Раз, два, три, ще съм ученик, нали-набор 2001

• 17 346
  • 362
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте!
За училищните помощи - не мисля да взимаме - някой по-горе даде доста описателно защо.
Нямаме летни обувки, на маратонки сме.А за детската - в голяма чуденка съм, чакам класирането на малкия Praynig и тогава ще го мислим.
В нашата градина ще са дежурни лятото, но разпускат класа през юни.Ако ще остава Ники-в сборна група при по-малките, а там дали ще се държат добре с него незнам.Ако има и други деца от неговата група няма проблем.
Още не са паднали предните му горни зъбчета-като дойде време тогава.

# 46
И ние сме в период на баткото падат(вече 3),а на малката и поникват-за съжаление много бързо и много кисело.На 11 месеца имаме 12 зъба +тръгнал кучешки от което сигурно ще побелея преждевременно.За оставането в дг -днес говорих с директорката да остане до Юни и каза -няма проблем,даже и  молба няма да подавам.Не разбрах само защо учителката му ме отряза вчера така-струва ме се че и се излиза по рано отпуска.

# 47
  • София,
Гита Ог ама твоята Ема, на 25.07.07 ли е родена, гледам че имат малка разлика с моята Вероника - само един ден  Mr. Green ние сме на 26.07.07 / е трябваше да сме около 01.09.07 ама  Hugтака се случват някои работи. И ние сме като повечето на едното падат на другото никнат, и аз като тебе - дори вече побелях от тия зъби - нали като им никнат и имунната система много отслабва, та не можем да се отървем от болести. Ужас!  Embarassed
pilito за помощите си права - аз бях писала  Mr. Green и пак ще пиша ако трябва  #Cussing out не че сме опрели до тях, ама защо едни да взимат пък други да не взимат #Cussing out
А някой питаше за гел за мазане на зъби - Дентинокс или Калгел, има и едно друго Пансорал - хомеопатично и може да се маже с него по често. Аз мазах малката с калгел, но тя получи колики от него - отново, и сега не я мажа с нищо. А при баткото нямаме проблеми, при него не разбрах кога изникнаха първите зъбки и сега не разбирам кога ги сменя, сменил е вече доста, но за съжаление някои от млечните бързо се развалиха та това лято правихме цели три, а онзи ден поправяхме един от правените, че пак го наболяваше! Hug
А за зъбите нашата зъболекарка ни препоръча да давам на баткото по две хапченца зимафлор и да намалим минаралната вода, ама с тая гадна вода в София каква да пием, аз му давах по едно време от хапченцата, ама скоро не съм - четох едни статии за вредата от прекомерното приемане на флуор и спрях, и на малката и давах отвреме на време такива капки, ама сега и на нея не давам!

# 48
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог ама твоята Ема, на 25.07.07 ли е родена, гледам че имат малка разлика с моята Вероника - само един ден  Mr. Green ние сме на 26.07.07 / ....

На 27.07.07 е, но пак е един ден разликата, де  Hug

# 49
  • На черешата
 И ние даваме Зимафлуор.Вместо минерална давай изворна. Peace
 На Дарина първото зъбче се показа на 11 месеца,може би затова още не ги сменя.Кътниците и излязоха към третата година. ooooh!

# 50
  • София
Здравейте и от мен Grinning На Росен зъбите като бебе му никнеха по учебник-първото на 6м,а сега е сменил само един и то около нова година.А между другото колко зъба трябва да имат децата Embarassed защото на него са му тръгнали постоянните кътници,но нещо с много върхове ми изглеждат та се чудя дали не трябва да избиват по два от страна newsm78И ние сме в кюпа на единия падат,на другия никнат Joy на Миши му останаха кучешките и кътниците ooooh!.За градината още не сме решили дали ще го оставяме юни,а за юли и август твърдо няма да го пускаме,септември планираме море и тичане по задачи за първокласника Crazy

# 51
По темата за зъбките да се запишем и ние Миранда вече се притеснява ,че всички нейни приятелки са като отварачки,а на нея не и е паднал и един. LaughingДаже не се поклащат.Само ги пипа.
За градината се чудим дали да я оставим с малките защото от нейната група повечето са с по-големи братчета и сестричета и има кой да ги гледа .Аз съм на работа ,но за по седмица може да седи при баба си ,че повече и става скучно.Става на въпрос за мойта баба ,а тя е на 78години.
Явно ще редуваме седмица на градина ,при баба ,после,ако може и майка ми да си вземе отпуск и вече ще си стане време за море.

# 52
  • Linz
Александра е сменила 5 зъба и казва, че й се клатят още 5. Проверява и в устата на сестра си (която е на 4 г.) и е установила, че и ная й се клатят зъби Laughing Освен това има мерак да носи шина- все едно ще изпусне нещо ако не сложи Crazy

# 53
ами и аз разчитам на мойта баба, която също е възрастна , и затова искам да я оставя на градина
за зъбките- и на мойта не й се клатеха, но се оказа, че ордолу вече излизат новите, и ходихме да й ги извадят
имай си едно наум, че може да се изкривят така

# 54
  • София,
за зъбките- и на мойта не й се клатеха, но се оказа, че ордолу вече излизат новите, и ходихме да й ги извадят
имай си едно наум, че може да се изкривят така
За това си много права, така че проверявайте дали не излиза друго зъбче зад някой от старите, става лошо !
На 27.07.07 е, но пак е един ден разликата, де  Hug
И аз исках на 27.07.07, понеже имах право да избирам между двете дати, обаче майка ми се намеси и ми каза да не е на 27, защото тогава раздавали три месеца на дядо ми който беше починал наскоро и тя не ми позволи, та записах дата за секциото 26.07.
То всъщност, аз исках да е през август около 12, но дотогава изобщо не можеше да се чака, някоя от двете ни можеше да не оцелее! Та сега сме съвсем мънички, под всички възможни граници за тази възраст и правим всичко с месец закъснение, т. е. както трябваше да си се родим по термин!  Hug

# 55
  • На черешата
 Мисля да изпратя Дарина пеи свекървата-ще и бъде малко скучно там за месец и половина,ама няма как. Confused
 После ще поканя на леля ми лапето на гости за десетина дни.Девойката е в 4 клас,много е оправна и отдавна иска да дойде при нас.Така че ще се гледкат двете.Поне такива са ми плановете,пък ще видим.Преди 15 септември ще си взема няколко дни отпуска.Ще го ударим на шопинг и приготовления. Mr. Green

# 56
Моите ще са до края на Юни на градина. После с баба на село малко, на море, после ще видим.
Мъжа ми ме сюрпризира неприятно, че май няма да може да си вземе много от отпуската, дано откачи поне 2 седмици  Praynig .

# 57
  • На черешата
Моите ще са до края на Юни на градина. После с баба на село малко, на море, после ще видим.
Мъжа ми ме сюрпризира неприятно, че май няма да може да си вземе много от отпуската, дано откачи поне 2 седмици  Praynig .

Ами аз от сега си знам,че ще са само две.При нас цялата фирма излиза заедно отпуска и се знае предварително кога са разпределени във времето.Лятото само 2 седмици.

# 58
  • там нейде .............
Добър вечер Hug
Вчера бяхме на Родителска среща. Запознахме се с нашата госпожа и си видяхме класната стая Laughing Ще бъдем в 1б клас Laughing
Рекета беше за учебни помагала -15 лв (отделно ще се купува английския).
Казаха ни и седмичната програма без броя на часовете за СИП.
Български език -7 часа
Матаматика - 4 часа
Роден край -1 час
Домашен бит и техника - 1 час
музика - 2 часа
Физическо възпитание - 2 часа
ЗИП Български език - 1 час
ЗИП Английски - 1 час
СИП - може да избираме между: Информационни технологии; Християнска религия; вокална група; Рисуване; Паневритмия (какво значи това Embarassed Embarassed Embarassed); Народни танци.

Йоанна си избра -народни танци и компютрите.
Следваща родителска среща на 11.06.08 да занесем Свидетелства за завършена детска градина и да подадем молби за СИП-ове, занималня и декларация какще се прибира детето(само или с възрастен)
Ами това е за сега от нас.

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 21:45 от Аз съм си

# 59
  • там нейде .............
Забравих да кажа, че раздадоха и списък с нещата, които трябва да осигурим за първия учебен ден,
А именно:
тетрадки за български език - тесни и широки редове - 6 бр
тетрадки за математика - малки квадратчета - 6 бр.
Пособия за рисуване - блок(скицник), четки(обла и плоска), флумастри, цветни моливи, пастели, акварелни бои, гума.
Пособия - Домашен бит -гланцово блокче. ножичка, лепило.
Пособия за математика - линия, триъгълник, черен молив.

Общи условия

Активация на акаунт