Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 922
  • 600
  •   1
Отговори
# 450
. Васил Найденов ще бъде един от менторите.
Пак ли ще има повече ментори? За Васил Найденов и аз чух тази сутрин, но мислех, че ще е само той.
Ако Васил Найденов е ментор ще е супер и кой още ще е? Или ще е само Васил Найденов. Според мен той щеше да е по-подходящ за ментор за темата с българската музика, която предстои. Песните са им много готини- само на Шанел не си я представям песента, анонса нищо не ми говореше. Самата Шанел обаче успява досега да си поднесе песните супер точно и ще се справи и сега - сигурна съм.

# 451
  • с/у ОколоМръсТното

# 452
# 453
  • Berlin
мда, 2рия пост от тая страница също е за това.
днес разпознах денислав, с качулка, очила, лицето му изобщо не се виждаше, добре, че нещо се обясняваше как на бтв им бил паднал рейтинга. верно изглежда мното трътлест с тия впитите дънки! специално се обърнах да мерна дупЕто.  Laughing

# 454
  • Tам през Атлантическия океан
Не ви ли се струва че в този МА2 продуцентите го удариха на подигравки  newsm78 В началото Фънки се подиграваше на кандидат-АйДълиТе , после Иван и Андрей се подиграха с момчето с кроасаните  Confused(на мен ми бе тъжно а не смешно) има и др.примери но ще спра до тук.Нещо май минаха   границите  кое е забавно и кое жалко/тъжно ..... направиха си "гаргара" не само с доста от участниците като цяло  а и с драгия зрител  ooooh!

# 455
На мен ми стана най-тъпо когато дебелака Фънки накара едно момче да се съблече и му сложи вратовръзка на гол тумбак, като му обеща минаване в следващия кръг само на такава цена още преди да го е чул да пее. После вкара момичетата от неговия клас да слушат кастинга му .... Абсолютна подигравка, още повече, че момчето определено нямаше добро телосложение, а самия Фънки ...  ooooh!

# 456
  • Tам през Атлантическия океан
сЯ гледам повторението (че онзи ден го пропуснах ) ooooh! а вЕ чудя се как така свободно се "премята" алкохол м/у участниците  Shocked Е не вече нищо не отбирам  newsm78 Светнете ме моля само на мен ли ми прави това впечатление  Rolling Eyes?!

# 457
Има и сайт  http://kenleeworld.com/   hahaha

А Валентина си е българка  Peace

Софиянка...или поне така четох някъде

# 458
. Васил Найденов ще бъде един от менторите.
Пак ли ще има повече ментори? За Васил Найденов и аз чух тази сутрин, но мислех, че ще е само той.
Ако Васил Найденов е ментор ще е супер и кой още ще е? Или ще е само Васил Найденов. Според мен той щеше да е по-подходящ за ментор за темата с българската музика, която предстои. Песните са им много готини- само на Шанел не си я представям песента, анонса нищо не ми говореше. Самата Шанел обаче успява досега да си поднесе песните супер точно и ще се справи и сега - сигурна съм.
Ох,кому бе нужно това обсъждане на косата на В.Найденов ooooh!......сега всички повярвахме,че е естествена,нали?

# 459
  • София
Мацки, коя беше жената, която говори с Деница за отслабване?

# 460
  • София
Мацки, коя беше жената, която говори с Деница за отслабване?

не я знам, май Веси Коева я писаха  newsm78
до колкото разбрах този бар, дето бяха там е неин

# 461
  • София
Мерси.
Собственичката на Винобара във Военния клуб.
Просто се учудих, защото каза, че е открила спорта на 35 години, а ми се видя на повече, ама аз гледам на компа в момента, та вероятно затова.

# 462
  • София
Мерси.
Просто се учудих, защото каза, че е открила спорта на 35 години, а ми се видя на повече, ама аз гледам на компа в момента, та вероятно затова.
Peace
и на мен ми изглежда по-възрастна

# 463
  • София
Само да споделя, че в темата за Иван са много тънкообидчиви и май ме мразят.

Само ме насочват към вас, та се присъединявам Mr. Green

# 464
  • София
Мерси.
Peace
и на мен ми изглежда по-възрастна

Това беше съпроводено с хихикане, не е на толкова.

Общи условия

Активация на акаунт