Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 528
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро! Кафенце сте пили вече, а по една палачинка за закуска? 

Mamica на мен лично не ми харесва как става в микровълновата и си го пека в обикновената фурна. Първия път ми стана влажно (разбирай глетаво) защото го бях пекла на висока температура. Втория път го правих на по слаба и се получи много добре. И с  шунка от вътре  Crazy

# 631
  • Варна
Dorchester, дано се включи и тя , за да разкаже лично, но с няколко думи : свекър й, който е болен и е постоянно на легло, беше започнал Дюкан,
Понеже едва наваксвам с темата, сега чета ей-това от вчерашния следобед и ще напиша с две думи - същото, което казва и Цвети. Точно при пълното обездвижване този режим е изключително подходящ. Понеже, най-грубо казано, свекър ми си запълва времето с хранене - по-добро от протеините няма. Тъй и тъй яде 5-6 пъти на ден, но вече е забравил белия хляб, пърженото, захарите са в малки количества и така. Тъй че, Тамара, горе-долу няма човек, за когото Дюкан да няма подходяща схема.

# 632
Амери -  happy bd Нека всичките ти желания се изпълнят бързичко !!!
Сънче -  thumbsup  Heart Eyes
Вещи - ех, да имаше как да ти взема излишъка  Peace  newsm12
Фоли -  newsm51 - орисай ни !!!
Славе -  smile3525  smile3501
Джини - изглеждаш прекрасно! Горе главата!  Hug
Перлеее -  newsm03  Heart Eyes
Абиииииии -  txtloves  newsm51
Мамица -   chef - звучи много вкусно! Идея нямам защо се е провалило !  Hug
Гуди -  Hug  newsm10
 welcome - на новичките!
 hug - за всичкиииии !!!
 smile3558 - Желая на всички ви страхотен и отслабващ уикенд !!!  Peace

# 633
Здравейте, на всички отслабващи момичета.

Аз днес правя 2 месеца с режима. Резултата е -7кг . Знам ,че не е много, но мен ме устройва и ще се боря докато постигна крайната си цел - нищо , че калкулатора ме изкарва 67кг.
Мерките:
талия:-4
под талия (размер, който аз вземам на най-изпъкналата част на колема) -5см
ханш -3см
крак (горе) -4см
прасец  -2см
над коляно -3см
Това е. И между другото, днес получих и най-голямата си оценка.
Малкият ми син, който е на 3,5год., днес като ме видя облечена с пола, извика :Мамо, ти като кака! А кака е на 11 за пояснение.

Благодаря ви за помощта, която ни оказвате!
Лек и усмихнат последен работен ден !

# 634
  • София
Здравейте момичета!   bouquet

Амери, Hug честит рожден ден! Да си жива, здрава и много шастлива!     bouquet

Джини Hug и аз съм така + 2 после - 2 ...после по едно време бях и + 4, но не се предавам. Най-трудно ми е да не хапвам сладко и много често се "подхлъзвам" УЖ с нещо малко, но след време си дава отражение...така, че трябва да сме стриктни, няма друго решение.

# 635
  • UK
  Хайде добро утро и от мен. Минусът от вчера си стои и днес, така че официално се намествам на пейката на петичките newsm44
  Ривела и Монн честити ви месеци, а на Фоли честита година
 Амери newsm59 Голяма да пораснеш Mr. Green  bouquet
 Вещи сори, ама не мога да съчувствам, а само да завиждам за "проблема" Grinning На мен гърдите ми станаха режимни, от праскови - на яйца на очи.
  Честито на всички с минусчета и кураж на инвеститорите Hug

# 636
Добро утро и от мен!
Амери, честит рожден ден  bouquet
Да си здрава, щастлива, много усмихната мацка Hug
Вещи, дай малко цица насам Simple Smile
Сънче, всички сме с теб, не се давай на неволите! Hug Ще минат и заминат!
Джини, аз също пия хормони. Но не прегрешавам и свалих 5 кг. Успех и на тебе!
Дорчестър, Перле, Фоли, Геци, Славе, Аби, Гуди, Рачони, Мими Георгиева, Миша97, Играчка плачка, макй Зайка, Катетоджин, свидничка, Михаелче - голямо гуш Hug
На всички желая хубав ден! Hug

# 637
Четох, четох, пък ето кво открих:
Мама Зайка - мерси за кафенце и весело изкарване!  bouquet
Миша 97, Моннн, Ривела - честити 2 месаца дюканстване! Браво момичета!Много минуси за напред ви желая! bouquet
Перлеееееее - браво на теб!  Joy Joy Щом за сестра минавашшшшш, суперррррррр си! Младейш, ей младейш!  bouquet
Лени плд- хвърли ме в тъч с твойте години и щерка! Браво бе мацко!  bouquet
Смърфиета - честита месечинка живот с Дюкан!  bouquet
Амери ,  желая ти много любов, радост, щастие и прекрасни мигове, сбъднати мечти! Hug

Славееееее - Браво! Честито намаление! Давай все така!  bouquet
Фоли - цяла годинка?! Браво сладуранке! Само така!  bouquet
Светланка - мерси за добавката към кафенцето!  bouquet
Сънче - успех в твойте неща! Дано всичкое наред, мила! С теб съм! Praynig Hug
На всички с минуси или  задържащи /като мен/, новички и старички, стриктни и съгрешаващи - много   love001 и  newsm51

# 638
искам да попитам нещо ...вероятно глупаво , но вече съм в потрес от постоянния си глад , не мога да се понасям  #Cussing out та въпроса ми е :
Може ли този постоянен глад да се дължи и на това че съм в МЦ  Tired
Другия - имам да свалям 6-7 кила ...е 10 най -хубаво , ама не се надявам особено  та трябва ли да спазвам 5 дневния ударен режим за оптимален резултат или не ... вече ме наболява главата от постоянния глад ....защо така стана при мен  ooooh!

# 639
Привет на всички.  Hug

Влизам само за малко, че отивам на работа. Днес правя 2 месеца с вас. Резултатът е -7кг. с Дюкан!  Joy
Благодаря ви за подкрепата и невероятния приятелски дух в тази темичка! Страхотни сте!
  bouquet

Лек ден на всички, довечера ще направя отново включване. Peace

# 640
Амери, честит дюкански рожден ден!  happy bd

Миша, Моннн, Ривела и Мама Веси, честита месечина!   bouquet

Фоли, синеочке, успешна втора година.  newsm51

Спасдиди, а дано скоро ме отметнеш.  Wink

Момичета, като стана дума за продължителността на ударната фаза - аз съм решила да изкарам 10 дни... Някой правил е тази фаза за 10 дни и използвал ли е лекар за целта?
Сестра ми направи 10. Беше си ОК. Аз направих 8. Също без грижи, хем бях денонощно по задачи и купони. Наистина денонощно.

розичкааа от риба се слабее най-много така че аз лично мисля че можеш да замениш всичкото месо с риба.
И аз смятах така до скоро, но има меса, от които се отслабва повече, отколкото от риба. Не много, но повече.  Wink Дори пилешкото е с различни стойности и най-много ни вталява бялото му месо.  Peace
100 г месо = 120 ккал - организмът изразходва 210 ккал за храносмилане
100 г риба = 120 ккал - организмът изразходва 190 ккал за храносмилане
100 г мляко = 90 ккал - организмът изразходва 140 ккал за храносмилане
1 яйце = 60 ккал - организмът изразходва 90 ккал за храносмилане

Дружинаааааа!ВидЕх тази сутрин кантарЯ -16кг. newsm44Урааааааа,айде една мексиканска вълна по този повод! Mr. Green
ukliam1   newsm44     love001

Вещи - като го докараш до 80 J ми се обади, ще ти прехвърля някой  Blush
#Shocked Гуди, уби ме, бре! Дори не подозирах, че има такъв размер. Как ги носиш? От къде изобщо си намираш сутиени?  Shocked Аз като носех 80 G си мислех, че още малко и ще ми трябва хамалин през деня и масажист през нощта...

Геци   love001

# 641
искам да попитам нещо ...вероятно глупаво , но вече съм в потрес от постоянния си глад , не мога да се понасям  #Cussing out та въпроса ми е :
Може ли този постоянен глад да се дължи и на това че съм в МЦ  Tired
Другия - имам да свалям 6-7 кила ...е 10 най -хубаво , ама не се надявам особено  та трябва ли да спазвам 5 дневния ударен режим за оптимален резултат или не ... вече ме наболява главата от постоянния глад ....защо така стана при мен  ooooh!
Вили, тук със сигурност няма глад! Ядеш колкото искаш, но всичко позволено! Пиеш ли  достатъчно вода?
Възможно е да задържаш преди МЦ, и аз задържам преди и по време, че чак като мине цикъла, пада килцето!
Удърния може да го направиж и 3 или 4 дни щом ти е трудно! Ще се справаш! Давай, успех ти желая!  bouquet

# 642
Вили, яж когато си гладна, няма ограничения за броя и количеството, а само трябва да е от разрешените  неща. А за главоболието,  и други се оплакваха в началото, но преминава.
Успех  Hug

# 643
Благодаря за подкрепата момичета !!!!!!!!!!!!!!!  bouquet Hug Hug Hug

# 644
Здравейте момичета,2 дни нямах време дори да включа компютъра,егати отпуската дето я карам,не се спирам и се чувствам изморена вече.Снощи бях на театър,много хубаво,днес обаче нещо не ми е на кеф,заспало ми,вие ми се свят,трети ден ми е от смесен режим и кантара сутринта показа + 900 грама #Cussing out
На всичкото отгоре май трябва да сложа бележки на режимните ми храни"НЕ ПИПАЙ",вчера ми изяли манджата,днес ставам,и изварата опаткали,как да си в добро настроение.Надявам се след като си изплаках болката да ми поолекне малко.Бтв:в овулация съм,може ли затова да сам вдигнала грамчетата?

Общи условия

Активация на акаунт