Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати на раждане?
Какво е значението на термина „дупка“ в автобиографията?
Какви са изискванията за регистрация на чужд гражданин при посещение в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати на раждане?
-
Какво е значението на термина „дупка“ в автобиографията?
Терминът „дупка“ в автобиографията се отнася до период от време, през който лицето не е работило, обикновено поради грижи за деца. Това може да се счита за отрицателен фактор при кандидатстване за работа, но в зависимост от професията и опита преди този период, това не винаги е фатално. Има случаи на хора с дупка в автобиографията, които са били успешно назначени след период на грижи за деца.
-
Какви са изискванията за регистрация на чужд гражданин при посещение в България?
-
Какво представлява резюмето, необходимо за TOEFL?
-
Какви са таблиците, които използват педиатрите?
Много обичам бебета, давайте още!
Ама иначе давам идеи, хахаахаха...
Ти кога тръгваш, кога пристигаш, купи ли за бебето нещо? Занеси им нещо от нашия Великден, само предлагам.
Онзи ден в КМ случайно разбрах, че си имаме мама в разкрасителния бизнес! 
Та по този случай съм отворила широко навсякъде и правя пица (правя е силно казано, защото мъжа ми беше приготвил всичко, аз само я сложих в печката). И сега мирише страхотно навсякъде.

) , освен това е забавна колкото едно дете

баща му как гледа и после ревна , а после дойде да ме бута да се махам