Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 545
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 600
amerie получих ги , че и ги раздадох после  Crazy Сега чакам теб Hug Heart Eyes
Честит рожден ден    nbirthday   bouquet . Да си обградена с много любов и късмет  Heart Eyes
Всички ли се одремахте  ?  newsm78

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 03:07 от Nelly82

# 601
  • Oslo,Norway
снощи не четох и през деня ми се взе акъла :crazy: да видим каква ще я накъдрите до към 8-9ч :lol:лека и мека на всички   newsm51
 newsm47

# 602
  • София
Добро утро красавици заслабнали. Hug

Много благодаря, на всички, които отбелязаха моята промяна. За съжаление пак много съм изостанала с четенето (има няма 25 странички Mr. Green).  Но ми се мерна, че честитите нещо на Мишлето - Мишле - ако е това което искаше и за което си мисля -  hug ГОЛЯМО ЧЕСТИТО.  bouquet
Аз съм станала рано да оправям багаж, че се изнасяме от София след работа.
Слънчева събота и недедя ви желая. Кой като иска -така- newsm41 така family или така 1swing
P.S. Понеже ще ходим в Берковица, ако има Дюканки там, можем да спретнем едно кафепиене. lalalala Пишете ми на лични Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 06:31 от Майка Зайка

# 603
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Amerie честито и от мен!  Hug

Заяц, защо 4-ма ще се разхождате??!! newsm78 Mr. GreenДа не искаш нещо  да ни кажеш?! Mr. Green Мерси за ранното кафе

# 604
Добро утро,

Майка Зайка, ммм кафе  Hug
Амери, newsm59 много здраве и късмет! Flowers Rose
Мишле, честито! Лека и спокойна бременост и да гушненш здраво и щастливо бебче!
Сънче,  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Хубав ден!

# 605
  • София
Amerie честито и от мен!  Hug

Заяц, защо 4-ма ще се разхождате??!! newsm78 Mr. GreenДа не искаш нещо  да ни кажеш?! Mr. Green Мерси за ранното кафе

Не бе Катериноооооооо.. това пожелавам на вас - кой с дете кой без дете.. да си починете хубаво Hug

# 606
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз ще си почина спейки, не знам за другите! Mr. Green

# 607
Амери ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН 

# 608
Амери ЧРД много щастие и любов , да си все така усмихната , красива и желана.  party023
Вещи относно сутиените и моите ми станаха широки в подгръдната обиколка , но в чашките (за мое съжаление)не помръдват. #Cussing outДе да можех да преотстъпя на тези които нямат Embarassed
Мамо зайке тенкс за кафенцето Hug
И да се похваля , след последните 5П съм -0,500 , т.е.82кг  Grinning
От мен толкова за сега , ще дърпам шалтера на нета , че аман от тоя ремонт вече.Довечера ще се "пусна" отново , за да видя какви сте ги свършили през целия ден newsm53
Успешен ден на всички и много Hug Hug Hug

# 609
Добро утро хубавици
amerie   ЧРД да си здрава, щастлива и обичана нека да се сбъдне всичко, което си пожелаеш!

Приятен и усмихнат ден ден всички!

# 610
  • софия
Дружинаааааа!ВидЕх тази сутрин кантарЯ -16кг. newsm44Урааааааа,айде една мексиканска вълна по този повод! Mr. Green
УбичАН ви бееее!!!Зайче, Hugмерси за кафето,пия и бегам!Лек и весел викенд от мен,че незнам дали ще се класирам до компа повече. smile3521Довечера,като пускате мъжОвете,пратете един и по водосточната тръба за Славка,да не оставя зян,като не е до компа. Mr. Green

bye

# 611
Дружинаааааа!ВидЕх тази сутрин кантарЯ -16кг. newsm44Урааааааа,....
newsm44 newsm44 newsm44 newsm47

# 612
  • софия
Бачинката,ми тя! Hug Hug Hug  love001

# 613
Doбро утро!
ох, кафенце! Мерси! Hug
Амери, ЧРД!!! Да си най-прекрасната и обичана жена! Да се разбирате и слушкате!  bouquet  bouquet  bouquet
Славе, честито! Каква хубава цифра е зад гърба ти!
Зайка, приятно изкарване!
Сънче, как си? Hug
 охлюва е  с минус 100 гр  Mr. Green

# 614
  • Пловдив
Амери, честит Рожден ден! Щастие, късмет и любов!

Общи условия

Активация на акаунт