Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 474
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Забравих да кажа в магазина на Позитано до съдебната палата, вчера имаше овесени трици в разфасовки от 500 грама. В този на "Екзарх Йосиф" в момента няма. Между другото имам чувството, че на тая жена (продавачката де) и бъркам с прът в дебелото черво като питам за трици. Не мога да го разбера това - хем ти е най-продавания продукт, хем се дразниш, че го търсят  Shocked

# 661
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Abrakadabra   Shocked защо така? Каква е причината да ти забраняват спорт? 

Не съм се замисляла да се консултирам и аз с някой  Sad

# 662
, ameri! Много поводи за усмивки и веселби!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ДНЕС!
И ЧЕСТИТО НА НАШАТА ФЕИЧКА! Heart Eyes
Свате, ха чесито намаление! Ти даде тон за вълна и бЕга, нали?! Пък ние тук да си се люшкаме...
СъниHug
Джини, а обиколките как са? И те ли нарастват?
Аби, не тъжи! Hug Като се вкараш в 28 номер ще подскачаш на воля...а това ще е скоро!
Моето завишение от вчера е наполовина преборено, но като мине МЦта се надявам и на повече! Много момичета питаха как се отразява режимът на МЦ: при мен е по-редовна от всякога през последните три месеца - на 28ия ден е тук, само часа леко варира Laughing!

# 663
малеиии 2 месеца!!!с чиста съвест казвам че това е най-дългата ми диета от която още не съм а и не мисля да се отказвам!
мама на веси миша ривела и всички знайни и незнайни които днес правят месечинки - честито и на третия месец да се похвалим с още толкова свалени кила!
 амери - честит рожден ден!жива здрава и много щастлива в тялото си!
на всички ви newsm51

# 664
  • Тракийка в Софийското равно поле....
svetlanka, къде на Екзарх Йосиф се намира този магазин? В коя част? И в блога го видях, но на снимка, и нещо не мога да се светна, къде е това  Embarassed

# 665
  • София
Добро ви утро!
Славе, това става ли? -  newsm19 вместо мексиканска вълна Grinning Честито ти минусче, на теб и Тони, Играчка, Дочка, Вери,Таттит, Дида, Свидничка Flowers Bouquet  Hands Clap
Амери, честит ти рожден ден - много от всичко, що си поискаш Laughing Mr. Green Кантара те е зарадвал днес Wink
МамаВеси, Фен - честити ви месечинки   bouquet
Аби  action032 Няма да се омърлушваш, ей!Има и други не по-малко приятни спортове  Hug А за планината не съм много съгласна, че не може - зависи от много неща - терен, височина, натоварване....

# 666
Аби, приемаш ли една приятелска подкрепа Незнам какво ти се е случило, но щом си натъжена, не е добре. С теб съм  Peace Praynig

# 667
играчка-плачка, сниманото магазинче за трици на Сава Радулов е "Здраве за вас" и там 750 грамовите разфасовки са 3.65 лв.  Peace
marini, за обиколките не знам, но се чувствам адски подута.

# 668
Здравейте на всички и от мен! Hug
Поздрави за рожденичката  newsm59   много здраве късмет и любов!
Благодаря момичета за подкрепата няма да споменавам имена да не пропусна някой Simple Smile
Успокоихте ме че не съм само аз с голяма дъщера Simple Smile
Гледам тук разни сбирки във Варна събирате ли се? Виждам ,че има и варненки...
Поздрави на всички лек и намаляващ ден Simple Smile
р.р. днес ми е 5 ден от ударния режим имам да смъквам 11.400 според калкулатора.... да продължа ли до 7 видях че май не е много ефективно

# 669
Светланка има друг магазин за трици, на ул. Цар Самуил се намира /пряка на Пиротска е, много близо до пазара/. Малко магазинче, вчера си купих трици от там 300 гр. за 2,10 лв.
За този на Екзарх Йосиф - съм напълно съгласна с мнението за продавачката Peace. Няколко пъти съм влизала в него, обслужването е под всякаква критика.

Амери

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 11:52 от Поли`

# 670
Абиии, много неприятно, но пъс и плуването е хубава идея. Надявам се скоро да пребориш всички болежки и да се върнеш към любимите си занимания Hug
Марини Hug

# 671
Гледам тук разни сбирки във Варна събирате ли се? Виждам ,че има и варненки...
Поздрави на всички лек и намаляващ ден Simple Smile

Аха, даже скоро имахме форумска среща.  Wink на следващата-заповядай  Hug
Джини, аз този магазин -снимания в блога, съм го подминала в бързината си да се прибера, че бях зверски гладна. И като зърнях едни червени етикети на витрината, си казах -това са само овесени трици. Но, хубаво е да знам къде има.  Hug Hug Hug

Та да си призная и аз греховете пред вас. Снощи правих картофени кюфтета на мъжлето и дака ми се доядяха, че ми се искаше някой да ме и .

# 672
Аха, даже скоро имахме форумска среща.  Wink на следващата-заповядай  Hug
Джини, аз този магазин -снимания в блога, съм го подминала в бързината си да се прибера, че бях зверски гладна. И като зърнях едни червени етикети на витрината, си казах -това са само овесени трици. Но, хубаво е да знам къде има.  Hug Hug Hug

Благодаря за поканата надявам се да не ме пропуснете да ме известите

# 673
Днес ще тичам да си купя електронен, че така не може.  Някакви идеи/препоръки?
В ТСМ има няколко модела и цените им са 50-60 лв. В Техномаркет и Технополис, за същите параметри се плащат 90-100 лв. Не съм проверявала в други магазини.
За спорта ще ти пусна ЛС.

Abrakadabra  а можеш ли да споделиш за телешкото колко калории изразходва организма за 100 гр месо?
Съжалявам. Знам само, че 100 г са около 160 калории.

Марини и Фоли  Hug

Пилито, аз под планина разбирам Рила и Пирин над 2000.  yes Там ми е тръпката.  smile3521 Другото ми е в графа "разходки". Но от нея няма да се откажа. Само ще трябва някой да ми носи раницата, а аз да се старая въпросната да тежи по-малко от 15 кг.  Mr. Green

Играчка, благодаря ти. Тежестта е променила туй-онуй из тялото, което не е успяло да се справи с товара.

# 674
Мама Веси - честита ти двойна месечинка и на теб днес!  bouquet
Вери,- честити грамове намаленийце! Hug
Амери - и кантара ес теб днес и ти поднася своя подарък! Браво! Hug
Фен - честит 1 месец с Дюки инас, давай смело напред и много минусчета.. Hug
Татянка- накара ме да претлъщам тук бе мила... Hug
Аби - усмихни се, мила! Нищо не е загубено, временно е! Погледни на другите хубави неща около теб! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт