за косопада - все още няма при мен и дано така да си остане, че преди време имах някакъв проблем и ако сега започне да пада не знам докъде ще я докарам.
мациписи - моят син качи 500 гр. първия месец. педиатърката каза, че е съвсем нормално. това, което съм чела е, че е нормално между 450 и 1 кг. но си мисля, че най-важното е как изглежда и показва, че се чувства бебенцето. не давам нищо освен кърма. много рядко по малко водичка - 1-2 чаени лъжички.
за почивката - ние сме канени на къща на приятели за 10 дни в българево. но аз замислям преди това да отида 2 седмици с бебочев и майка ми пак някъде по морето. но си мисля за южното черноморие, че ми е по-приятно там. тази година ще ми е единствената от мноооого години насам, в която ще мога да отида за повече време на море и мисля да се възползвам максимално. иначе все работа и максимум 2 седмици отпуска. пък и по-добре на морето с детето отколкото в горещата и задушна софия.
пух, столчето и на мен ми беше много тежко. веднъж се излъгах да ходим на консултация с него. добре, че вече имам слинг - много ни е добре.
на всички болни бързо оздравяване!
и дано времето утре е добро, че днешното стоене в къщи никак не ни се отрази добре.
! 
Пиши повече, ако имаш възможност.
.
. 
А вечерта е спала като упоена - явно доста се беше поуморила.

Изпива ги лакомо за отрицателно време!
Много добре реагира. Дори преди да почна сокчетата имахме запек. Откакто й давам всяка сутрин сокче, стомахчето се регулира и си акаме нормално.
- хич не се връзвам на това и си храня детето щом е гладно! И на плажа съм се пекла по монокини, сега ли ще се срамувам 
,така сме се разбрали
Иначе и аз я нося вкъщи постоянно вързана с ластик,че Мони много скубе.
Хайде да се разходим заедно като се пооправи малко времето, много ще се радвам