53та Американска седянка

• 16 260
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
raya,и ние скипваме бг тая година,но затуй пък заместваме с мексико,рим,ю.каролина и сиатъл Laughing
Тандури,гуд джоб,хубаво е нещо да стане както сте го наумили.

# 106
Честит рожден ден на Дани и от мене! Да е жив и здрав!
Тандури, поздравления за успеха!
Ние според билетите ще сме в България от 18-ти август до 2-ри септември, но ще пътуваме активно, основно по трасето София-Габрово-Добрич, и оттам смятаме да правим отбивки по околностите (Търново, Варна, Северното черноморие ... ).
Ако някой има желание, и програмата позволява, можем да се видим.  Hug

# 107
Ако все пак ме искате - в България съм до юли..
Сиатъл ли каза Анет?  Flutter
Моят мъж е от Бургас и всяко лято се чувстваме длъжни да си идем на море там, но започва да ми омръзва. Като гледам - и на него. Може есента да отскочим до някое местенце..

# 108
Анет, хубав ви е планът. А ти така и не каза как мина ваканцията "само за двама"?

Блажка, с теб по време ще се засечем, но по място май не, но затова пък аз отсега знам къде ще се виждаме с теб поне по два пъти годишно от есента нататък, щеш ме или не, то и ти си знаеш.  Simple Smile

Вики
, ти няма ли да заминаваш вече тези дни? Приятно! Ще чакаме снимки.

Аз пък в понеделник ще летя (доместик) и отсега се притеснявам дали няма да ни кенсълват полета (не е с Америкън, ама както е тръгнало, кой знае...)

Тандури, поздравления!
А на Ели резултатите- с тях какво стана?
И как можа да зачеркнеш Бостън, само това ми кажи. 

# 109
[Блажка, с теб по време ще се засечем, но по място май не, но затова пък аз отсега знам къде ще се виждаме с теб поне по два пъти годишно от есента нататък, щеш ме или не, то и ти си знаеш.  Simple Smile

MrsG, с удоволствие!

# 110
Честит рожден ден на Дани!   bouquet

Да се похваля, посрещнах си мъжа на терминал 2 на летището 10 минути след пристигането на полета му. Летял без един едничък проблем, с Луфтханса. И ми донесъл подарък... последния сезон на "24".  Joy

# 111
МрГ,туй е следв.седмица.Ако чуете че родители са оставили деца и завещание и са избягали по Канкун да знаете че сме ние.
Evanescent , аха,малко конференция-научен туризъм и адълт тайм за мен. Хубав град е,аз много го харесвам и съм си писала 1 ден екстра уж за нетуъркинг,всъщност за разходка САМА из града..

# 112
Да жив и здрав Данни  Heart Eyes весел Ден-Ден!
Гледай ги билети купиха , срещите уреждат само аз и Тандури ли оставаме в Америката newsm78
Не се безпокой, не сте само вие, аз нали съм винаги наопаки та и сега ще се придвижвам в обратната посока  Laughing
Относно минералната вода, навсякъде в чужбинско, където съм била ми се вижда доста гадна, а в БГ признавам само Девин
Бенсън, относно хотела, попитах в хотел Лозенец, за по-дълъг престой ще смъкнат цената на двойна стая+ бейби криб до 55 евро, ако те устройва свиркай, да правим през наш човек резервацията  Wink
Мрс Г , какъв проблем ще има с полетите, дано да ме подмине  Praynig , че и без друго съм се нашашкала...а и концерт имам да гоня

# 113
 newsm59 на Дани

И аз оставам в Америката лятото, че ще удължавам виза  Crazy и трябва да чакам имиграционните да се намотат. Какво стана с плана за Вегас, питам аз  Crossing Arms  Mr. Green

# 114
  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ- БЪРБОРАНИ Heart Eyes!

ВСЕ ТАКА ДА ПЕЕ И РАЗКАЗВА И ДА СЛУША МАМА И ТАТИ И ТЕ НЕГО!!!
  Tada

Чакаме да чуем от Бубка, как е бил купона и снимки на големия Зайко Hug

Момичета, благодаря за съветите за хотел  bouquet
Ще си ги запиша и като се прибера ще им се обаждам.  8-ми  юни изглежда добра дата (Зора и Агент Провокатора ще са там по това време) Пумпал?
Ако искате да минаваме на лични след като се разберем за датата?

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 04:28 от benson10

# 115
Писах се и аз най-накрая в петицията за защита на задължителното изучаване на книжовен  български език в училищата, след като се поуверих, че не става въпрос за обикновен майтап. И това точно в годината, обявена от ЮНЕСКО за защита на световното езиково богатство.  Rolling Eyes

# 116
Пращам имейл на Пумпал, Джена, Индиана и бенсън10, за среща през юни в София.
Евънесънт, нямам ти мейл, прати ми на лични, моля, за да те включа в комуникациите и срещите  Grinning

Ако пропускам някой, моля да се обади, че нямам време да чета в детайли...

# 117
Дани!Честит рожден ден, зайко хубав, засмян! Да си все така щастливо усмихнат, весело безгрижен и да станеш най-умен на мама и тати, да прочетеш много книжки и да обиколиш света, това ти желаем Антъни и аз. Целувки!

Пиша емайл на провокаторката, да ме осветлявате за срещи - изпускам бенсън, но ша ва замоля другите да си впишете в графиците едно кафе на НДК примерно, с мен и Антоний. Flutter Тук е мястото да попитам миз, дали ще подкарва кервана към БГ тая година, щото ние среща у нас сме си чукнали, но май за по-напряко в БГ ще се видим, както е тръгнало.

# 118
Честит празник на Дани и родителите му! Желая много здраве и късмет!

Браво на Tandoori за успеха в борбата с дистрикта. А какво стана с ЕЕГ резултатите? Надявам се, че всичко е наред!

# 119
  • usa
не мога да прочета всичко пропуснато, но гледам обсъждате esl-a, та да споделя моят опит. аз съм доволна от програмата, за моите определено е била от полза въпреки, че тръгнаха на училище вече знаещи добре езика. албена е родена в българия, та я включиха автоматично без тест. ходи година и няколко месеца, после смени училището и дистрикта и трябваше да я водя на тест и реших, че не ми се занимава. за силвия киндергарденът щеше да е само два часа и половина на ден, ако не бях я пробутала на esl, с него ставаше почти пълен ден. в документите писах, че е с основен език бг, та я тестваха. като започна да им чете малко зор ми беше да ги убедя, че има нужда от esl, но се съгласиха. ходи четири години, две от тях по собствено желание, защото с учителката много се харесваха. тя смяташе, че на силвия и влияе добре работата в малка група, а и щерката много и помагала, затова нямаше нищо против да я остави, въпреки, че нямаше вече нужда. сега е ред на даниел. на 21 ще го водя да го препитват и много се надявам да го пробутам и него, защото след цял ден day care с тия два и половина часа киндергарден ще умре от скука. доста се притеснявам че ще ни изрежат, че с тия намалели бюджети за образование и на него както му плещи устата и какъвто е отворко...

честит рожден ден на дани и от мен! да е все така весел и слънчев!

и едно въпросче от мен. развали ми се фурната и дойде дългоочаквания от мен момент да си сменя най-сетне гнусната печка. споделете, моля, какви са ви печките и доволни ли сте от тях? бтв, търся електрическа печка. благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт