Раз, два, три, ще съм ученик, нали-набор 2001

• 17 346
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
Въпросът не е дали детето знае или не, а подходът и че не предупреждават родителите - ама да не прехвърлям темата тук  Rolling Eyes  Извинете ме  Hug

На дъщеря ми й правиха проба Манту през март, всичко е наред и няма нужда от реимунизация /поне така разбрах/.
Вчера харесах една раница, направо ми останаха очите в нея, но ми се иска детето да пробва и да видим дали ще е удобно. Беше 27лв, имаше и едни по 33лв. Чудя се дали да не купувам тетрадки с квадратчета и широки и тесни редове отсега  Thinking  Ама и те колко тетрадки ще изпишат... знам ли  Laughing 
Готови ли са бюрата или тепърва ще търсите  Flutter 

# 151
Така е. Редно е да кажат за да може родителите да подготвят децата си за темата. Peace

Бюро още си нямаме, но и стаята ще се ремонтира лееекинко.

# 152
  • На черешата
 При нас от работата подаряват бюро и контейнерче на всеки първокласник,така че този ангажимент отпада.
 Другите неща към края на Август ще купуваме.Имаме и няколко ходения в чужбина,така че се надявам от там да напазаруваме дрехи и обувки. Peace

# 153
При нас от работата подаряват бюро и контейнерче на всеки първокласник,така че този ангажимент отпада.
 Другите неща към края на Август ще купуваме.Имаме и няколко ходения в чужбина,така че се надявам от там да напазаруваме дрехи и обувки. Peace
Ухааа  Grinning  и аз искам  Mr. Green 
Тъпото е, че сега и да купувам някакви дрехи не знам дали ще й стават наесен. Тя расте много бързо, крачето й също и няма как да предвидя кое ще й е точно за у-ще. Така че всичко ще е накуп и ще ни се разкаже играта  Crazy

# 154
  • На черешата
 Нашата девойка не е от бързо растящите,така че е предвидима засега.
 Крачетата са и мънички като сравнявам с другите деца от групата.На година расте с един номер.Зимните и ботуши бяха 28 номер,сега извадихме сандалите от миналото лято,които са 27 и още и стават. ooooh!

# 155
Охаа, ние вървим към 34ти номер  Mr. Green , висока е 128см и ако я премеря другия месец ще има още 2-3 отгоре - расте като гъбка след дъжд, да ми е жива и здрава  Heart Eyes  Не мога да й смогна - пролетните обувки есента не й стават вече  Crazy

# 156
32 номер, 125 см сме ние
но има и доста по- дребнички деца, тя е от по- едрите

# 157
  • На черешата
 От дребосъците сме си-тя е 114 см,тежи около 20 кг и носи 28 номер обувки.
 Аз до 6 клас бях най-дребното дете в класа,после ги смаях всички.Сега се извисявам над повечето жени с моите 177 см.  Mr. Green
 Така че не се притеснявам,има за кога да расте.
 Пък и може дребчо да остане,и двете и баби са дребосъчки.

# 158
  • София,
Хм, ние пък сме високи 135 см., тежим 34 кг. / свалихвме два/ и носим вече 35 номер обувки! И понеже често късаме чорапите, та отвреме на време обуваме от мамините, е такива дето са с по тъмни цветове де, че все пак е мъж, не може да обуе на мама розовите чорапи! Преди време му бях купила една цикламено - зелена пижама с долнище като жираф и едни тъмно лилави чорапи и момичетата в детската градина му се смеели, че са женски!  Embarassed Е да ама те не са женски, чорапите бяха с картинка на юги или нещо подобно, пижамата беше като жираф, беше много яка ама бързо му омаля и сега ще я пазя за малката! Тя май само батковите пижами ще може да износва, защото те са му все жълти или зелени и стават и за момче и за момиче! Само че тя докато порасне толкова, каквато си е дребна , лелееееее Sick кога ли ще стане! А за бюро не сме мислили още, то така или иначе тук няма къде да го сложим, ще си делим с него едно бюро, че нали от есента и аз пак съм ученичка  Mr. Green, то ще пада едно учене, леле  Mr. Green Малката ли ще гледам, на него ли ще показвам, или ще си уча моите уроци, пък ако трябва да се върна и на работа, просто не ми се мисли!

# 159
  • Linz
От дребосъците сме си-тя е 114 см,тежи около 20 кг и носи 28 номер обувки.
 Аз до 6 клас бях най-дребното дете в класа,после ги смаях всички.Сега се извисявам над повечето жени с моите 177 см.  Mr. Green
 Така че не се притеснявам,има за кога да расте.
 Пък и може дребчо да остане,и двете и баби са дребосъчки.
Моето е по-дребно и от твоето (а е със 7 мес. по-голяма). Но аз също бях най-дребната в класа първите години, а след 6-ти клас бях втората по височина сред момичетата. Така че има време и нашите да порастат Simple Smile

# 160
Бре! Къде са момчетата от набора?
Ей, отсега сме им взели стараха на "свекитата"  Mr. Green Laughing

# 161
  • Ланкър, планините Овнерог
И Констанца е в отбора на дребосите. Сега е 120см и 23кг. Носи 31ном. обувки. Не че е много дребна, но расте на талази. Дълъг застой и после изведнъж дръпва. Маратонките от есента сега ги носи, с дрехите е същото.

# 162
Не смея да кажа нашия размер  Wink ... но пък нали момчетата по-късно израствали  Crazy

# 163
  • София,
тук са  тук са  Laughing Laughing Laughing и аз така мисля  Mr. Green аз съм си добричка  Mr. Green та ще съм и добра свекърва  Mr. Green

# 164
Не смея да кажа нашия размер  Wink ... но пък нали момчетата по-късно израствали  Crazy

И аз така. Чета си тихинко и не смея да се обадя  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт