Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати на раждане?
Какво е значението на термина „дупка“ в автобиографията?
Какви са изискванията за регистрация на чужд гражданин при посещение в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати на раждане?
-
Какво е значението на термина „дупка“ в автобиографията?
Терминът „дупка“ в автобиографията се отнася до период от време, през който лицето не е работило, обикновено поради грижи за деца. Това може да се счита за отрицателен фактор при кандидатстване за работа, но в зависимост от професията и опита преди този период, това не винаги е фатално. Има случаи на хора с дупка в автобиографията, които са били успешно назначени след период на грижи за деца.
-
Какви са изискванията за регистрация на чужд гражданин при посещение в България?
-
Какво представлява резюмето, необходимо за TOEFL?
-
Какви са таблиците, които използват педиатрите?
Особено се зарадвах да чуя, че започват и при вас започват да пишат оценки на децата в трети клас. На познатите ми в други околни дистрикти децата започват да получават оценки още от К! Истински оценки - А, В, С ... Чудех се вече, това някаква специална стратегия на нашия дистрикт ли е, да няма оценки за по-малките, или другите имат някакви специални стратегии, пък на всичкото отгоре тук ми харесва.

Ти се загуби много?
) и като идват нови няма как да знаеш...С едната имахме късмет, ама с другата. Здраве да е, идва нова учебна година скоро. Но никога не съм чувала мнения, че всички са много добри като коментар от родители. Аз също съм споделяла впечатления за вече "ползвани" учителки.