Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 503
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 435
diameter, благодаря ти за вярата в мен!  Hug
Да те питам, понеже и ти си искала повечко кг да свалиш, влизала ли си в 3-та фаза да задържаш или все си си 2-ра? Понеже нали все гледаме, милия доктор какво е писал, та той не споменава за нищо такова. Специално прочетох! Казва си човека, кибичите във 2-ра фаза, докато не достигнете желаните килограми. После такива като мен, ако успеят, си кибичат 2 години в 3-та и забравят, че е имало живот преди Дюкан  Joy Joy Joy Joy
Моля, моля, аз така и на себе си давам кураж, че мога да успея  hahaha. Но аз нямах смелост да си поставя за цел например 65 кг., защото и тези 70  са ми много. Ама си казах - първо там да стигна - после ще му мисля. Не съм минавала в 3-та засега, ама и това го обмислям като вариант.    bouquet
Перлата - ни съ смей,   bouquet лесно ти е на тебе, ама ние с по 100 и повече кг. може и по 5 години да изкараме в 3-та  Rolling Eyes

# 436
perlata, на басей е супер! Завиждам ти чак. А аз, ако отслабна 55 кг, са си 550 дни след това. Е айде малко съм преувеличила, не са точно 2 г.

diameter, щом си стигнала до тук, ще стигнеш до където си поискаш! Аз реших направо да гоня "програма максимум" и няма да се предам преди това! За 3-та за сега изобщо не се замислям, защото просто много добре се чувствам. Ако ми стане трудно някой ден, тогава евентуално бих могла да се замисля. Успех! Малко ти е останало  coolcool

# 437
Мишле, официално ЧЕСТИТО! Сега само спокойствие, фолиева киселина и лека храна! На финала ще гушнеш едно страхотно, здраво бебче!
Ори, и да е верен, т'ва е положението! Шъ го боря!
Аби,  Hug
Кейти1402, добре дошла! Hug Толкова, че и повече даже!
Нели, а мен не щеш ли да ме видиш в събота?  Sad
[/qu

МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВА  Simple Smile МНОГО МИ Е ТРУДНО БЕЗ СЛАДКО ОСОБЕНО КАТО ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА КУПУВАМ ЗА ВКЪЩИ Cry

МОМИЧЕТА ТУКА САМО МЛАДИ МАЙКИ ЛИ ИМА Rolling Eyes
А ТАКИВА СЪС ПО ДЪЩЕРИ НА 17 Shocked

# 438
Има със син на почти 22години Embarassed hahaha Joy Joy
Диаметер,пожелавам ти да стигнеш моите килограми  Hug Hug

# 439
И с почти на 20  Crazy
Перле, дано, ама надали, както е казала Айшето на Асан, като си легнали първата брачна нощ  Joy

# 440

Какво правите, муцунки?
Днес пак дъжд от намаления, ама как го правите бе, хора, ще се стопите, ей  за всички!
Аз уж не съм от пишман готвачите, обаче тия дни се разочаровах, че не успях да направя 2 неща- крем без карамела в микровълновата/ отдолу стана вода, отгоре като пресечено, но пак го изядох де / а второто -бухтичките на Бачи- направих първата смес, изсипах на затоплен гофретник, но не такъв тип като нейния- еми не мога да ги изчегъртам после. Всичко стана на трохи.Малкият ме видя как се мъча да изчистя уреда, и само се покачва на неговото столче, за да стигне шкафа и чегърта с една вилица, поне ми изчисти гофретника детето .
Мишле, много се радвам за теб! Знаех си! hug Здраво и хубаво бебче ти пожелавам! newsm32
Стеф, Кейти 1402 welcome и успех!

# 441
Цвети   bouquet, прати го и у нас малко да поизчисти скари, тигани и др., че мойте се вясват в кухнята само когато дойде време за ядене. Пък после ще се реванширам както кажеш Hug

# 442
  • Тракийка в Софийското равно поле....
nuts Ида тичешком.
Лелеееее, ама човек не може за миг да отклони поглед от темата.......... Аз съм изпуснала има няма 15 страници  Grinning

Мишле -честитооооо smile3525, лека бременност preggo и едно, здраво и засмяно бебче   ylinfant

Духи-пухи - честитки и най-прекрасни емоции за празника   bouquet

Аз вече съм на втори деееен! Ей нямам търпение да минат поне 5 дни, че да има някакво раздвижване. Но пък засега изобщо не ми е трудно. Така че ще действам. Не съм се снабдила още с много продукти и гриза пиле само, нооо събота и неделя ще ходя на лов за диетични храни, че няма време!

Hrisula и Diameter вие ми вдъхнахте вяра - аз така се плашех, че няма да мога да сваля толкова много килограми, но явно....... можелооо   bouquet

# 443
Здравейте и от мен. Влизам само да честитя страхотната новина на Мишлето   bouquet Честито  ,много се радвам и дай боже още много от нас да се похвалят в бъдеще  Hug  Да си много здрава  и да си родиш едно малко сладко пухче  newsm30
На рожденничката също да честитя - Пухи да си много здрава и много да те слушат домашните, да си прекарате страхотно довечера   bigdance2
Очаквайте ме пак в понеделник, когато ще се впиша официално в листата на най-върлите Дюканки  newsm44
Хубав ден на всички   bouquet

# 444
Здравейте и от мен

Мишле, честито прекрасна новина 1stroller
Духи-пухи , честит рожден ден newsm59

Аз също задържам  и не свалям, остава ми 1кг и си милех,че до една седмица ще го преборя и ще  влязя в 3 фаза, но това килце е упорито. Лошото е, че съм настинала и много ме боли гърло и нито ми се яде нито ми се пие

# 445
Цвети   bouquet, прати го и у нас малко да поизчисти скари, тигани и др., че мойте се вясват в кухнята само когато дойде време за ядене. Пък после ще се реванширам както кажеш Hug

Това направо ме накара да се просълзя от смях - чак си изплюх половината бисквита на бюрото  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 446
tzvety roussimova, и моите бухтички имаха абсолютно същата съдба. Или в гофретник не може да се пекат, или нещо дружно бъркаме в рецептата. Аз като ги правих чак 2 дози бях разбъркала за няколко дена. Като видях, че нищо не става, веднага се прегрупирах и опекох останалата смес като кексче. Няма да отива зян я!  Joy Joy

Tatitt, аз още не съм кой знае какъв пример, има къде къде по-главозамайващи резултати, но и ти ще успееш, само воля и позитивно мислене ти трябват!  newsm10

# 447
ЕЙЙ ЦВЕТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА НАИСТИНА ТУК Е ИНТЕРЕСНО  Simple Smile
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ЩЕ ВЗЕМА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ МОГА ДА УСТИСКАМ КАТО ВИ ГЛЕДАМ КАК СТЕ НАМАЛИЛИ КИЛОГРАМИТЕ   bouquet
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ТУК Hug

# 448
Lady , diameter много благодаря за отговорите. Горчи ужасно,  Sick дори и с плодов сок не мога да го пия...

Намерих и съдържанието на Цитросепта от половина съставки и понятие нямам:
съдържа природните съставки: флавоноиди, аминокиселини, захариди, токофеноли и до 30 мг/г аскорбинова киселина (Вит. С) и е богат на полифеноли, включително кверцин, хисперидин, нарингин, камперол гликозид, апигенин, рутинозид, понцирин и др.;
И следните минерали: фосфор, калий, желязо, натрий, магнезий и всички витамини от група B, биотин.

Извинявам се, че стана така дълго, но предпочитам да се допивам до вас.  Hug

И да не забравя  nbirthday на duhi puhi

# 449
Сори 2 пъти се публикува.. Как стана не разбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт