Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 532
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вещи - като го докараш до 80 J ми се обади, ще ти прехвърля някой  Blush
честити минусчета на охлювите, на кончетата (брей, че бързичко търчи това с двата крака - на Славето го докарва  Wink ), че и на инвеститорките и на тези, като мен, дето не знаят какво става
славеееееееееееееееее, бандааааааааааааааа

що стана  Crazy няколко страници имам да чета  Heart Eyes

# 616
ДОбро утро. Tired Аз съм нещастна, ама много, нямате си идея колко много...Кантарът отново ме изкара +2 кг. тази сутрин и пак ще съм на П ден. Третофазнички, имали ли сте подобен проблем и как се справяте?!?

# 617
Добро утро и от мен! Първо ви изчетох и тогава се включвам.
Amerie честито и от мен!  Да си жива, здрава и много щастлива.  bdbaloni
Браво на всички свалили. На задържащите, търпение му е майката. После ще сте удовлетворени от резултата. Аз също не съм от най-бързо свалящите, но пък на обиколки става по-бързо отколкото на килограми...така че мерете обиколките, момичета. Аз снощи като си облякох любимата дънкова пола, само дето не се разревах с глас. Като я пуснах, тя си падна направо на пода, а ми беше супер. Очаквах да е широка, но чак толкова - не.
Чао за сега!  bouquet

# 618
Добро утро, милички!  Hug

Обаждам се, че съм жива, макар и доста изтощена. Здраве да е! Ще се оправят нещата.  Crazy  Praynig
Благодаря на всички, които не спират да ме подкрепят през цялото време!  newsm51 Безценно е вашето приятелство за мен! Обичам ви!  newsm76

Амери, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и късмет! Всички свои цели да постигнеш и да не спираш да мечтаеш!  Hug newsm59

Честито на всички с минусчета, на всички празнуващи месечинки!  Hug
Търпение и кураж на задържащите!  Hug
Добре дошли и успех на новичките!   bouquet

Желая на всички един прекрасен петъчен ден с много усмивки и настроение!    Nature Sunny Kissing Heart

И да не забравите:

РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (утре) от 13,00 часа в механа "Ловна среща".

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 09:07 от Sun

# 619
Добро утро.  bouquet
Амери , Честит Рожден Ден, да си жива и здрава, много любов и късмет

Бачиии, честити ти свалени грамчета  love001
Славеееее и на теб, честито Hug
Катетоджин, ще си проспиш младините :hug
Майка Зайка, весело изкарване  Hug
Джини, що така? Какво си хапвала, че 2+? Да не е вода или солено, или повече зеленчуци, много неща може да са. Ще ги пребориш, няма страшно Hug
На всички с месечинки, честито за удържането. Аз вчера годинка направих, кога се изтърколи, Вещи, догонвам те Joy Joy

Хубав ден и весело настроение на всички newsm51

# 620
Фоли, ами аз попрекалих последните седмици /всеки ден по нещо сладичко-малко, но все пак.../, освен това пия хормони и може да влияят.  ooooh! Сама съм си виновна- станах като тия дето прегрешават, гледат кантара и си казват: "Ето, то не е оказало влияние" и така...докато един ден не те изкара с няколко кила отгоре и като се обърне колата вече...Уф, много ми е кривотийско.

# 621
Добро утро сладурковци!
Амери Чести Рожден Ден! Желая ти всичко най-хубаво в живота!

И аз да се похваля-падна в канала и поредното килце  Mr. Green Супер щастлива съм! Сега ще си променя линийката. Момичета благодаря ви за подкрепата и че ви има

Относно триците във Варна. Вчера намерих едно магазинче на Чаталджа, където имаше както в малки пакети, така и в големи от 750 гр. на цена 3,90 лв.

# 622
Amerie Честит Рожден Ден и от мен, пожелавам ти много здраве и любов. newsm51

Аз да дам отчета си, днес съм на най-хубавата баничка, спретнах си я снощи и честно казано нямах търпение да стана сутринта и да захвана да я ям. За обяд пак от нея + ролца от раци, а за довечера още не съм го измислила. Иначе до тук съм на 1 кафе и 0.500 л. вода.
Желая ви спокоен ден и много свалени и задържани килограми.

# 623
Амери,  newsm59
Фоли,  smile3501 newsm51
Бачи newsm51,
Славе,  newsm51
Сънче,  newsm51
Перле, това със сестричката е страхотно.  smile3525
Вещи, и аз имам същия проблем. Някъде към средата на режима, дори старите с по-малък,номер ми бяха големи чашките. Скоро ходих да си купя нов, мерих, мерих и си излязох без нищо. Обиколката ми е голяма, а чашката пак станала D, продавачката малко се ядоса, че нищо не купих и ми предлага да съм си скъсявала обиколката, а аз такива си ги имам вкъщи.
Джини, и аз от една седмица се боря с едно +1 кг., дори вчера в П-четвъртъка не падна, но сигурно до другата седмица ще му видя сметката, надявам се.
Поздрави за всички с минусчета и на новодошлите! smile3525

# 624
Джини, гадни са тези хормони, знам че от тях се пълнее Sad
Що се отнася до прегрешенията, абсолютно си права. Влиза се в една спирала, дето няма измъкване. Хапване, сваляне с протеини /защото си казваш, аз знам как да ги сваля, няма страшно/. Но този метод действа няколко пъти и спира. После започва задържането, качването и лекото обезверяване. И пак отначало. Та идеята ми беше, че въпреки всичко, не бива да се прекалява с храната и да не се предоверяваме на факта, че прегрешението не е довело до повишение.

# 625
Да ви се оплача, и аз съм всички наопаки, аз на терсене. То някои няма да го приемат като оплакване, ама аз наистина се оплаквам от това. Бюста ми се е увеличил. Обиколката ми е намаляла, но чашките ми са увеличени Sad  Пробвах си всички стари сутиени и всички ми са малки на чашка  #Cussing out Пък аз съм си по-широка нагоре и толкова много ми се искаше да се посмаля  Cry

Ей, че оплакване! Вещи и аз искам така!
Здравейте сладурки! Да се отчета : за 4 дни - минус 3,5 кг! Направо невероятно!
Обичам ви!
Честит рожден ден на Амери!  bouquet

# 626
Добро утро, сладуранки! Hug
Днес окъснях, но грабвам кафето и сядам да чета в приятната ви компанийка..  bouquet

# 627
Сега правих за пръв път кексче. Исках да ми е като питка и да сложа шунка и яйце м/у питката.
Ми....леко отвратително и влажно стана. Абе ядох го, но с отвращение.
Защо ми е мокро? Ето рецептата, която ползвах.

2 яйца
2л. овесени трици ( 1 фини и 1 едри). +1 пшенични
3л. кисело мляко и в него накиснах триците 15 мин.
В робота разбих първо белтъците на сняг и после сложих желтъците. 1л. бакпулвер. Разделих на 2, защото стана адски много пяна ( като суфле). В 2 чаши/купи за супа и първо ми прекипяха, после се смалиха и станаха малко по-дебели от питкоте на МК'Доналдс. Пекох 5 мин.
 На вкус нещо.....И мокри.
Дали ако сложа 2л. пшенични и 1л. овесени, ще е по-добре.

# 628
  ura bdbaloniна Амери!Лек и свалящ ден на всички с поводи и без!
Сънче newsm51!
Вещи, що който не ги иска си ги има, че и растат, пък при мен първо те изчезнаха. А д...то стои и само лееко започва да намалява.Но да живеят подплънките- на вид ще го докараме!
Дай боже и мен като Перлата след време да ме мислят за сестра на моя 15 год. младеж!
Дали не искам много newsm78
Майка Зайка, кафето беше чудесно- пийнах го с вашата приятна компания и вече започвам да се правя, че работя- петък е , мързи ме вече
Хубав ден!

# 629
  • Бургас
Амери, честит рожден ден! Много здраве,късмет и сбъднати мечти ти желая!   bouquet newsm59

Общи условия

Активация на акаунт