53та Американска седянка

• 16 277
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Аз затова отказах един бейби шауър днес. Tandoori , кажи нещо за лекарства, какво се дава? Нашето педи откакто изписа кортикостероиди на Мая не искам да го виждам повече.

Течности, почивка и Тайленол ни казаха на нас.  Rolling Eyes Обаче я заведи да я диагностицира лекар, че е това със сигурност, защото може да е някоя от другите "шарки", а и зависи в какво състояние е детето, защото понякога ако е много зле изписват и антибиотици.  Peace

# 136
Момичета моля ви дайте някоя идея за подарък за момченце на 10м. Ще го нося в УС, дали има нещо, което да взема от Бг. и което ще го впечатли  Confused
За родителите също имам чуденка, надявам се да измисля нещо, че вече няма време  Rolling Eyes
Ирка, къде се изгуби  Hug

# 137
Clairette
Детето българче ли е? Ако е - книжка, CD с песнички. Ако не е, просто не знам какво би му могла да намериш в България, което го няма тук (и то доста по-евтино).  newsm78
За родителите му бутилка хубаво вино (или ракия, ако са българи).  Носила съм и кукерски маски и кукли, но за хора, които знам че колекционират и много се зарадваха. До колко са ти близки и ги познаваш? Някакви интереси?
Сори, че не съм много от полза.

Atalanta, как установиха болестта? С кръвен тест ли? Дъщеря ми я изкара, но диагнозата бе поставена след кръвен тест. Няма лекарства както Tandoori е вече писала - течности и почивка. Дано да се оправи по-бързо детето.

# 138
Момичета, видяхте ли това:  http://www.cnn.com/2008/US/04/11/boudreau.campus.rage/index.html

Защо ли на мен ми се струва, че нещо не е (било) наред с майката/ родителите по- скоро, отколкото с момчето...

Clairette, за българче или американче?

# 139
MrsG, КТВ благодаря ви   bouquet
Бебето е българче, родителите са българи- сестрата на приятеля ми и съпругът и, не ги познавам, първа сгляда  Laughing

# 140
  • usa
Миз, аз съм абсолютно за печка с керамичен плот ( в БГ имам такава), от тези дето имаш възможност да включваш два едновременно, които формират един цял продълговат ( не знам дали го обясних правилно). Електрическа, с вентилатор, таймър, дилей таймър, с чекмедче, което е втора фурна, самопочистваща. Мечтая си аз...кокошката просо сънувала Wink, ама тези спецификации дето ти ги описвам под 1000 няма.  Rolling Eyes

с $1000-доларовите печки ще изчакам. силвия тъкмо е започнала да проявява интерес към готвенето, или може би неволята я е принудила да търси начини да се спасява от гладна смърт..., та ще се ориентирам за сега към нещо по-евтинко, та да не страдам толкова като бъде абюзвано от учещото се да готви поколение... иначе проявявам интерес към керамичен плот, но защо чувам от всички потребители на такива, че били трудни за почистване? ти какво ще споделиш като опит?

# 141
Не са трудни за почистване. Но се чистят внимателно и с препарат. Майка ми има в БГ и аз много ги харесвам.

Бенс, вчера бях в Н&М, нали са пуснали на Маримеко неща. Не ми харесаха, една шарениика  Whistling Може би само в черно-бяло нещата. Останалите бяха с едри десени, да си правиш възглавници от тях  Laughing

МисГ, четох статията. И аз съм на мнение, че сигурно и родителите не са много наред..

# 142
Миз, на мен ми е много трудно да го чистя проклетия плот за да го докарам до перфектен огледален вид, иначе мъжо дълго и упорито си го лъска със някакви специални пасти, но тАка ще е - аз кулинарията я докарвам до варене на яйца и 2-3 манджи 2-3 пъти годишно - който плеска да лъска! Печката иначе е тия с екстрите и нулите, става, но като пусна тая фурна като хамбар затопля целия апартамент...много дразнещо!  Mr. Green

Бубс, ще ми е много приятно, ох дано се пооправи времето та да се видим на чист въздух по реката например...ние този и следващия уикенди малко попрепушваме, че пиша мидтерм пак, но ако съгласуваме за великденския уикенд... тежки гемии сме, сега и с баба и с беба... да ви се похваля - снощи ме водиха на кино като младо гадже  Shocked The BANK JOB - много, много свежо и с бритиш акцент от началото до края  Grinning

Атти, мила - ти ли си с ушна!?!

Тандури - всичко ще е ок, ама и ти си силна българка!

# 143
миз, нашата печка е със стъклокерамичен плот (с голяма част от екстрите, които Тандури е описала) -около $ 500-600 беше. Чистя с обикновена гъба с препарат за миене на чинии.  Когато се появят гадни петна, които не излизат ползвам препарата (бяла паста на вид), който ми връчиха, когато купувахме печката. В Таргет има и кърпички за прочистване (за да избегнеш гъбата).

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 00:38 от Niki1

# 144
Честит празник на Дани, със закъснение...Да е здрав и все така усмихнат!

Ние вече сме обратно в Лондон  Simple Smile Чакат ме куфари, и хич не ми се започва  Crazy

# 145
Мишолина, почивай душко  Laughing  /моите куфари винаги седят по една седмица  Embarassed/

Индиана, не ме дразни сега с това кино  Crossing Arms

Мъжа ми учи и никъде не ходим. Или работи. Снощи "работи" на един беизболен мач и от умора ходили и на бар  Rolling Eyes

# 146
  • У дома
КТВ , Тандури , благодаря ви. Аз четох, че нашто чудо се открива чрез кръвен тест, но ние дори не я заведохме. Само с моите съседи говорих, уж доктори, а не се сетиха изобщо за подобна диагноза. Да живее Чичко Гугъл.

В къщи е паднала бомба - сменям стаята на Мая и сега какво пренасяне ме чака...

# 147
миз, ние купихме скоро със стъклокерамичен плот печка. Има 4 котлона + едим уормър, пече добре, долното чекмедже е уормър също, има копчета за втасване на тесто, дилейт старт, стийм клининг и кой знае какво още дето не съм разбрала. За мен е най-лесно за чистене от тези с койл и газовите с решетките (имала съм от всичките). Пастата, за която са писали по-горе, я използвам редовно..от Лоус за около $800-900 беше:
http://images.lowes.com/product/036725/036725403529.jpg

днес успях да си надвия страха и отидох на фризьор ( след 10 месеца), не е лошо, но още много далече от моя човек в Бостън...така ми липсва...

мишолина, кога мина това време? и аз не разопаковам за няколко дни/седмица Blush

Пумпал, казваш, да не ме е яд значи, че няма тук Н&М...аз бях инструктирала мъжа ми като беше в командировка до НДж, да гледа, но колекцията още не беше излязла тогава...много го обичам аз този магазин- има и некачествени неща, но пък имам такива от няколко години не са мръднали...аз гледах преди в нета други маримеко дрехи и те бяха с големи мотиви, може би е замазена марка Flutter

МВК, оправяйте се всички Hug

Clairette, книжки с бг приказки и сд-та и от мен...на това най- много се радвам като ми изпратят от Б-я за А.Джей.

# 148
breh,човек се учи докато е жив. Дори не знаех че печките можели такива чудеса да правят и колко си ми беше добре с моя тукашен Раховец newsm78
*
за по-големки деца(2 и нагоре)-отскоро нашия дом е зарит с тези неща,стеф много се занимава,чисто и сравнително смислено
http://www.hotdealsdirect.co.uk/ccp51/media/images/product_detail/15821f.jpg
има мого разновидности,стикери са и няма лепене и рязане. Последната кутия е с вещици,замъци и "айназооооооооорс",хит голям

# 149

за по-големки деца(2 и нагоре)-отскоро нашия дом е зарит с тези неща,стеф много се занимава,чисто и сравнително смислено
http://www.hotdealsdirect.co.uk/ccp51/media/images/product_detail/15821f.jpg
има мого разновидности,стикери са и няма лепене и рязане. Последната кутия е с вещици,замъци и "айназооооооооорс",хит голям

О, да, и у нас има остатъци от такива.  Simple Smile Но вече ги надраснаха момчетата, до около 5г. вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт