Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 499
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 645
З
На всичкото отгоре май трябва да сложа бележки на режимните ми храни"НЕ ПИПАЙ",вчера ми изяли манджата,днес ставам,и изварата опаткали,как да си в добро настроение.Надявам се след като си изплаках болката да ми поолекне малко.Бтв:в овулация съм,може ли затова да сам вдигнала грамчетата?
Аз като ям такива неща казвам " пфууу, че гадна извара. С някакви здравословни добавки и леко горчи" Никой не пипа. Нали мъжете като чуят за здравословно и се мръщят.
казвам, че в манджите слагам течен парафин и разхлабвал и как съм щяла да се наакам днес в центъра и моя направо с отвращение гледа храната ми.
Никой не бара моето:)
Крем карамела казвам, че има подсладител и при термичната обработка става нещо и горчи. Не пипааааааааа Laughing Laughing Laughing

За срещата през юли цъ. Съвпада с рок феста в Каварна. Плюс това съм на море тогава.

# 646
Здравейте, момичета. Наминавам да кажа, че още продължавам с режима, не се отказвам, макар че свалянето вече е с много бавни темпове. Търпение му е майката. Надявам се само до края на май да приключа с 2 фаза  Praynig.
Мога да успокоя новите момичета, че изпитваните в началото глад, умора, главоболие бързо отминават и после идва радостта от свалените кила и фръцкането с по-малки дрешки. Воля и кураж   bouquet
Успех на всички дюканки и весел уикенд Hug Hug Hug

# 647
Здравейтеееее !

Честит Рожден Ден, Амери !  bdbaloni Желая ти приятно изкарване и сбъднати мечти !

Лени, специално за теб и другите момичета, които питаха,  снимка на прословутото шкембе http://veri1.multiply.com/photos/album/5#15 .

Честито на всички месечинки, продължавайте в същия дух.

Сънче, ще се справиш с всички неприятности, продължавам да  Praynig

Аз днес съм минус още грамове, така че 8 кг.  ги подминавам и съм доволна от резултата. Благодарение на всички вас !

Лек ден на всички !

# 648
Да пусна обедна почерпка, вие кафето сте си го пийнали  Wink

БЛАГОДАРЯ, на всички за милите пожелания  Hug
Кантара, днес ме зарадва, още - 0.800 кг  Grinning
Честито на всички с минусчета, и на задържащите - не се отчайвайте  Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 10:56 от amerie

# 649
Днес правя един мецсец с вас   Hug

или както казвате първа месечинка  newsm74

искам да ви почерпя виртуално  cook

# 650
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен! Доста закъсняло, нооо .. от сутринта ме погнаха в офиса.

Първо благодаря на Hrisula и Abrakadabra за информацията. Аз съм решена да пробвам 10 ударни дни, пък каквото стане. И да не сваля след 5-ия ден, нищо не губя, нали така?!  Wink

Днес съм в мноооооого добро настроение - победих първото килце - че даже и 1.100 някаде newsm03 - пуст механичен кантар. Днес ще тичам да си купя електронен, че така не може.  Някакви идеи/препоръки?

Такава еуфория ме е обзела, че ще литна направо 

В голяма степен благодарение на всички вас  Hug  bouquet

За което мноооооого ви благодаря!   love001 newsm51

Засега нямам особени проблеми - главоболие или умора, даже май съм по-пълна с енергия  Laughing. Вчера се прибрах от работа пешком  Shocked . .... За София това си е подвиг, нали така  Grinning

newsm59 Амери, честит рожден ден и мнооого постигнати цели  Hug.

# 651
На всичкото отгоре май трябва да сложа бележки на режимните ми храни"НЕ ПИПАЙ",вчера ми изяли манджата................
Аз за сега нямам такъв проблем, защото мъжа ми е на пости и продуктите сама си ги консумирам. Но наистина ще ми е проблем, когато му свършат постите, че той както си пада по месото  ooooh! Как ще спасявам пилетата, незнам  Thinking
Другата събота нали е Цветница?  newsm78

Съни, не спирам да мисля за теб Peace
Джини,
И на всички тук

# 652
Относно триците във Варна. Вчера намерих едно магазинче на Чаталджа, където имаше както в малки пакети, така и в големи от 750 гр. на цена 3,90 лв.

Даа, знаем го това магазинче  Peace

Цветница е другата неделя.

# 653
Цвети   bouquet, прати го и у нас малко да поизчисти скари, тигани и др., че мойте се вясват в кухнята само когато дойде време за ядене. Пък после ще се реванширам както кажеш Hug

Това направо ме накара да се просълзя от смях - чак си изплюх половината бисквита на бюрото  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Каква бисквита, бе момиче  Shocked,  те са нережимни, освен ако не  са от трици hahaha

Laughing Ей на това разчитам някой да ми се кара ако реша да прегреша в бъдеще  Laughing Ама сега може бисквитки, аз нали започвам от понеделник..... няма търпение вече , за сега само чета   smile3529и си набавям нужните продукти. Да видим как ще е при мен  newsm78

# 654
  • Sofia
Здравейте момичета!  Simple Smile

На рождениците, весело изкарване на празника, много усмивки и сбъднати мечти и свалени килца пожелавам!   bouquet

Abrakadabra  а можеш ли да споделиш за телешкото колко калории изразходва организма за 100 гр месо?

Тази информация за различните ми беше доста полезна и интересна Simple Smile

Аз нямам постижения от тези дни, защото още си плащам дълга за пилешката пастърма дето прегреших.  Embarassed
На всички свалени минусчета  - браво момичета  Hug  newsm10
Лек ден на всички и хубаво изкарване на почивните дни! Heart Eyes

# 655
Относно триците във Варна. Вчера намерих едно магазинче на Чаталджа, където имаше както в малки пакети, така и в големи от 750 гр. на цена 3,90 лв.

Даа, знаем го това магазинче  Peace

Не, не е това. Магазинчето, за което говоря е до бариерата на входа на пазара. До преди 1-2 години беше само барака за хляб, а сега го направиха с PVC цялото. Срещу него е млечния магазин Peace

FEN- Честита ти медечинка! Все така напред и надолу (в килцата де  Mr. Green)

Вещи, За бюста и сутиените: на мен все не ми стават, нали съм си надарена, а колежките ми около мен са все с аеродинамична форма и аз като се изпъча.... ooooh!

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 11:18 от играчка-плачка

# 656
Здравейте, аз скоро не съм се появявала, но честно казано се бях отчаяла. Около 3 седмици все на едно и също място стоях, кантара изобщо не помръдваше. Но днес с радост отчетох - почти - 2кг! Време е да променя линийката... smile3508

# 657
Геци 75, видях снимката ти и все си мисля,че май се познаваме,случайно да си завършила Славянска филология в Благоев град,че аз да през 2001?Казвам се Вероника от Банко.

# 658
Здравейте!
Сядам да изпия едно кафе с вас!   bouquet

С някакви здравословни добавки и леко горчи" Никой не пипа. Нали мъжете като чуят за здравословно и се мръщят.

smile3508 newsm08
Абсолютно са като инунизирани срещу тази дума.  Laughing Laughing

За кекса, Мамица, аз също пердаша във фурната ако имам време, но тръбва да на 170/180 максимум. И 20 25 мин му трqбват.
Таман извадих мойте муфинки от фурната, та ето една снимка

След 49 редакции снимката се вижда!! smile3532

Почерпка за всички с повод и без повод!    bouquet

хубав ден

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 11:52 от tatianka

# 659
OFF TOPIC

Постоянно изплуват неприятни последствия от наднорменото тегло, с което така безотговорно се сдобих и не овладях на време.

Зелената група, Кри и Фоли, след няколко консултации, вкл. лекарска и треньорска, се наложи да изоставя ирландските танци. До днес, движението за удоволствие и здраве, беше въпрос на желание, време и пари. Най-вече на първото, защото като ме обземе чувството за непременност...

В равновесие съм само с три "спорта" - планина, народни и ирландски танци. От днес и трите са ми забранени. Най-вероятно без перспектива за промяна.

Вързана коза... Тъжна.

В тази връзка, Кри, приемате ли един омърлушен бивш хипопотам в групата за давене?

Общи условия

Активация на акаунт