53та Американска седянка

• 16 276
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • Boston, MA
Хиляди милиони благодарности на всички за прекрасните пожелания, половината да се сбъднат, ще сме прещастливи!

Зайко си легна, днес беше само сутринта с децата на градина да се плескат с къпкейкс (Елмо изглеждаше като монстър, който той май е де, та останаха само къпкейкс с червена глазура, без очи)  Laughing, майка му маа гащи в мола. Следобеда си поспахме заедно, после отидохме на книжарница и ресторант тримата, перфектен ден, не бих се оплакала, ако е всеки ден.  Laughing

Целувки от Дани на всички виртуални приятели!

Агент-Провокатор, вие къде ходите по разходки? Да се запознаем с Лина-Джина следващия уикенд, или по следващия, изобщо преди да тръгнете за България?

# 121
  • usa

Пиша емайл на провокаторката, да ме осветлявате за срещи - изпускам бенсън, но ша ва замоля другите да си впишете в графиците едно кафе на НДК примерно, с мен и Антоний. Flutter Тук е мястото да попитам миз, дали ще подкарва кервана към БГ тая година, щото ние среща у нас сме си чукнали, но май за по-напряко в БГ ще се видим, както е тръгнало.

още няма решение по въпроса... този път е възложено на съпруга да търси билети и какъвто е "бърз" във вземането на решения, май ще си останем без посещение на родината тази година Thinking...

# 122
КТБ, още ме мотаят с ЕЕГ-то! Направо ми писна да трябва по милион пъти да се обаждам вече! #Cussing out Само обещават, че ще се обадят, уж същият ден щеше да е готово!

Получих си резултатите на Калин от ЕСЛ-а и още не мога да разбера как така са го тествали  newsm78
Писали са го, че разбира и говори много добре ( само са ни препоръчали логопед, което ние си го знаем), а по точките дето са го оценявали за К-1, има 25 въпроса за слушане и говорене и 15 въпроса за четене и писане. По принцип пише, че само първата част са за К ( слушане и говорене), а гледам той е получил оценки и на четене и писане, само на няколко обаче.  newsm78
Писала ми е мадамата, че ако е под 26 точки се класира в програмата, което е абсурдно, тъй като за К въпросите са само 25, което значи, че и всичките да ги отговори, пак е в програмата.  Shocked Или аз нещо не разбирам, или те нещо са се объркали.  newsm78
Така или иначе той е изкарал 17, т.е влиза в програмата, та е го тестваме пак догодина като почне в училището да видим колко ще дръпне напред. Все пак той е в англоговоряща среда само от 8 месеца дето ходи на училище.

Миз, аз съм абсолютно за печка с керамичен плот ( в БГ имам такава), от тези дето имаш възможност да включваш два едновременно, които формират един цял продълговат ( не знам дали го обясних правилно). Електрическа, с вентилатор, таймър, дилей таймър, с чекмедче, което е втора фурна, самопочистваща. Мечтая си аз...кокошката просо сънувала Wink, ама тези спецификации дето ти ги описвам под 1000 няма.  Rolling Eyes

# 123
Tandoori, няма как ще им звъниш пак. Мога донякъде да те успокоя, че практиката ми е показала, че ако има нещо наистина смущаващо,  веднага ще те потърсят. При добри резултати, не винаги считат за нужно да си направят труда да ти спестят тормоза от чакането. Така че дано да е такъв случая и ЕЕГ-то да е в нормите!

Вашата ЕСЛ програма много сложно звучи. Че чак и четене и писане  newsm78 за 4 г? Такъв продробен тест на моите им правиха чак като са вече в програмата.  Не се притеснявай, още ще дръпне. Попиват даже по-бързо, отколкото се надяваш Simple Smile

Важното е, че взехте решение и имате план за обучението на детето.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 06:18 от КТВ

# 124
И аз се успокоявам за ЕЕГ-то, че е всичко е ОК и затова не звънят.  Praynig

За ЕСЛ-а и аз се учудих, но все пак теста е за К и 1 клас, така че може би затова има четене и писане, а Калин определено не е на ниво завършил К и почнал 1 клас, така че резултатите хич не ме притесняват, даже съм приятно изненадана.  Peace

# 125
Тандурка, неприятно само те държат в напрежение!

Джена  newsm20 за новата снимка на Ноли  Grinning Ще я пуснеш ли голяма да я погледна. Много е много  хубава!

Бистре, чакаме те на мейла дали ще ни уважиш с присъствие  Laughing

# 126
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!

ДА Е ЗДРАВ И ЗАСМЯН!

# 127
  • USA
Честит рожден ден на Дани! Да расте здраво и весело дете!   bouquet

Снимката на Ноли е просто страхотна. Направо за изложба. Браво Джена!

За Колата - мисля, че тук е по-сладка, но аз не пия много.
Кисело мляко купувам от Trader Joe's French Village Creamline Yogurt Plain. Повече ми харесва и от българското.

# 128
Честит рожден ден на малкия палавник Дани. Да е жив и здрав, весел и безгрижен и да му се сбъднат всички желания
Benson  благодаря , че пита за Плами Hug  bouquet вече е по- добре само хрема го мъчи, но сега е ред на майка му и татко му. Иначе просто няма какво да пиша newsm78 Embarassed, ама пък чета. това за теста ESL направо не Shocked. Ами той Плами още не говори, ни български , ни английски

# 129
ЧРД на Дани и от нас! Да е все така засмян малкият чаровник!

Бенсън поуспокоиха ли се зъбките при вас? Онзи ден като писа през какво минавате чак ми стана неудобно, че съм се оплаквала от зъби, изобщо не може да се сравнява (та най-вероятно при нас не е тва)

Колата тук е само с царевичен сироп, от там идват вкусовите различия. В Европа мисля има и със захар и със сироп, та трябва да се внимава, но на мен определено само със захар ми харесва. Миналото лято си пийнах добре количка в Европа. Това лято май се нареждам в редиците на тези дето ще страдаме по тукшните земи  лятото. Sad

Зора, май имам симпати пейнс, защото и аз съм с ушна инфекция от една седмица. Александра по-добре ли е вече?

Благодаря на всички, които взеха отношение по моите терзания с дупките в резюмето. Simple Smile Жалко само, че не мога да чуя мнение от мъж и то такъв без деца, защото ме е страх, че по-много по-различен начин ще възприемат нещата. Sad

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 10:15 от Atti

# 130
 newsm59 на малкото овенче Дани, пожелавам мы много щастливо детство Бубка!!!
Бенс в този хотел сме отсядали 2 пъти и ако се наложи пак там ще отидем http://www.gloriapalace.net/index.php?PageID=7 ...... 35 Евро за двойна стая, много приятен нов хотел. само
незнам как стоят нещата с дете   33uu
А за срещата в София ме бройте и мен, ако не съм тръгнала натам откъдето вие идвате Simple Smile най-вероятно ще сым още тук. ще пиша на лични

# 131
  • У дома
Много здраве на Дани!!! Да е все така усмихнат и щастлив!

Момичета, при нас ново чудо - чували ли сте за фифт дизиис, болестта на битото дете?
Мая е от няколко дена с висока темп. Друго няма, но направи едни обриви по лицето, ръцете и краката, малко като алергична реакция към всякакви температуропонижаващи и мъж ми реши, че било горното. С червени бузи, сякаш съм я пляскала, милата, само ми обяснява колко била болна.
Иначе това не и попречи да се измъкне сама навън под дъжда да карала колело!Ох

# 132
Момичета, при нас ново чудо - чували ли сте за фифт дизиис, болестта на битото дете?
Мая е от няколко дена с висока темп. Друго няма, но направи едни обриви по лицето, ръцете и краката, малко като алергична реакция към всякакви температуропонижаващи и мъж ми реши, че било горното. С червени бузи, сякаш съм я пляскала, милата, само ми обяснява колко била болна.
Иначе това не и попречи да се измъкне сама навън под дъжда да карала колело!Ох

Не само сме чували, ами сме и карали. Не се притеснявай, минава. Малко е тормоз за хлапето ( и родителите, щото мрънка), ама не е супер сериозно. Само внимателно ако се срещате с бременни! Peace

# 133
  • Чикаго / София
Нямам никакво време напоследък за четене и писане. А вие толкова бързо изписвате темите, че аз докато ви потърся и вече съм изпуснала някоя тема. Wink

Зора, благодаря ти, че си се сетила за мен! Simple Smile

Добре съм. Захванала съм се да си търся нова работа, и в малкото ми свободно време пращам резюнета насам-натам.

Бях 2 седмици ваканция, и от тази седмица пак започнах училището. Този път ни преподават двама американци /незнам дали писах, че предишното ниво учителя ни беше българин/, много добре се справят за сега.

Ходя си на фитнес, ама нещо тази седмица пропуснах, а и съм в периода в който ми се ядът само боклучави храни! Crazy

Не мога да изчета, а и да взема отношение по темите които сте писали.

Бенс, честити ходещи крачета на малкия.  Party

Моите хора са добре. Радват се на хубавото време в Бг и излизат постоянно на разходки по парковете. От понеделник, ще ходят на плуване.

# 134
  • У дома
Не само сме чували, ами сме и карали. Не се притеснявай, минава. Малко е тормоз за хлапето ( и родителите, щото мрънка), ама не е супер сериозно. Само внимателно ако се срещате с бременни! Peace

Аз затова отказах един бейби шауър днес. Tandoori , кажи нещо за лекарства, какво се дава? Нашето педи откакто изписа кортикостероиди на Мая не искам да го виждам повече.

Общи условия

Активация на акаунт