Раз, два, три, ще съм ученик, нали-набор 2001

• 17 346
  • 362
  •   1
Отговори
# 210
 EmbarassedМалеееееее, докато намеря време...и хоп вие сте стигнали до десета страница
Децата от групичката на София имаха открит урок.Много добре се представиха ...звукови модели на думи ,малки и големи изречения с дадена дума съставяха, смятаха , числовата редица представиха със стихотворения , песни, танци....и така ме разчувствуваха като завършиха с" Горда, стара планина....."
За училище направих такъв избор и съм сигурна ,че няма да съжалявам
Цитат
спокойно, чисто и уютно училище, в което определено си обичат децата и работата
А килограмите са болната ни тема 38 кг и 132 см
Честитя на всички пропуснати рожденици и именници!!!
А за тези които ще празнуват на Лазаров ден и Цветница , желая много здраве и късмет!!!
За всички много слънчев уикенд Hug

# 211
Lennyh, моят съвет е да си поговориш и с детето, какво иска то, какво предпочита. Така по-лесно ще вземеш решение.

# 212
  • Ланкър, планините Овнерог
....
С какви спомени сте от първата си учителка?
А помните ли последната си класна? /Колко минути ви трябваха да си спомните?/

На първия въпрос моментално отговорих мислено, но на втория се замислих малко. Учителката ни 1-3кл беше невероятна, само хубави спомени имам от нея и помня как ревах на края. Дано и Танти да има късмет.

# 213
  • На черешата
 От първата си учителка имам ужасни спомени,въпреки че бях много старателно и ученолюбиво дете. Cry
 Тя ни делеше по родителско положение.
 Във втори клас ме преместиха в друго училище,попаднах при прекрасен учител.Беше мъж,но много обичащ децата,безкрайно търпелив.Говореше много спокойно ,чудесни спомени имам от него.
 От последната си класна също. Hug

# 214
На първия въпрос моментално отговорих мислено, но на втория се замислих малко. Учителката ни 1-3кл беше невероятна, само хубави спомени имам от нея и помня как ревах на края. Дано и Танти да има късмет.

От първата си учителка имам ужасни спомени,въпреки че бях много старателно и ученолюбиво дете. Cry
 Тя ни делеше по родителско положение.
 Във втори клас ме преместиха в друго училище,попаднах при прекрасен учител.Беше мъж,но много обичащ децата,безкрайно търпелив.Говореше много спокойно ,чудесни спомени имам от него.
 От последната си класна също. Hug

Точно това имах предвид. Simple Smile Не училището, а учителя трябва да се избира.

# 215
аз избрах по- малкото и спокойно училище
но то ми е и най- близо, има занималня до 3 клас, и 8 от децата в групата ще са в него
това натежа също
дъщеря ми е родена лятото и детската никога не е работила тогава  Sad, но иначе носят торта, сок и аксесоари(чиниики, чашки, шапки и прочие)

# 216
Ох,и нашето дребосъче е от темпераментните и не знам какво ще стане,когато дойде време за училище. ooooh!
 Още повече,че каката е от изпълнителните и старателните.
Фантич последно пиша за темпераментната ми душица и спирам защото оспамихме темата, пък все пак за темпераментните си имаме наша си тема. Но да ти кажа още повече ме хвана яд след, като онзи ден ходихме да ПЧМГ и видях с очите си как разсъждава тамошната директорка по темата. Така както би трябвало да разсъждава всеки учител. Но не - навсякъде другаде - щом детето ти се отличава от общата маса .... го навират в миша дупка.
Все пак Лъчи първо много израстна тази година, включително и от към дисциплина и послушание. Второ той не е паднал от Луната - в къщи как се справяме с него, а в детската си градина беше любимец на госпожите и те се справяха перфектно с него и това всичко в годините, в които беше още доста бесен и неукротим. Това ме измъчва и ме притеснява, защото в един момент така поставен въпроса се питаш, наистина има ли смисъл да поставяш детето си в тези условия?! И дали цената не е наистина много висока за знанията, които наистина искам да получи.?!
Както и да е наоплаках се, още съм в чуденка но пък категоричността във вашите мнения че учуди и настрои положително. Ще мисля още, пък ще видим и какво ще прецени психоложката на Шилер, дали ще решат да приемат предизвикателството или ще постъпят по по-лесния начин.

Рамбо Силек и аз бих избрала учителя, но нямам сведения и впечатления от учителите за жалост. А на въпроса ти и в една друга тема писах, че още ми е пред очите д-ката / тогава не бяха още госпожи/ Воргова. Много топъл, земен човек - и взискателен и добър. И нежен и изискващ. Хвала на такива като нея.

Виза още е доста мъничък. Какво точно да го питам. Като попадна в Шилера след рая на детската градина, искаше да го върна там. Сега казва че си харесва Шилера и иска там, но ... в случая избора не е наш. И двете други училища са му непознати и няма по какъв критерий той да направи избор / то аз не мога все още да взема решение, та той /. После понятия като "елитно","силно" и т.н. училище на него все още не му говорят нищо....
Той обича да играе и да рисува - неща, които обичат всички нормални 6 годишни деца  Laughing

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 15:36 от Lennyh

# 217
Дадох ти съвет да се допиташ до него, защото аз записах моето дете в училището, което той искаше, имаме по-близко училище, което ще ми е по-удобно, но той твърдо ми заяви, че ще учи в другото училище. Наистина училището, което избра е по-хубаво от другото, но ще вървим пеша 15-20 минути. Иска да учи там заради приятелката си от градинката (най-милото дете, което съм срещала) и просто не мога да му разбия сърцето.   Grinning

# 218
 Wink Wink Wink Имал е сериозен аргумент - съгласи се  Peace
Лошото при нас е че на практика Лъчи миналата година се раздели с дечицата от детската градина, сега тъкмо посвикна с новите другарчета в Шилера и не е ясно ще остане ли там Sad.
Няма как да знам дали някое от старите му другарчета от детската ще отиде в някое от двете избрани от мен училища newsm78.
Те не са близо - в смисъл с кола са на 5 минути, но училището в което аз твърдо няма да го запиша, и в което вероятно ще попаднат повечето от децата от детската му градина е точно срещу блока ни.
Както и да го мисля няма да е лесно да избера  Sad

# 219
Ами, Лени, накрая ще теглиш чоп май.  Mr. Green

# 220
Lennyh,според мен се притесняваш нахалос  Heart Eyes! Много ме е яд, че не сте попаднали на нашата учителка - Митова. Невероятен човек е! Моята щерка е много, много разсеяна и бавна  Heart Eyes. Няма грешка при тестове, справя се чудесно с материала, но почти винаги е последна. Госпожата и е леко притеснена от факта. Казва, че това определено и пречи, но с общи усилия се стремим да подобрим положението, за да и е по-лесно в 1 клас. Не правим излишни драми кой слуша и кой пречи на останалите. Кой бил палав, послушен или тем подобни. Когато се сбият ги наказва или ако прекалят маха изрязаните ръчички на провинилите се от дървото на приятелството (което е най-тежкото наказание).... Нищо лошо не искам да кажа за класната на Б паралелка, защото не съм имала много контакти с нея и не я познавам,  но според мен важното е да попаднат на читава класна наесен  Peace. Колкото до психоложката, не съм имала личен контакт с нея, но Ирен много я харесва. Интересни тестове им дава, занимава се добре с тях. Даже решихме, за да не стресираме децата въобще да не им обясняваме, че ще имат тестове. Надявам се да го приемат за обикновен час Simple Smile.

# 221
Здравейте,
Криси е висок 138,тежи 29кг и носи 34 номер.Висок е за възраста си имайки и предвид ,че е роден на 26.12.-трудно му намирам панталони-все търся да са с ластик от вътрешната страна на колана за да стягам ,че пък иначе е слаб за височината си.Ходи на карате на Герена от съвсем малък,но не знам как ще
се справи с училището -май наистина децата трябва да тръгват на училище на навършени 7  години.
Рожден ден в градината за съжаление не сме празнували досега-една година ме караше да моля госпожите да отворят градината на Коледа за да черпел децата!
Растежа на децата е много индивидуален-малката почти на година е 8.500 а батко и на 5 месеца е бил толкова!Аз съм 1.80,таткото е 1.98 а малката е ужасно мъничка и дребна-нищо генетично не е наследила от нас-пък може  по натам и да порасне.Най важното е да са здрави.

# 222
Здравейте,ще се радвам ако добавите и моето дете към първолаците-Полина - 29.06.2001
Тя е висока 128 см. и е около 27кг.Струва ми се,че е малко множко и леко я ограничавам в храната,а за сметка на това пък тя само за ядене мисли,когато няма какво да прави и се притеснявам,че когато я ограничавам има обратен ефект.

# 223
Искам да ви попитам мисли ли сте за подаръци за госпожите при завършване на градината. Учителките на Ивайло са изключително внимателни, търпеливи и усмихнати и с няколко майки ни се иска да им подарим нещо за спомен и като благодарност за 4-те години внимание и любов към децата ни.

# 224
Ние събираме пари цялата група за да им купиме нещо за спомен защото също сме много доволни от тях.

Общи условия

Активация на акаунт