53та Американска седянка

• 16 258
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Да знаете какви документи трябват, за да пътувам сама с бебето newsm78 Само letter of consent ли ми трябва от мъжа ми...търся в travel.state.gov но нещо не намирам информация.

Аз ще съм в БГ май и юни, така че общо взето съм на разположение дет се вика  Mr. Green. Искате ли като се преброим да продължим на мейла с подробностите, за да не е така публично?

# 91
Продължете си. На мейлаCrossing Arms

Цяла нощ сънувам, че хващаме и изпущаме полети с моя мъж, даже до Сингапур стигнахме.. Crazy
Я кажете, че водим спор тука - според вас има ли Кока-Колата по-различен вкус в САЩ (говорим за стандартната)? По-газирана, малко по-сладка, по-силна...whatever?

# 92
според вас има ли Кока-Колата по-различен вкус в САЩ (говорим за стандартната)? По-газирана, малко по-сладка, по-силна...whatever?
За САЩ не знам, ще мога да се изкажа към края на месеца, но във Франция е по-различна колата, по-хубава някакси  Peace . Предполагам че и във УС е различна, доколкото сме учили по маркетинг вкусът се адапира леко според предпочитанията на различните пазари  Thinking Тук Бг колата ако пийнеш малко повече и после имаш вкус на оцет  ooooh!

# 93
ЧРД на Дани! Да е здрав!

# 94
Честит РД на Дани и от мен! Много здраве му пожелаваме всички и съжаляваме, че не можахме да го цункаме на живо!  bouquet

# 95
Честит 2-ри Рожден ден на малкия и сладък зайко Дани!

Все така чаровен и прекрасен да пее песнички, да расте здрав и послушен, да открива света с широко отворени очички и да радва хубавата си и умна майка и  и любящия татко!  Simple Smile

Я кажете, че водим спор тука - според вас има ли Кока-Колата по-различен вкус в САЩ (говорим за стандартната)? По-газирана, малко по-сладка, по-силна...whatever?

Да, даже ще ти кажа, че при нас мъжът ми (американец) пръв го забеляза това, и то като бяхме в България. Но ми е интересно защо казваш, че в ЮЕс е по- газирана, ние мислим, че е обратното.  Simple Smile

# 96
Честит Рожден Ден на Дани!Да расте здрав и безгрижен!   smile3540

# 97
Чесит Рожден Ден на нашия засмян Дани  Hug Да расте здрав и щастлив!

# 98
Честит Рожден Ден на Дани - най-личен Бостънски сладур!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Бубка
, хайде сменяй подписа отдолу на снимката!!!  Grinning

За срещата, аз съм в София, когато кажете, тогава, поединично, заедно, по много пъти, както ви е удобно  Hug
С МрсГ, рандевуто ще е под липите, а с Бистра, ако се харесаме  Joy, може да повторим във Варненско
само с Хиър май нещо се разминахме (и буквално също  hahaha)

Бенс, аз не мога много да помогна със съвет за хотел, и само съжалявам, че не ми е по-голям апартамента да ми дойдеш на гости (не че съм гостоприемна, само се подмазвам да ти върна гостуването в Аризона  Joy)

# 99
Бенсън, не знам сега как е, но преди Рила ставаше, точно на центъра е, не е кой-знае какво, но местоположението е удобно, беше чисто ( поне преди 4 години), имаше и хора с деца, ама ти по принцип си знаеш в БГ как се гледа на децата на обществени места, та да не ти пука.  Peace

Аз да ви се похваля, войната на семейство Роуз свърши  Laughing Преборих се със скуул дистрикта да има и другата година логопед, нищо че няма да е в тяхното училище, а ще го оставим в Монтесори. Решихме, че така е по-добре, ЕСЛ може да почне и от първи клас ако се налага.  Peace

# 100
 bdbaloni  Gift  party023  на Дани. Да е жив и здрав , да радва мама и тати с бели(малко овенче Wink) е и не само с бели .
Тандури браво и на теб , че не ги остави на мира. Затова плащаме данъци !
Ева ( да те прекръстя и аз , много ти е дълъг ника , зор ми дава да го напиша). Аз кола не пия , нито Кока нито Пепси , но мъжа ми и свекър ми казват че има разлика . В Бг била по сладка. Знам ли аз newsm78 Питай ме за вкуса на минералната веднага казвам , но Кола Mr. Green(150калории в едно кенче , а не  Naughty, не е за мен тази работа Mr. Green)
 Гледай ги билети купиха , срещите уреждат само аз и Тандури ли оставаме в Америката newsm78

# 101
Честит рожден ден на Дани!
Бубка, да ти е жив и здрав.

# 102
Честит рожден ден и от мен!  newsm59 nbirthday

Кейс, подписът ти ме разсмя искрено!  Joy
Рая, не си ме прекръстила, аз самата така се наричам за по-кратко тук. Blush За Колата и аз така мисля... А за водата какво казваш?

# 103
Честит рожден ден на Дани. Да е здрав и усмихнат Simple Smile  

# 104
Бубс, да ти е жив и здрав рожденика! Много целувки за Дани от нас и да не забравяме - подръпване на ушите, заешките!!! Simple Smile

За срещата 16 май - 27 юни съм в БГ, но в София със сигурност 6-27 юни... размечтала съм се за нек'ви гръцки острови, така и така силно мязам на амфора Wink

Общи условия

Активация на акаунт