами!

Честит рожден ден на Амери!  bouquet

От петъка ли е не знам,но виждам,че в темата цари весел дух.

И на мен ми е добре - 800 гр.С това покрих плюса от 600 гр. и ми остават чисти 200 гр.свалени.

На спирката на 260 и тролеите (Руски паметник,по точно на Скобелев) в малко магазинче за  кафе и подправки има насипни овесени трици.

Целувки и поздрави на всички  Hug !

# 676

Благодаря за поканата надявам се да не ме пропуснете да ме известите
[/quote]

# 677
  • my own world....

За срещата през юли цъ. Съвпада с рок феста в Каварна. Плюс това съм на море тогава.

Хайде тогава - АЛТЕРНАТИВНА среща - на 5ти юли на стадиона в Каварна - юхуууууу   superuu

Кантара ме зарадва : - 2,5 кг след ПЗ дните; следват 3 протеинови...

# 678
Здравейте и от мен  Hug

Амери, честит рожден ден!  Много здраве, щастие и усмивки   bouquet

Миша, Моннн, Ривела, Фен и Мама Веси, честити месечинки!  bouquet

Славеее, а честито ти минусче  Heart Eyes

Фоли, честита година с режима   bouquet

Джини, много се натъжавам като слушам за твоето повишение  Sad Дано бързо се махне и никога повече не се връща  Praynig

Аби, съжалявам много за това, но мисля, че след време всичко ще се оправи и нещата ще се подредят   bouquet

Гуди, Насти, Ори, Перличка, Бачи, Съни, Елена   Heart Eyes

Играчка, абе ти нали вчера си хвърли кантара, как днес разбра, че имаш минус килце?  newsm78  А, честито да ти е!

Гушки на всички  Hug

# 679
Момичета, съжалявам че не мога да се включа в разговора ви, а само питам някакви неща, но още влизам в крак с обстановката и с режима...така че да не ви звуча егоистично Blush

Искам да питам - разпределят ли се по някакъв начин храненията през деня, кога най-късно може да се вечеря, както и ако някой може да ми посочи примерно меню за деня, за ударната фаза става въпрос - да видя дали се оприентирам правилно.
Благодаря предварително!

# 680

За срещата през юли цъ. Съвпада с рок феста в Каварна. Плюс това съм на море тогава.

Хайде тогава - АЛТЕРНАТИВНА среща - на 5ти юли на стадиона в Каварна - юхуууууу   superuu

Браво на кантара.
Ми може, а на следващия ден на плажа по монокини. Ще е доста интересна гледката.

# 681
  • my own world....

Браво на кантара.
Ми може, а на следващия ден на плажа по монокини. Ще е доста интересна гледката.

Joy Joy Joy

# 682
  • Пловдив
Овесените трици не са овесени ядки!
Алкохолът е забранен!
Паравиновото олио е течен парафин!
Калории не се смятат!
Не се мерят порции!
Няма време за хранене!
Няма определен брой хранене, но да не е по-малко от 3!
Закуската е задължителна!
Не стоите гладни!
Ядете, докато се заситите!
Какаото е непрепоръчително!
Рачешките рулца са еднакви навсякъде и са позволени, независимо от съдържанието!
Кашкавалът  - в 3 фаза!
Млякото Бор-Чвор 0.1  и Култура всички сме го видели , че има 3.6% растителна мазнина, не откривате топлата вода!

Ето това ми се ще да го напиша в началото на всяка страница. Но се страхувам, че пак ще има хора, които няма да са го прочели.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 13:04 от ЗлаВещица

# 683
Милички,здравейте!
Да ви помрънкам малко.От снощи съм отново в МЦ Изкарах 14 дни от миналия път.Страшно болезнен е и с обилно кървене.Помагайте има ли и други такива случаи.Четери месеца не чувствах нищо.Миналия път бях зле,а сега хем зле ,хем много подрани.  ooooh!
Амери, скъпа да си жива ,здрава и много обичана!
Вещи,супер е !Ама пак ще има питания  ooooh! hahaha Joy Joy HugЗа млякото ме изкефи! Peace

# 684
  • Universe
Амери, честит рожден ден
- с най-прекрасни полежания!!!

Инвестирамммммммм Sad  #Cussing out ooooh!

И, мили дюкеси, не забравяйте 

# 685
Мими, Мамс  Hug
Фен, честита месечинка и на теб!   bouquet
Перле, много ти съчувствам. Пий нещо поне да не боли.
Ла Форнарина, мерси за инфото - под носа ми е.  Grinning
Лейди А, фестивалът е три дни и аз смятам от Стара Загора да си закарам дупето до Каварна за дядо Алис.
Стеф, няма нищо задължително, освен триците да се приемат до обяд и вечерята да е 3 часа преди лягане, но ето ти едно примерно меню с вариации:
08 ч. мляко с трици, или палачинка с крем сирене, или кекс, или баница...;
10 ч. пр. мляко с нес, или филе, или к. мляко, или яйца;
13 ч. месо
16 ч. филе, или к. мляко, или яйца
19 ч. месо.
Наблягай на месото. В ПЗ дните слагам зеленчук само на обяд и вечеря, но основното си остава месото. Пий витамини. Ще видиш, че след третия ден меню няма да ти трябва. Ядеш, когато си гладна, каквото от режимните неща ти се яде. Моят организъм просто е свикнал да бъде гладен в тези часове.

# 686
Честит рожден ден на Амери, много любов и усмивки да те съпътстват в живота   bouquet

Честито на всички с поводи

Вещи, сложи си го в подписа , на първа страница няма да го прочетат, а може да си го разпределим повече момичета в подписите и така ще се чете по няколко пъти на всяка страница, аз си сложих част от него за личен текст.

ПП: Перле, за твойте 24години Simple Smile  ти е рано за такива ексцесии, но аз имах такова рязко подраняване на 18ден ,когато пиех дуфастон за регулиране на цикъла, тогава не бях на диета---за твоето трябва да има причина различна от диетата, побъркани хормони, претоварила си се със спорт, незнам.
Отиди на лекар, или звъни по телефона и обясни.
Стискам ти палци всичко да е наред.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 12:48 от svetlat

# 687
Абракадабра, благодаря много, от това имах нужда.  bouquet

ЗлаВещица - ако червените букви бяха за мен - и за тях благодаря, но вече знам тези неща, прочетох книгата и доста неща в интернет, че даже и доста от старите теми. Това, което го пише черно на бяло е едно, но практикуващите диетата дават по-ценни съвети, като например: пише, че няма време за хранене, но някой казва, че вечерята е добре да бъде 3 часа преди лягане. Ей тези неща ги оценявам Simple Smile

# 688
  • България
Добър ден момичета!!!
Вещи благодаря ти  newsm51, как успяваш бе момиче? Ама ти си уникална, хем слабееш, а балкончето расте, радвай се на благинката, нали знаеш лафчето, че "Жена с малки гърди е като село без основно училище-няма в какво да се хванеш"
Мише честито  preggo мило, радвам се за теб! Дай Боже на всички желаещи такова щастие!
Mimi Georgieva,amerieq Nelly82, Елена82, Орелия благодаря Ви момичета за подкрепата и,че сте ме забелязали! Hug Hug Hug
amerie newsm59 здраве, късмет и много любов ти желая!
rivela, moon, mama vessi честита двойна месечинка  smile3501 момичета, и аз съм във вашия отбор също с 2 месечинки! Успех!
Кейти, То-ни, FancyN, perla има още "по-млади" мамита тук, например аз също с 25 годишен син! smile3521
Sun  newsm10, Нелка, Марини  Hugдо утре в "Ловната среща" Чакам с нетърпение  newsm44
Хей, други гостенки на Русчука няма ли? Я, се стягайте и елате на ЛОВ! Заповядайте!  newsm20
На всички сладуранки-Дюканки, желая много  txtloves през уйкенда!
Усмихвайте се!!!  love001

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 12:57 от Nelina

# 689
  • Пловдив
Стеф, не е за теб, просто всеки ден по няколко пъти се задават някои от въпросите Simple Smile Това за вечерята - 3 часа преди лягане съм го казвала аз, така казваха при рицарките, повечето от които са на ВМ-НВД, но не важи за нас, при нас няма ограничение на часа.

Общи условия

Активация на акаунт