Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 444
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 780
  • Oslo,Norway
аб ехора нещо не мога да си генерирам линийката я помагайте Praynig

# 781
Преси, в Кауфланд предната седчица видях, за Пикадили не съм сигурна.
keiti1402 Искаш да си сложиш линийка, така ли? Примерно, кликни върху моята и ще ти стартира страница, където си въвеждаш ръст, стартово тегло, желано тегло ит.н. Когато натиснеш бутон "Генерирай линийка", копираш BB кода . Ако се задрудниш, свиркай  Peace

Тук наистина мога да стоя гладна. Тъкмо хапнах и като чета за разни шкембета, мъфини и т.н., взех да преглъщам  Joy

Играчка-плачка стигнах до генерирането излязоха линковете ами те много кой да копирам  newsm78 мале че съм тъпа smile3511

# 782
  • Варна
заповядай Partyпу утре ще си го издирвам Mr. Green

Аха знаеш ,че съм далече и се гавриш а..........  car003 newsm01 motor

играчка-плачка   ,  newsm10

# 783
Копирай ВВ кода, онзи който почва с .....].....[img]......
После този код го пействаш (desen buton na mishkata, paste) в полето на подписа ти - отваряш си Профил, оттам пак профил и там долу има празно поле за подпис. Копираш го там въпросният код и даваш Запази и готово.

# 784
Привет момичета,
Съжалявам че не мога да изредя всички с повод Embarassed затова.....
Честито на всички с минусчета, на всички дюканки с кръгла дата в календара си и на всички с повод newsm08

Искам да ви питам коя част от телето си мелите за кайма, че аз попаднах на едно тлъсто месо Sick
  love001

# 785
...да не стана някой прилеп Joy
Всъщност, прилепите са едни от любимите ми животни и ги намирам за много красиви. И съвсем не са сбръчкани.  smile3533  По-скоро виж това.  Wink

Цвети, и аз се опитвам да го погледна от тази страна.  Hug Ти не ходеше ли в Света София?

Валето, благодаря!   bouquet

# 786
  • Варна
Момичета , лека вечер и един прекрасен и слънчев уикенд ви желая  newsm51 . Най вероятно няма да мога да ви чета, защото ще пътувам / при  rivela  Laughing /

rivela   hug, пошегувах се , не ми се разсърди нали  ? Чао до понеделник  Hug

# 787

Искам да ви питам коя част от телето си мелите за кайма, че аз попаднах на едно тлъсто месо Sick
  love001

Филето. Понякога взимам готов стек и него меля.

# 788
Ура момичета с общи усилия успях с тая линийка  newsm68
еееееее то наистина си било вярно за сговорната дружина е и ако мога и килцата да сваля направо ще ви черпя за подкрепата  Hug

# 789
  • София/Осло
лео-ям люти чушки по всяко време..добре ми действат на ОО
смърфиета-за 1 месец "само" 6 кила е повече от перкрасно  Laughing
светлат -шкЮмбето си е шкЮмбе и не прилича на нищо друго освен на шкЮмбе.....не мож ма излъга с воденици, гъби ,дреболии  Naughty
вещи-цицорке....ти недеволстваша ама я питай мъжете  Flutter
америи- честит рожден ден...да пребориш килата и да въртиш на мъжа ти главата  Joy Joy  Heart Eyes
славке - честито, душо тръчлива  Joy  Heart Eyes
джини -и  при мен, и при мен сатва така в 3 фаза..ни съ пУаши  Hug
мамица-печи във обикновена фурна и ако слижиш едри трици няма де е толкоз мокро
ауууууууууу що не свиркате, че майка Тереза днес е годишничкаааа  Heart Eyes Heart Eyes..ейййййй пацееееееееееееееее все да си ми такава дружка непослушкааа  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Hug Hug

# 790
Момичета , лека вечер и един прекрасен и слънчев уикенд ви желая  newsm51 . Най вероятно няма да мога да ви чета, защото ще пътувам / при  rivela  Laughing /

как да ти изпратим и на теб  Hug

# 791
...да не стана някой прилеп Joy
Всъщност, прилепите са едни от любимите ми животни и ги намирам за много красиви. И съвсем не са сбръчкани.  smile3533  По-скоро виж това.  Wink

Цвети, и аз се опитвам да го погледна от тази страна.  Hug Ти не ходеше ли в Света София?

Валето, благодаря!   bouquet

ЕЕЕЕЕЕ Абракадабра мале ако толкова се сбръчкам направи си е да се хвърля от Аспаруховия мост без бънджи....  smile3534

# 792

мамица-печи във обикновена фурна и ако слижиш едри трици няма де е толкоз мокро

Е, нали някой беше писал, че ставало лесно и вкусно. Мързи ме във фурната да загрявам, чакам....и то само за някакво си кесче. Аз най-вече за принцеси го искам и за питка за сандвич.
Другия път, ще пусна на 13 мин.

# 793
Момичета влизам да ви кажа че току що са докарали пшенични трици във Фантастико в СкайСити, 200гр. - 0.49 лв. Аз си набавих 5 пакета за сега  Laughing Тази цена ок ли е? Вчера една приятелка ми купи от някакъв магазин до Плиска същите 200 гр. за 1 лв.  newsm78  

# 794

как да ти изпратим и на теб  Hugаха сетих се бием си среща по средата на пътя и си го кльопаме дружно Joy Joy Joy
сори за поста    Peace
valeto запазваш си пшеничните, а утре забягваш да си купуваш Овесени трици -това трябва да ядеш

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 17:32 от rivela

Общи условия

Активация на акаунт