Фраксипарин и аспирин протект!

• 170 539
  • 907
  •   1
Отговори
# 105
Галка и аз съм на мнение, 4е трябва да следваш предписанията на др.Тодорова. Аз също не съм имала проблем с кръвосъсирването по време на раждането. Успех!

# 106
Галка, аз пих аспирин протект до 7-мия месец и след това минах на фраксипарин. Родих секцио заради 13 годишен стерилитет и заради годините ми. Гинеколожката ми препоръча секциото, но ми каза, че ако искам може да родя и по нормален начин. Никакви проблеми не съм имала по време на раждането, така че леко раждане.

# 107
  • София
аз бях на Аспирин до 34-та г.с.Трябваше до 36-та,но имах проблеми с кръвното и стана ясно,че ще раждам по-рано.Родих в 36-та г.с. секцио,но така се наложи накрая иначе започна като нормално раждане.Проблеми не съм имала.
Успех!

# 108
Благодаря ви ан всички. Много сте мили.
Успешна седмица от мен!  bouquet

# 109
  • Стара Загора
Здравейте момичета!
Аз съм бременна в 12 г.с и след инвитро също ми е изписан фраксипарин 0,3 всеки ден.Нямам правени генетични и имунологични изследвания,просто е превантивна терапия след процедура,но не знам до кога ще ги бия ,а ръцете ми станаха  на буци и синини   Confused

# 110
  • Пловдив
Зъбче,защо не пробваш да го биеш в корема.Иначе за съжаление не мога да ти дам отговор,защото аз имам имунологични и генетични отклонения и Фраксипарина щях да си го бия до една седмица преди термин.Ако имаш възможност се консултирай с лекар.

# 111
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз го биех в ръцете, корема и вътрешната част на бедрата. Беше ми назначен за цялата бременност. По бедрата и ръцете още имам бучки. Гадно е, ама няма как. Simple Smile

# 112
  • Стара Загора
Успях да си го бия във вътрешната част на бедрото  Flutter
Др.Владимиров на последния преглед каза да го продължавам,но сега е в отпуск до края на септември.На преглед ще мога да отида след 10.09,а ми е неудобно да му звъня по телефона ,пък и най-вероятно ще иска да ме прегледа преди това.Реших за всеки случай да пиша на др.Конова,сега чакам отговор от нея.

# 113
Зъбче спокойно, няма да ти навреди. Аз си го бия /Фраксито: ог самото начало, само в корема. Е тук там става някоя бучка и синина, но не това е най-важното. И не боли. Само трябва да знаеш как. Хваща се част от корема, аз го правя по встрани, защото вече е доста голям. , та хваща се с палеца и безименния част, стиска се лекичко, и там се забива иглата. Не боли. Дано ме разбра. Хубав ден  Hug Hug Hug

# 114
  • Стара Загора
Stelllla,благодаря ти!Ще се опитам и в корема.Друго е като редуваш повече места за биене на инжекции.На мен сестрата ми обясни как се бие в корема,но аз не мога да се престраша ,най-вероятно  заради бременноста  Rolling Eyes

# 115
Първия път е страшничко. Да преодолееш психологическата бариера, да се набодеш. Ако искаш, може и да не гледаш. Но до бебето, неможеш да стигнеш с иглата. Спокойно. Hug Hug

# 116
Само да кажа, че когато се бие в корема трябва да е на не по-малко от 3 пръстта от пъпа.

# 117
Здравейте, аз съм си била само инжекции клексан, при тях бучки нямаше. Другия път обаче ще съм на фраксипарин. Тези бучки от инжекциите изчезват ли после?

# 118
  • сред маслини и портокалов цвят
Изчезват, някои по-бързо, други по-бавно. Grinning До миналата седмица имах 1 на ръката-почти месец и половина след последната инжекция. Но обикновено за седмица-две се разнасяха. Първите 2-3 месеца не ми се образуваха бучки, но след това явно тъканта се травмира, бучка до бучка -едва намирах място да си направя поредната инжекция.Така беше при мен. Но минава и се забравя. Grinning

# 119
Искам да питам мамите от София, които са били на фраксипарин и аспирин - къде са раждали и при кого?  newsm78

Аз засега съм се насочила към Майчин дом, но още не съм се свързвала с никого там, а времето как лети, направо супер!  Party

Общи условия

Активация на акаунт